Psí hadry oproti koňo hadrům jsou slabý odvárek.
Příspěvky uživatele
Verun
lesnizinka:Verun, díky za tip, vemu je u Ťonga mamce, u rytí si vyrobila něco na polštářku pod prsty, už ji to bolí půl roku. Jenom nevím, s tím klouzáním, aby sebou někde nešvihnula🙄 Přemýšlím, jestli by nešly třeba něčím nastříkat, proti klouzání…není něco takového, neví někdo?
Opačně znám😉 vyrobily sme si nezávisle na sobě obě😏 Koupila jsem si lesk na listy, postříkala kytku v hale a málem se pak na té dlažbě zabila. Nevzpomněla jsem si jí to říct a za nějaký měsíc to ona zopáknula na linu v jídelně. Říkala, že ji vůbec nenapadlo, že to může tak šíleně klouzat😛
Polštářek pod prsty je “příčná klenba” nohy, která se ráda taky bortí, obvzlášť, pokud máte kladívkovité prsty. Přes dvacet let jsem v práci nosila tyto boty https://zdravotek.cz/p-sante-n-517-43-10-damske-zdravotni-profi-sandaly-bile?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIyrCUyYqmigMVpWSRBR1rtQ2QEAQYGiABEgLo7vD_BwE . až mě prostě ty zdravotní vyfikundace na stélce začaly srá…zlobit. Miluju masáž nohou od manžela, kdy mi chodidla různě promačkává…v létě , většinou když můžu , chodím bosa…kupuju kvalitní obuv, a právě u čongů jen tyto pantoflíky, původně jsem chtěla kroxíky, něco měkkého, ale co by mi barevně sedlo do práce neměli, jen tyto pantoflíky. Zkuste třeba i ten originál, ale jsou už skoro za dva litříky…
lesnizinka:Bobi, já se v té noze neorijentuju🙄 nevím, na co koukám. Kde máš prsty?
tomu říkáme kotlýtko=noha bez výrazného kotníku přechátející v lýtko(jedna dcera s výrazným kotníkem , druhá dcera s kotlýtkem)
…bavíte se tu o patě a pak prej klečící koleno😂 , leda pahýl po amputaci…
Jinak u nás se na doporučení od obvoďáka nehraje, zavolám si kam potřebuju, zeptám se ze slušnosti , zda potřebuji doporučení- nikde mne neodmítli(cévní, ORL, urologie, kolono, rehabilitační lékař)
nedávno mne také bolela ploska, nedalo se chodit doma po dlažbě bez pantoflí… v práci jsem nosila zdravotní obuv se “srdíčky ” pod příčnou klenbou, pod podélnou klenbou, noha bolela jako prase furt, tak jsem šla k vietnamcům, koupila jsem si měkoučké pantoflíčky z hmoty ala kroxy a je po bolesti…co já se naválela nohou ježatých míčků, chodidlo si do bolesti otírala o okraj něčeho tvrdého…a hele, obyčejné pantofle.
Pantoflíky jsou to tvarem tyhle, tento originál holky v práci mají, ale mě nevyhovoval ten materiál(oni vám ho přizpůsobí na vaší nohu, ale já si myslím, že pokud máte vadu, šmajdáte pak furt), za mě vietnamci mají lepší, ale na mokrém-třeba v koupelně kloužou jako prase, originál ne.
https://peterlegwood.cz/dolphin/49-66643-dolphin-fucsia.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIid7hsMiligMVsKmDBx2SojiiEAQYASABEgIMcfD_BwE#/45-velikost-39/79-barva-fucsia_ruzova
Ladd:Ignorant a debil. To mu vzkažte.
Je to klient domova seniorů, je rád že udrží příbor, tepláky a bohužel i ještě volant. Máte ještě otce? zkuste se s ním chvilku přít o něco co bytostně nemáte rád.
Horsana:Jj, ma tam nieco ako otlaky a smrdi za capinou, ble.
Vyskum bude, ale jeho malej dusicky.
s kozlema v chlívku… máme doma rčení o trestu…a teď půjdeš a olízneš kozlovi záda.
