dog fantasy tuggo ball 25 cm
kdyby jste někdo věděl, kde koupit
dog fantasy tuggo ball 25 cm
kdyby jste někdo věděl, kde koupit
Mám jenom raka…kraby určitě dojdou taky.
přes záclonu, ale byl strašně hodnej, že počkal…
jinak na polích za výběhem koní jsou husy, ale fotka nic moc, ty nečekaj.
v záchranné stanici s ním nakrmí …
Krásná, ale kde se u nás v rybníce vzala?😲 a asi tam byla dlouho, jak je velká.
Manželovi jsem řekla, že letos nezaseje…😂
marcelaamax:U nas to teda vydrželo pár minut, stejně jako ten plyšáka s bodlinama (to měla jen fena, u psa jsem to ani nezkousela). Ale u nas nevydrží skoro nic, jen černé kongy drží x let. Kamarádky pes rozebral i ten, ale je to cane corso. Zkouseli jsme ještě něco podobného od Soda pup, černou plechovku a lebku - lebka drží, ale plechovka už je nakousaná.
Co nám kupodivu drží roky je ježatý obyčejný balonek za pár korun; ale to jen z toho důvodu, ze ho psi proste nechtějí zničit, nechápu 😄
ježka máme taky, je to masírovací míček pro lidi, ale dírku stejně do měj udělala a je teda placatý…
foto , mentolové jsou o trochu větší než tenisák(různé velikosti)je taky třeba koupit vhodnou velikost. velkej červenej míč je plnicí granulema, krásně na dlažbě rachtá(je plastový), říkal soused pod náma…😉
janaa:Černý kong u nás přežil vše, červený velmi dlouho. Vámi uváděné hračky pár hodin
Asi kupujete napodobeniny těchto hraček🙃 tyto ze superzoo (nejbližší krám) jsou velmi trvanlivé.
Zrzavci:Mně právě překvapilo, že to u jedince, který rozžvejká, rozchroustá a zdevastuje opravdu vše, krom toho černýho konga, že to vydrželo. Ani se jí nepodařilo vykousnout ty žbrdlinky.
Přesně, máme ty zelené míčky stále, jsou i opravdu zezačátku chuťově-já po čichu- mentolové a dokonce přežil jeden s provazem i zimu v rybníce a po vylovení, odbahnění a usušení byl opět použitelný…žlutý kruh časem povolí a když to načne, přetrhne a cupuje, vyhazuju , nějakou parádu to do té doby ale nadělá. Největší blaho je kopačák, ale jak ho načne je s ním amen, ale i tak ho ještě dokáže mudlat, jsou i spešl míče s provazem a bez pro psy. Tenisáky jsou top(zdravím lesnižinku) ale s tím je amen hned (a bacha venku se do něj nabaluje hlína a stává se abrazivní-brousí zuby)
Jestli chce efe horolezecké lano, můžu kus zaslat.
JanaJanaJanaJana:A já poslušně hlásím, že jsem se ze zarytého nepamlskovače postupně stala pamlskovačem a je to super 😀
Člověk nesmí toho Vaška Bořánka brát tak vážně 😀
stačí si koně jen naučit, aby nežebral a na pamlsek si počkal
Já jsem od něj ještě nic nečetla…. a už má druhou knihu..ale o tom krmení, třeba senem, jsem slyšela… ale zase na druhou stranu on se setkává s americkými plemeny a ty opravdu bývají v našich podmínkách blahobytné. (jsou prakticky bez práce a jen žerou)
Kdyby to někoho zdejšího pobouřilo, tak jsem se ptala v té komunitě, jestli je to vtipné a prej jo…😉
efe:Zatím se teriérsky projevuje jen v lese, čumák na zem a jede. Ale i tak pořád celkem vnímá.
Jo a potřebuju poradit nějakou fakt nerozkousatelnou hračku. Ona vše rozkouše a pak to žere. Dneska jí uvařím pořádnou morkovku, to jí chvíli vydrží. Snad 🙂
Hračky pro bulíky, ten kong….. ale i tak některé někdy nevydrží, jen třeba měsíc, ten kruh, ale psinu to baví…
Klasika mentolový míček(kulatý, šišatý na provaze, bez, barevný kruh)
https://www.superzoo.cz/hracka-trixie-denta-fun-mic-s-matou-7cm/
https://www.superzoo.cz/hracka-dog-fantasy-eva-kruh-zluty-18cm/
různé plnicí míčky, Hračka pro psy Trixie míček na pamlsky 6cm | Super zoo
Pokud chce poník nacválat, proč ho nenecháte , třeba se uklidní a pak bude klusat pohodlněji. Déle okrokujte a klidně nacválejte a nechte ho, co si řekne, na obě strany samozřejmě stejně.
Sarah01:Od politiky k mrkvi. Tak to má být. 👍
Já jsme s pěstováním mrkve přestala, u nás celá sklizeň nepřežila týden, zmizela ještě z bedýnky.
jj je to politický, souvisí to se zemědělstvím a to je teď v kurzu politiky… mrkev je sakra drahá a je to jen mrkev, co petržel, no hrůza…prostě politika, asi zítra pojedu na hranice..😉, chci levnější mrkev.
lupus4:Myslíte, že třeba i takovejch pět kilometrů kilometrů už by jim mohlo ublížit ? V klusu ?
A to nejde jet tak po kraji, aby běželi vedle po trávě ? 5km po tvrdým je hodně
Když nebudou u silnice patníky…by to šlo. 😇
…ale psa bych si takto nikdy nedala, do lesa jsme s nebožkou jezdili taky i kolmo ale v ruce , je větší přehled, pes jde hned vedle, nebo trochu upředu a kdyby měl snahu mě někam strhnou, pouštím vodítko…já se už v příkopě s kolem válela, a nic moc🤣
Jo sice je mrkvička hezky čistá, bez hlíny, ale musí se jí člověk trochu pověnovat. praná za deset nepraná, čistě krmná za osum(u nás) a to ještě letos nebyla a tam kde byla. tak po sto kilech je to moc nezajímá.
Řepu mi ta mrcha nežere…..
Orionka:Mrkev se vždycky uskladňovala zasypaná v písku ve sklepě, či krechtu. Z doslechu. Osobně jsem jí nikdy neskladovala velké množství, jen napíchanou v písku v lavorech (takové hezké české slovo 😉)
jj, to je chronicky známé…natahejte si ale do garáže tunu písku😉
při mrazech bude mrkev ze země poškozená-voda v ní zmrzne a pak rozmrzne a potrhají se pletiva a mrkev změkne a shnije. v hnoji bude klíčit.
kupuju v rašlových pytlích, po zkušenostech se zahrabáním do slámy, přikrytím kde čím, nasypat do papírového pytle po krmení(je tam ale igelit mezi papírama, ) se nejvíce osvědčilo tu mrkev dát do bílé pytle na obilí a do studené garáže. Ona ta mrkev dýchá, když byla v té slámě, přikrytá nebo v tom papírovém pytli, vše bylo strašně vlhké a černalo to a hnilo. Ještě, ta mrkev je praná a určitě uskladněná v chlaďáku a takto vyndaná na vzduch a relativně teplo jde rychle do háje, v té studené garáži a pytli mi konečně vydržela…potřebuju koupit 3-4 pytle než přijede další závoz
Já jsem asi outlocitná, ale dáte mu deku, že jo🤔