kometa:Taky si pamatuji. Vlastně - proč se s jejich chovem přestalo? Zase nebyl tak náročný.
My jí měli doma furt, mamka to nosila od někoho z práce, králík je ale králík…mi teda chutná víc.
kometa:Taky si pamatuji. Vlastně - proč se s jejich chovem přestalo? Zase nebyl tak náročný.
My jí měli doma furt, mamka to nosila od někoho z práce, králík je ale králík…mi teda chutná víc.
Zálesáckou literaturu Veruna číst nemusí, sama je Pim a Red dohromady 😛.
Když napíšu, že je bobří ocas je jak myšoidní, neznamená, že nevím jak bobří ocas vypadá 🤗, nejsem “týnežer”, tam bych to předpokládala, že oni neví , je prostě takový holý a nesympatický…🤭Napti tomu, taková hovězí oháňka ve vývaru…
balu:Proč byste ocas vyřadila z konzumace? Naši předci přece věděli, co je dobré. Měli to odzkoušené generacemi.
Protože je myšoidní🤮, jako u té ondatry…
Jednou jsem lovila z rybníka ondatru, víckrát se mi to naštěstí nepoštěstilo, ale určitě tam jsou střídavě pořád-jeden rok jo, pak ne a tak…, taková čupakabra..
balu:Možná. Každopádně bobří ocas byl považován za delikatesu.
no tak ten bych zrovna z konzumace vyřadila jako první😄, no hned má bobr využití, zítra je neděle…bobr na neděli.
drvodelkafialova:Chudák pes. No na podobné fotky si budeme muset, zvyknout. Ještě strašnější je, jak tam majitelé popisují, jak toho psa slyšeli naříkat, když ho vlci zaživa trhali a nemohli mu pomoct.
Myslíte že by vlci napadli i ty lidi? kdyby mu šli pomoct?
OT: Přemýšlím, jak chutná bobr, jako nutrie?
Sarah01:Nene, myslím, že Švédy v rodině nemáme, ale to zjistím, až se pustím do rodinnýho rodokmenu, zatím jsem to nestihla. Spíš tipuju Rakušáky.
Manžel má udělaný rodokmen až do obléhání Prahy Švédy, má švédské předky, no je to takový “lidoop”😄, ale jelikož máme stejnou krevní mutaci, Leidena, tak máme stejného předka oba. To už opravdového nějakého “neandrtálce” .
Buggyra:Verun: Ehm… přečetla jste si po sobě tu větu s tím honěním? 🤣 (no, je vidět, na co myslím… já už mám taky dost…)
🤭proto jsme ho raději pronásledovali, ale byl to fakt hon, Vašek zdrhal a banda dětí za ním…
Fikovnice:Tak mně je ten špinavec celkem buřt. Ale vím, že když mi bylo těch deset let, tak potkat exhíka mi fakt radost neudělalo. A mmch. MP se tady o toho hodně zajímala, ale řekli mi, že příště mám volat hned. Asi než dokončí akci…🤣
Nám chodil exhyb okolo základky, jen se ukazoval , pod kabelou byl obnažený , říkali jsme mu Václav a často ho honili-😂, asi je lepší napsat pronásledovali, jako zjistit, kde bydlí. I jsme to nahlásili ve škole, chodil furt. Sem tam někdo poznamenal, hele Václav nebo Láďa Kajbar.
🤭
Orionka:Kus viny je na každém z nich. Ale trestný čin páchal jen jeden. A ten má být podle zákona potrestán. Nakonec ho chudáka (podle soudu) svedla dcera! (I když nevlastní, tam měl být vztah otec a dcera - deviant je to.)Přece mohl (měl) patnáctku odmítnout ! Kam by společnost dospěla, kdyby muži mohli se svěřenou osůbkou, jen protože je svádí!
Kam by společnost dospěla, kdyby muži mohli se svěřenou osůbkou, jen protože je svádí!
…jak se jmenuje ten americký herec, režiser, co s nevlastní dcerou měl i děti ? nějaký “skandál” to taky byl.
Jak píšu , nepochopitelné vztahy.
Edit :Woody Allen, děti adoptované, teď čtu
jo s tím bych souhlasila, komerční ustájení, na svých ať si pokusy dělá, asi jsem na to žrádlo pro zvířata cíťa , vždyť nemusí mít balík celý, já bych byla ráda za možnost dát trochu každý den, abych měla pocit, že není ve stresu z nedostaku potravy, něco málo v nějaké lepší kvalitě sežere, o zbytek ať se postará sám, pokud je to plemeno, které “překrmováním” trpí…
Tam v té rodině asi opravdu nebude nikdo bez viny…nebude to takové, jak si představujem, vinný a nevinná. Bohužel, i takové jsou rodiny, pro nás s nepochopitelnými vztahy.
N:Mrtvý asi mladý,že? 😓
no a co, mě to taky občas ujede, psaná čeština je pakárna😏, OT: příští rok začne vnučka chodit do školy, tak si to snad zase oživím.
https://www.equitv.cz/video/poradna-eqs-jak-si-vybrat-spravny-typ-sedla-v-drezurnim-do-lesa-nechodte.html?fbclid=IwAR3ScEHlFovkjQEyH0ySodtBbOj2ObYl1gVFpBoxiXgeIduRIj7dvtlHHNo
Ták, témat je málo a dost to tu mře, tak si nějaké uděláme …leta jezdím v drezůrce Albion SLK II na vyjížďky a teď to tu poslouchám, že velký špatný. Je nás asi dost, že? Mám teda i druhé sedlo Albion Tzar, moc v něm nejezdím, prodat ho nedokážu-hnědý milášek, budu ho teda muset oprášit. A jdu koukat na inzerci po turistických…to s těma průduchama na zadel se mi líbilo…ne na darmo můj manžel říká, že kůň je velká skartovačka na prachy( pes je prý malá skartovačka na prachy).
Hele třeba si takto někdo nechal svého mazlíka zvěčnit (tu kočku v epoxidu) lidi si dávají popel do přívěsku, tak proč ne celou kočku do pryskyřice.
jj byla jsem.
Venčí se na prd, popojeli jsme si , ale zakopala jsem auto do bláta a domu jsme museli pěšky…
Jako děti jsme se chodily dívat na mrtvého psa u školy (boxer) prostě vidět něco, co není jen tak. Na gymnaziu(kam chodila naše dcera) jsou lidské plody v lihu v různém stupni vývoje k vidění na společné chodbě, nebo byly…mě to přijde strašně zajímavé. Na zdravotní škole byl školník preparátor a v okně měl vždy nějakou vycpaninu, je to také umění, vycpat to tak, aby si to bylo podobné