Já si zase myslím, že pes venku to má na podněty lepší než ten mezi čtyřma stěnama. Pomíjím teda vhodnost plemene na pobyt venku.
A jak je to bezpečný si musí zvážit každý sám, u nás třeba žádné nebezpečí víceméně nehrozí.
Já si zase myslím, že pes venku to má na podněty lepší než ten mezi čtyřma stěnama. Pomíjím teda vhodnost plemene na pobyt venku.
A jak je to bezpečný si musí zvážit každý sám, u nás třeba žádné nebezpečí víceméně nehrozí.
Tak záleží jak je to myšleno pes venku. Když je ten pes venku když jsou lidi v práci a nebo v noci, tak je to úplně jedno.
Jestli má být jenom venku, tak to je pak lepší doporučit alarm.
Asi snad zatím naštěstí to není všude, kvůli něho vidím tady prvně a ještě nikdy jsem to neslyšela.
No jo, můj odvěký sen saluki, podmínky nejsou celej život a asi nikdy nebudou, ale tak člověk nemůže mít všechno.
No ale teda chci říct, že to je jen maličkost, hlavně že fungujou dobře fotky, video už fakt může být klidně odkazem, to jen tak že když už je tu tohle vlákno o inovacích, tak píšu co mi nevyhovuje.
Jo, stejný, osobně mi prrostě tohle roztažení přes celý blok přijde divný, na pc teda, nevím jak je to na mobilu, normálně v diskuzích bývá jen to video jako čtverec bez těch černých okrajů, takže celkově pak ten příspěvek nevypadá tak děsně.
Já už to radši dávám jen odkazem než toto.
Zkusím to ještě tady jak bude vypada yt video
Za mě zarovnání doleva naprosto super, konečně ty delší texty vypadají normálně.
Koukám teda na pc, nevím jak to je na mobilu.
Hovawart ano, ale teda nespadá do kategorie ne moc velký.
Nevím kam s tím, ale je to zajímavý https://www.blindicka.com/2021/04/caste-otazky-pro-drzitele-vodiciho-psa.html
Asi teda zarovnat jen vlevo, vpravo na diskuzích pak bývá, že to buď rozděluje slova a nebo celé slovo, které se nevejde, hodí na další řádek, což je asi jedno, oboje je OK, ale text a mezery jsou pak normální.
Ne ne, myslím mezery v normálních příspěvcích, bez odkazů, příspěvky jsou roztažené tak, aby zabíraly celý box, prostě víceřádkový text je zarovnaný i vpravo a zarovnání se děje mezerama, které jsou pak různé v různých řádcích.
Viz třeba váš příspěvek z 27.08.2023, 12:01:39, na prvním řádku jsou velké mezery a na druhém poloviční. Je to prostě tím zarovnáním vpravo si myslím, člověk obvykle nedělá enter na každém řádku když píše delší příspěvek, ale vypadá to a čte se to děsně.
Příspěvky kratší než jeden řádek jsou samozřejmě OK.
Já bych to asi nedala, i kdyby to byl jedinej způsob jak ty zuby zachránit. To má dotyčná teda fakt můj obdiv, že to dokázala.
Rapotačka:
Dočetla jsem to až k Alianci pro rodinu, dál už číst nebudu, to by se mi z Aliance akorát zvednul žaludek.
Orionka:V USA….a udržitelnější? V tom, že dávají přednost zbrojení před vším? Viděla jste v poslední době videa z amerických měst?
Kormidlo? Kormidlo mají nastavené dlouhodobě na uzurpování světa, vyvážení válek (říkají, že vyváží demokracii) kam šlápnou….zůstane spoušť. Teď svou pozornost obrátili na Evropu…..a po nich potopa.
Otáčí kormidlo od té nesmyslné woke culture k realitě a udržitelnější společnost mají neb prostě to je společnost, kde se lidi musí starat sami o sebe, evropské sociální společnosti žádnou budoucnost nemají, společnosti, kde se část jen veze, jsou vždycky chudší a méně životaschopné.
O politice ten můj příspěvek vůbec nebyl.
A jinak teda za sebe můžu říct, že co mně tady nejvíc vadí, to je to roztahování řádků v příspěvcích, někdy jsou ty mezery mezi slovy fakt velký a ještě k tomu různý i v jednom řádku, je to nepřirozený a čte se to blbě a mozek mi u toho pořád bliká výstrahy, jako nikde jinde jsem toto neviděla, budete s tím taky něco dělat a nebo je to takto už natrvalo?
zbynek:Tu možnost bysme mohli zvážit také, ale určitě se není čeho bát, nechceme rozbít co funguje. Funkčnost bude stejná, jen úprava vzhledu, hlavně inzerce a ikonek sekcí, trochu to barevně sladit a zjednodušit aby to nehýřilo modrou a červenou ale třeba u mobilní verze bude ta změna opravdu minimální.
No právě mě ty úpravy vzhledu vždycky rozhoděj sandál a tenhle současný vzhled mi maximálně vyhovuje, tak se trochu děsím, protože prostě zkušenost člověku říká, že takový kompletní změny webovek jsou vždycky k horšímu.
Ale tak uvidíme.
Teď jsem zkusila použít ten řádek youtube video a je to teda nepoužitelný, je pak vidět jen pruh videa roztaženého na celý řádek.
Asi by to mělo mít velikost asi jako mají fotky, prostě menší čtverec.
A ideálně jako v jiných diskuzích, že to je rovnou z odkazu v textu, ne z extra řádku.
tak sem taky
Dáte i možnost ponechat si starý vzhled?