Hele, nemá ŠTEFAN😂(asi po vrchním náčelníkovi v romské osadě) na karpech “otlaky” ? Měly to kravky v kravínech jak lehaly na tvrdým. (takové rosůlky)
Jinak je to plyšák.
PS: prodat já poníka a vykládat ho na veterině(připadá mi to jako veterina) , tak mám podezření na nějaký výzkum. 🤣🤣nebo krmení pro nemocné krokodýly.
Karel:Čipsama myslíte jako brambůrky? Solené? Rozmluvte mu to prosím.
Několikrát , akorát se mi vždycky vysměje, že jim to chutná…
Bobca:ano,přesně-proto krabice s nějakým “bordelem” na skříni,atd…..já mám ale 3 v jednom…né 3+1😄..ale jo,dovedu si to představit..já se stěhovala do pořád menšího a menšího,tak jsem musela třídit vždycky..Přáslavice měli inzerát 25 m2,neviděla jsem ho naživo,jen na fotce..a nakonec se z toho vyklubalo 20m2..i s chodbičkou a koupelnou(1,3x1,3m) se záchodem!!..plivátko..Sprcha 80cm,voda skoro netekla..a když tak,teplá-i ze studeného kohoutku.…do 3 patra..Byla jsem tam 4 měsíce..to zrovna začal lockdown,všude zavřeno…
jj, pochopila jsem 3v1, proto píšu, jak se dá zabordelit 3+1….+ sklep a garáže a pak: kde to je? hm.. ve sklepě nebo v garáži?
…tak já jdu zase k troubě. už dva dny čumím do trouby na cukroví, kdy to bude, vystihnout přesně ten okamžik…kdo peče, chápe…🤪
efe:Jo tak takhle to je! 🤔
Nevím jestli takhle, ale je to přinejmenším divné, ne?
Doron:Pochopila jsem to tak, že kobyla má nějaké kožní problémy. Původně myskeli, že je to alergie na bodnutí hmyzem, pak se ukázalo, že má alergii na šrot.
Nevíme, jestli je to důvod prodeje 🙂))
Ono většinou, když je koník muchař,letní vyrážka(vyhledejte na netu, alergie na hmyzí štípnutí) šrot tomu nepomáhá, jen zhoršuje. Je u koně potřeba dieta. a ano ten, kdo denně v létě nemůže koně ošetřit nebo nechce(viz inzerát) to má s koněm těžké, koník se vydrbe a má ošklivé boláky, které mohou až přejít v závažnou dermatitidu, muchař není sranda, ale nějak ukočírovat , při dobré péči se to dá.
Fiona.Praha:Nebo do krabice naházet různé věci, od zmuchlaného papíru, přes prázdné kelímky od jogurtu a ruličky od toaleťáku, viděla jsem i plastová ramínka, prostě cokoli čeho se pes nebude bát a neublíží si a do toho naházet mňamky. Šimona Drábková napsala celou knihu hlavolamů, mohla by být v knihovně. Našla jsem v pražské městské knihovně dokonce jsou dvě - Psí hlavolamy anebo Hersenwerk a Hersenwerk pro psy.
máme psí krabici na hračky a občas jí to prohodím něčím dobrým-sušené banány, karob, mlsky pro kočky(kaufland, takové malé levné polštářky) stačí i kaštany, které jen rozkouše….trochu si zaničí, a samozřejmě ty krabice po různých zásilkách…hezky mi je natrhá a já jen odnesu do papíru.
