Proč by ho vyháněla? Kočky s kocourama žijou v jedné domácnosti běžně pokud jsou vykastrovaní a když je nějaký problém, tak je to spíš díky povaze nějakého jedince, což tady asi nehrozí, když je kočka s kotětem pořád.
Příspěvky uživatele
assil
Ale prosím vás, Evropa se dokáže zlikvidovat sama, k tomu nepotřebuje ani USA ani Rusko, těm stačí jen chvíli počkat a určitě oba nejsou tak blbí, aby to nevěděli.
Chtít není dělat. Jako sorry, ale doufám, že od trestání myšlenek jsme ještě daleko. Jak se dostala ukrajinská vláda k moci, do toho je Rusku víte co. A Putin má zrovna co povídat.
Ovšem tento precedent bych nechtěla nechat být, jak dlouho by trvalo než by se stejným zdůvodněním napadl někoho jiného? Asi moc dlouho ne, určitě jsou i jiné vlády, které se mu nelíbí.
Prostě Rusku je houby do jiných států a nic neospravedlňuje napadení jiného státu.
Jo, on Hitler tady u nás taky jen ochraňoval Němce, takže vlastně to byl dobrák? Nebo jak?
No já hodím na záhon logr z kafe a popel z kamen a tím moje eko bio končí. 😀
Jo, protože ten pes mu masakroval slepice. A slepice si může evidentně beztrestně masakrovat kdo chce, na ty se nikdo neohlíží. Takže odnesou to oběti, slepice a jejich majitel.
No kdyby ta paní měla pistoli, tak možná by ještě žila.
Udělat z NO magora útočícího na ostatní psy bez důvodu jde mnohem hůře než z kdejakého bull psa. A navíc myslím, že spousta těch týpků by si ani žádného psa nepořídila, když by nemohli machrovat s bull psem. Jako sorry, ale moje osobní zkušenost je, že 90% problémů se psama jde za bullama a popravdě je mi jedno co za magory si je kupuje, mě jde jen o jedno, nepotkávat je.
No já to vidím spíš jako konstatování faktu, že ty blbé majitele lze eliminovat zákazem těch psů. A jsem už ve stavu, že bych byla taky pro. Takže čím víc lidí se to dozví, tím líp, protože ten článek je psán pro lidi, kteří o tom nic nevědí.
Určitě se dá najít i starší kočka, o které se ví, že nemá se psama problém. A psy máš na kočku zvyklý, nevím, u nás to pak trvalo tak dva tejdny než se zvyklo na nový přírůstek a pak byl klid. Teda se psama, kteří ty kočky nikdy moc nehrotili. V současnosti už je ta míra nepředvídatelnosti větší, tak holt nová kočka nebude.
Úplně stačí když se budou ignorovat. Tohle já ani nikdy neměla že by spolu spali nebo tak něco, momentálně kocour psa ignoruje a když jsou spolu na gauči, odstěhujou se každej na jinej konec a kočka se chodí o něj občas otírat, ta má tendence se víc kamarádit, ale to je tak všechno. To je prostě hodně o nastavení obou, kočky i psa, ale důležitý je, že spolu dokážou sdílet jednu domácnost a nemusej se fakt milovat až navěky.
No řekla bych, že i kastrovaný kocour víc obchází kolem a hlídá si teritorium, kočka když už někam jde, tak lovit myši a nebo se nažrat k sousedům.
Ale prostě starší kočka má už dost často i problém přelézt přes plot, takže obecně se fakt víc držej na zahradě.
Proč hon na čarodějnice? Že píšou, co to bylo za plemeno?
Starší kočky, tak 15+, už většinou ven moc nechtějí, v zimě vůbec, v létě tak na dvorek, tak pořídít starou kočku na zimu, to nevytáhne paty a krásně si zvykne v domečku.
Ono je to jednoduché, útočí ten, kdo překročí hranice do cizího státu a tam zabíjí lidi.
A je úplně fuk, že do světa pouští hlášky o tom, jak tím páchá dobro.
A co bylo předtím a potom a mezitím je úplně jedno.
Tak kdo by si dal?
A koukám jsem dala špatně odpovědět, takže samo to bylo pro Thielli
To je krásná figurka, já jsem na tohle levá, takže fakt obdivuju každého kdo něco takového vytvoří a je jedno jestli namaluje nebo vysochá.
Jsem si vzpomněla jak jsme modelovaly s neteří když byla malá a jediný co mi šlo, byl ježek, koule a vytahat prstama bodlinky. 😀
Já místo Thielli pořád čtu Tali a sedí to na takový rozhovor taky, zarazilo mě to až po chvíli. (Thielli promine). 😀
Pro dobro teď zabíjejí Rusové, tak to bývá vždycky.
V tomhle případě ta léčba s největší pravděpodobností neuleví ani rodině, ani pojišťovně, cynicky řečeno, spíš naopak.
Ono je to těžký, rodinu chápu, ale obecně by se z toho neměl dělat standard jen na základě kvílení veřejnosti.