No to mě taky. Nedávno mi kleknul telefon s george klíčem a ještě mám v živý paměti ten hiphop s převodem do nového telefonu.
Příspěvky uživatele
assil
RB a ČSOB, tam už mám špatný zkušenosti, tam nikdy.
Já potřebuju něco kde budou výběry ze všech bankomatů zdarma a účet ideálně taky zdarma, ještě jsem dostala tip na mbank a Monetu.
No musím to prozkoumat.
Mě se líbí ikony, bubliny i složky, hlavně prosím neeee barvičky.
Volala jsem tam, do jara převedou všechny. Nemusí se dělat bankovnictví v mobilu, ale musí v mobilu být nainstalované, ruší George klíč a přístup v pc se bude potvrzzovat jen v bankovnictví v mobilu. Zpoplatněné sms jen na vyžádání, takže pak se tam musí zavolat, aby to nastavili, momentálně jedna sms 2,5 Kč, takže žádná tragédie, spíš ten princip, že člověk musí zaplatit, aby se dostal ke svým penězům, mě dost naštvala.
Dík všem, kouknu na tu Fio a Raifku, co mají za podmínky, zvažuju prostě, že si ten nejužívanější účet založím jinde a ty prachy si tam nechám přeposílat trvalým příkazem.
Jo, vyslechla jsem si samozřejmě, že brzo to budou mít všechny banky atd. a popravdě ani bych se nedivila, příprava na digitální měnu v plném proudu.
Podle tý skladby tam mají kromě dalšího prasečák a lihovar a i tak spotřebujou pro pár set lidí zdroje z kruhu o průměru 60 km kde bydlí desetitisíce lidí.
Nejhorší možný zdroj energie.
Víte někdo o bance, která k přihlášení do bankovnictví na pc nenutí lidem bankovnictví v mobilu? Spořka to právě teď zavádí, alternativa jsou zpoplatněný sms, zuřím a zvažuju jinou banku, ale je jich tolik. A nebo je nějaký srovnávač bank z těchto hledisek?
Co je na tom hezkýho? Sváží ten odpad z okruhu 30 km a ještě jim to moc nestačí, takže kdyby si tytéž bioplynky udělaly i obce kolem, jsou všichni víte kde.
Tohle jasně ukazuje, jak nefunkční model to je.
Obecně v EU je krve málo a dováží se z USA a Kanady. Ano, právě proto, že se nedá extra dlouho skladovat. Spousta lidí si tím přivydělává a rozhodně když to bude jen zadarmo, bude dárců míň a krve ještě míň než teď.
Je málo dárců krve, tak co uděláme, ještě ubereme ty co to dělají za prachy
ta EU má fakt nevyčerpatelný fond debilních nařízení
https://cebre.cz/aktuality/nova-bezpecnostni-pravidla-pro-darce-latek-lidskeho-puvodu
A teď jak byla nově objevená ta modrá pidihoubička, to jsem zvědavá, kdy jí taky někdo ochutná. 😀
Jj, hřiby nejsou smrtelně jedovatý, tak tam to nehrozí, ale obecně je to zajímavý, myslím, že dost lidí to ani nenapadne, že je jim po čase blbě z hub co sežrali měsíc předtím.
Ale píšou, že ten kříšť i medotrpký jsou tak hořký, že je člověk pozná po prvním soustu. Ale já ani netušila, že takový hřiby existujou, znám jen satana. Člověk se pořád učí.
Ale těch nejedlých hřibů je víc a pak jsem koukala jsou nějaký, co se musej vařit minimálně 20 minut, jinak jsou jedovatý, ale pak už ne. Bože fakt jsou lepší žampiony z obchodu. 😀
Ale zas se člověk dozví něco nového, znáš to Kdo je připraven, není zaskočen. 😀
Jinak jak houby nejím, tak mě nikdy nenapadlo je nějak blíž studovat a u nás už stejně roky nerostou.
Jako obecně píšou, že otrava hřibem bývá obvykle mírná a bez následků, ale tak stejně když si to člověk čte, tak si říkám ještě že houby nejím 😀
Otrava houbami má poměrně záludný průběh. Po prvních příznacích, které si můžeme mylně vysvětlit jako pouhé zažívací obtíže, nastává úprava stavu a náhlé zlepšení. To však neznamená, že toxiny z hub nepáchají v těle další škody. S odstupem mnoha hodin až dnů se rozvíjejí příznaky závažného poškození až selhání ledvin, dochází k hromadění toxinů v těle v důsledku zhoršeného čištění krve a k následným vážným komplikacím spojeným s poškozením nervového systému. Tyto komplikace pak bývají tak závažné, že vyžadují intenzivní péči a mnohaměsíční léčbu.
To mě taky napadlo 😀 Ale píšou, že ty odezní po pár hodinách
A našla jsem pěkný článek, který dokáže vyděsit 😀
https://is.muni.cz/el/med/jaro2010/VLVL9X66c/um/Intoxikace_houbami.pdf
Tak játra a ledviny se můžou projevit až několik týdnů po otravě, takže tipuju duševní příznaky týden po by nemusely být nic neobvyklého.
rvní příznaky otravy houbami mohou mít podobu potíží trávicího traktu (nevolnost, zvracení, průjmy, bolesti břicha) nebo mohou nad potížemi trávicího traktu převažovat psychické příznaky (veselost, neklid, nekoordinovaný pohyb, dezorientace, vidí a slyší to, co reálně neexistuje (zrakové a sluchové halucinace, např.
To je teda hrozný. A řekli čím to teda bylo, nějaká alergie nebo něco? Vždyť babka není jedovatá houba, aby to poškodilo játra.
Tak víte co, ono argumenty Tamhleten krade, tak já můžu taky a Vona provokovala, tak jsem jí musel zmlátit, nikdy u slušných lidí nefungují.
A je fuk, jestli jde o rodinu nebo národ.
Komu Hitler před anexí Polska vyhrožoval?