Chingis:Já mám jako čmuchací kobereček tohle. Balú to teda rozbalí jedním drcnutím čumáku a má to zhltnuté za chvilku, zato Tori ta si to vyloženě užívá, rozbaluje pomalu, každou granulku svědomitě pochroupe. Ale ona třeba i straně ráda jí z protihltací misky.
jj přesně tak jsem si to představovala, jen ještě ten vlas delší, aby to bylo schované, ale si myslím, že se v tědlech obchoďácích, jak píše sarah01 ikeu, dá něco podobného najít , aby to dyzajnově odpovídalo čuchacímu koberečku
máme za důchoďákem kočičí bydlík a výkrmník-i ptáci si chodí, když koťata nejsou doma…2 odrostlá koťata, jejich máma se občas objeví a jedna asi kočka (černo rezavá, želvovinová, bez bílé) chlupatá, strašně zplstnatělá, nechá se pohladit, ráda se hladí- asi byla domácí, ale jak se dostanu na plsť je nervní. Nechce si jí někdo vzít?JH. Myslím, že ta by byla doma moc ráda-foto dodám, koťata se hladit nedají, ale na ty má zálusk naše švadlenka, ta si je chce vzít, je to kočičí máma.
Doron:Zrovna jsem dostala knížku !
Autoři na foce působí seriozně 🙂))
No u nás jeden klient krmí ptáky čipsama, má toho někde plnej sud, sýkorky se můžou přetrhnout…🙄, tak jsem zvědavá, kdy začnou padat z větviček. 🤔 No hned vedle krmítka bydlí kočky, máme za důchoďákem kočičí bydlík a výkrmník-i ptáci si chodí, když koťata nejsou doma…2 odrostlá koťata, jejich máma se občas objeví a jedna asi kočka (černo rezavá, želvovinová, bez bílé) chlupatá, strašně zplstnatělá, nechá se pohladit, ráda se hladí- asi byla domácí, ale jak se dostanu na plsť je nervní. Nechce si jí někdo vzít? myslím, že ta by byla doma moc ráda-foto dodám, koťata se hladit nedají, ale na ty má zálusk naše švadlenka, ta si je chce vzít, je to kočičí máma.
Sarah01:Já jsem nad samovýrobou taky přemýšlela, ale nakonec jsem to vzdala. Než bych někde koupila deku a tu mřížku…už tři měsíce kupuju odvlhčovací pytlíky do suterénu. 😀 Objednala jsem čmuchací kobereček na Temu. Sice nepřijde do Vánoc, ale stál jen dvě stovky. Doufám, že nebude smrdět.
přesně taky jsem si říkala, že si to udělám, ale vidím to tak v příštím životě… zkusím propátrat kik, pepko, maxík a takové tyto obchody všeho druhu…možná eshop lidlu a kaufu. a nebo koupím normální kobereček s vyšším “vlasem”- möbelix a spol, protože to není extra pro psa, nebudou za to chtít majlant a budou možná i větší. Někde něco mít musí…😎
Fiona.Praha:Co je bonharen?
kloubní výživa, injekčně do žíly, 6x cca 1x týdně. (mám balení po 6) zázraky nečekám, ale tak furt se snažím tu mojí invalídu něčím podpořit. Používá se hlavně u koní po závodní sezoně a před sezonou, 2x ročně po půl roce. …
https://www.contipro.cz/images/BONHAREN_letak.pdf
A pod stromečkem taky mít určitě svůj zabalený dárek mít bude, jen je jí asi jedno co. Neumí psát ani kreslit , takže je to na Ježíškovi, co dá. Jí stačí i zabalený brambor😂a je v sedmém nebi.
kometa:Já nevím. Na druhou stranu jsou tam pravopisné chyby. Myslela jsem, že ty AI nedělá. A na bazoši je inzerátů pořád dost, tam není potřeba rozpohybovávat.
Když se AI prezentuje jako 13 leté, děti chyby dělají, rozpohybovává to tady…
Bobca:pustím později..uklízím,dělám si diskošku a odbíhám sem průběžně😊To byste neřekly,co práce dát dohromady byt 3 v1..25m2 i s koupelnou..když nechcete nic vyhodit,a nemáte to kam dát😇
a víte kolik se toho vejde do 3+1… 65m2 ? to je pak bordelu, když začnete vyhazovat, jenže to se stává tak jednou za deset, možná , dvacet let. 😂
zákonitě se stává to, že když to máte několik let a už to konečně vyhodíte, zítra to potřebujete…
co jinýho…to jste družstevníci?
Tak zase jeden…na parkovišti.