Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 18.10.2023, 14:14:43
Iluzi o lidské inteligenci nemám už doby před pár lety, kdy jsem si na FB přečetla post a následnou diskuzi na téma Bruslili jsme na rybníku a v ledu byla díra, tak jsme zavolali policii a hasiče.
A nedávno paní na jednom městském foru na FB napsala post na téma Zhasněte to světlo vy tam naproti, ruší nás to, pár odvážlivců napsalo Tak tam dojděte zazvonit a říct jim to místo psaní na FB a následná diskuze mě utvrdila v tom, že člověk je jen pitomá opice a inteligence odešla k delfínům.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 18.10.2023, 13:29:41
Tak jistě někteří chovatelé takoví jsou, ale většina rozhodně ne, je fakt hooodně chovatelů, co udělají tak akorát povinné minimum a to je taky u některých plemen nic.
Jo, historky z doby, kdy zdravotní vyšetření byla jen doporučená, ale ne povinná, to by se i jeden teď už nasmál.
Pravda je, že u hodně plemen je alespoň něco povinného a to je pořád víc a daleko lepší než bezpapírák.
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 18.10.2023, 11:01:48
Vcelku souhlasím a to co popsala Varaxi je takový nerealistický utopistický popis a v naprostý většině PP chovů to tak nechodí, ale tady je reč o dalmatinech a hluchotě, což se zrovna v PP chovu dost řeší a mrsknout bezpapíráky, navíc téměř stopro podle popisu v příbuzenský, je prostě vědomá výroba hluchých štěňat, teda prasárna.
Někteří psi to asi tak mají a je jedno jeslti je léto nebo zima, můj pes nechce ležet ani v pelechu, ani na vetbedce a dokonce ani na gauči, což mě štve nejvíc. 😀
NO je taky dost chlupatý, až nasrstí, tak nejspíš žádné otlaky mít nebude.
Ani dneska se ve škole děti moc moderní dějiny neučí, středověk nemůže nikdo rozporovat, žejo. 😀 Navíc kdyby se měli učit o každém pidistátečku ,tak to by asi v tý škole nedělali nic jiného.
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 12.10.2023, 15:43:50
Já u nich měla účet roky a odešla jsem před časem neb prostě na pc byla k přihlášení nutná bankovní identita a sami mi řekli, že jiná možnost není. Asi jsem nebyla moc VIP. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele orionka z 12.10.2023, 16:08:22
Mosad totéž, vyměněné vedení i spousta lidí, někteří vyhozeni, spousta jich odešla sama, protože za tohoto stavu tam nechtěli být. Vojáci odmítali sloužit, bylo to i veřejně a samozřejmě v Gaze si to všechno četli taky. Netanjahu prostě kompletně rozhodil celou obranu země, takže cokoliv měl Hamás v plánu, teď na to byla ta nejvhodnější doba.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka z 12.10.2023, 14:01:33
Ne, Netanjahu se tohle volební období dal do holportu s ultraortodoxními stranami a lidmi a ty mají vesnice nejvíce na západním břehu Jordánu, takže armádu převeleli tam a hranici s Gazou nechali hlídanou jen kamerama a čidlama. A do klíčových funkcí ve vládě, armádě atd. jmenoval ultraordoxní, kteří nemají ani zkušenosti s armádou neb v ní nemusí sloužit. V Gaze tohle všechno samozřejmě věděli. A všichni se shodují v tom, že až tohle skončí, skončí i Netanjahu.