investice do nového auta by mě už nelákala, ony ty garančky pak taky stojí majlant, měli jsme i funglofku fáčko, bohužel ukradeno…
Příspěvky uživatele
Verun
Konečně někdo fandí francouzům( renaut 5,11,21, citroën xantia, C5 )+ jedna fordka siera z áček 😂votsud měl auto snad každý, embéčko 1000, fiat 500 se šíbrem!)
Přikrmujem ….
Pokud má řidičák jen na automat, nemůže za manuál…
Vlkodlak, zachraň se kdo můžeš😲
😂A teď “je” klepne Pepka….a tak raději dám i vtip
Mlíčnou můžu…drožďovku jakoukoliv.
Mě vždy dostává ta hysterie o vyváženosti psí stravy😂, boha jeho, kdo z nás má výživového poradce a stravuje se podle tabulek, a to žijem podstatně déle než psi a vliv naší stravy se na nás podepíše více než pár granulí na psovi.
OT: když slyším sušený plíce, vybaví se mi sušený chrchel🤪
z bobulek černého bezu dycinky jen likér
Koukám do huby a vyndavám stehy, páté drápy + neobroušené, oči uši, všecko….pes je brnkačka, zadní noha koně je zkouška ošetření se souhlasem, bolí, fajn, dáme přestávku, hele ale koni, dodělat se to musí…jo, jsou koně , co si nechají i nohu uříznout.
PS: ještě že má morče jen pár prstíků, měli jsme vždy s černýma, a občas tam krev byla🙄
trávení si zvykne, zařaďte postupně, a neuplácejte si toho psa tolik😉 na tom vztah nestojí.
Ono to není až takový , jak si představujete, že budete něco moc aktivně “dělat”. Jestli máte svého osobního koně nebo nějakého jezdíte pravidelně, jistě víte co na něj funguje. Kraťoučké vydržení otěžemi nebo ramena vzad, ztuhnutí v kříži….ale pořád to stejné.
úplně v klidu… značka jaká bude vyhovovat…praktikuji to tak . snídaně granule, které jsou ostatně nasypané furt a psina si bere co chce. většinou před večeří , kdy už je připravená u misky a já to fackuju na lince, začne granulema (hrst-spojené ruce cca 2-3 dny)někdy je má i jako večeři místo masa, i můžou být jako taková příloha k masu, když je večeře málo nebo nestíháte uvařit bramboru nebo těstovny(což i levná konzerva v akci kauflandu a nedělám rozdíl kočičí, psí), můžou být i obyčejnější, jestli krmíte masem, nemusí být tak nadupané… pes je dospělý? můj pes takto žere vše, pečivo, ovoce, zeleninu(syrové, vařené), granule, konzervy,maso…
jenže koně jsou v tomto směru tak trochu zneužíváni, musí si nechat vše líbit, i když on kůň, to takto nemám nastavený . Vlezete ke koni a hned hr k němu, on se odvrátí(někdy se rovnou otočí zadkem) , pak stáhne nozdry, pak sklopí uši a pak kopne. On vám to říkal…ale nikdo neposlouchal. Pak je to zlý kůň, jenže může být jen kůň nepochopený, co chtěl na seznámení víc času. Dostane lopatou a pak je z něho opravdu zlý kůň.
Si vždycky ŕíkám, tak kdy první ? A ono už…dnes ráno u nás -10
….pampeliškový si dělá pořád, ale chlebová polívka mě bude strašit navždy…
jj kachna by to taky mohla být,(něco dutinového )😉
🤔bažant?páv? nebo že by nějaký plaz
My si jako děti dojily volně puštěné kozy na pastvě a pily to jako bobříka odvahy(takové volné hospodářství, dědula měl i koníky a krávy a hlavně kozla) ty kozy od toho kozla pušily na dva metry a podobně i to mlíčko. Takže já to mám s kozím takto 🤮…a to i drahý kozí sýr z Francie (dárek) skončil v psím chřtánu.
Jedinou rozmačkanou - mixovanou věc, kterou nesním, je banán. A jelikož pracuju v domově seniorů, ten mix co krmím prostě ochutnám, jestli je to opravdu k jídlu, pokud ne, hledám variantu, aby se senior chutně najedl, někdy je to jediné, co jim zbývá za radost. (mačkaný banány ale klientům chutnají 😇)
Já mám právě ty rozhňahňaný piškoty ráda
…nasáklé malinovým (postačí i jahodový) kompotem(když není ani jedno, stačí šťáva) , …..akce na zítra?
PS: Kdo si mačká piškoty s mlíkem v hrnku? a pak tu kašičku debužíruje? holky to je trenink na důchoďák..🤣
Ale bez kozího mlíka, to bych 🤮, je to jako olíznout kozlovi záda…