Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.09.2023, 14:44:33
Já ten článek taky četla, jako traktory jezděj chvíli na jaře, pak při žních v létě, to je naprostá tragédie a největší bordel a párty dělaj měšťáci, kteří to za víkend musí všechno stihnout a navíc si myslí, že na vesnici si můžou všechno dovolit. A jelikož vypadnou z těch měst, tak to je asi jediná pravda, že v těch městech je asi o víkendu víc ticho. 😀
Ale jinak mi ten článek připadá jako klasický klikbajt a nebo to fakt napsala úplná blbka.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.09.2023, 11:00:26
Mě by se hodilo, kdyby mi pes uměl nahánět slepice. Slepice jsou na něj zvyklé, akorát já ho to neumím naučit. A nevím, jestli by to nebylo kontraproduktivní, protože odmala je učený, že slepic se nevšímá. 😀
Já kdysi byla na tréninku s kachnama a tam prostě ty kachny chodily sem a tam se psem za zadkem, ze kterého si evidentně nic nedělaly a pak se šly nažrat.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.09.2023, 09:38:42
Tak zdraví samozřejmě, ale i v tom je pravděpodobnější, že když první vrh je zdravý, bude zdravý i druhý po stejných rodičích.
Tak to já mám asi jiný princip, třeba ten že u méně početných plemen krytí feny pokaždé jiným psem zvyšuje příbuznost celkové populace a pro mě je to mnohem horší než nějaký opakovaný vrh.
Asi proto, že vím, co dovede ta brutal příbuzenská udělat.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.09.2023, 09:29:17
Proč ne? Většina PP psů jde na mazlíka a do chovu nijak nezasáhnou, takže fakt by mě opravdu zajímalo proč si někdo myslí, že všechny PP vrhy by měly být geneticky super na výši.