Sabatianský kult, díky, už dlouho mě nic tak nepobavilo. 😀
Příspěvky uživatele
assil
Těma funkčníma remízkama myslíte to co vidím u nás všude kolem, že si obec vezme dotaci, udělá remízek, vysadí stromy a tím to hasne, takže stromy pomřou, zemědělcii tam příší rok nechají půlmetrový pásek aby se neřeklo, na kterým roste akorát tráva?
Přínos fakt nevidím žádnej, je to jen dojná kráva na peníze.
Uhádly. 😀 Já teda na první dobrou ne.
Tak pro pobavení hádanka Co vidíte na obrázku?
Jo, to bude ono. 😀
Ne ne, to bylo nějak jinak, byl jorkmut, ale pak byl nějak přímo jork snad z nějakého překlepu.
To poslední je fakt dobrý. 😀
a taky na ifauně proběhl nějak jork, ale už nevím jak to bylo
Jenže u koček to není, však i ty bezprizorní kočky žijou v tlupách pohromadě.
Aha, tak to jedině ještě fejkový sloupek. 😀
Ano to je pravda, tam se pořád nabízí půjčky bez ručitele, kontokorent a podobný veselosti. Stačilo by na to kliknout.
Tak pokud tam moc peněz nemáte, tak je to asi fuk, já tam teda nějaký prachy mám.
Jinak co jsem četla zlodějský návod, dělá se to tak, že si vyhlídnou někoho kdo má někde dosažitelný mobil, kapsa, taška, hodně lidí nosí mobil v ruce, v klídku si ho vyfotí jak potřebují, pak mobil ukradnou, fotku už mají v tabletu a za minutku to někde u zdi odemknou. Tipuju, že už předem ví, co je to za mobil a že půjde odemknout a pravděpodobnost, že tam má přístup k penězům, je dost velká, má to dneska fakt kdekdo.
Prodávají se i za pár korun fejkový kamery, hodně mých známých je má.
Fotku musíte mít na tabletu nebo noťasu v životní velikosti a dát to ideálně proti bílý zdi.
Vím, že třeba iphony nejdou, ale jinak jsem to moc nezkoumala ostatní telefony.
Co jsem tak koukala na videa, tak půlka telefonů tak odemknout jde.
No pravděpodobnost, že mi někdo ušmikne prst, se mi zdá menší než že si mě vyfotí. 😀
Nějaká data zdarma, třeba se to někomu bude hodit.
No a víte o tom, že půlku telefonů lze odemknout fotkou? Takže stačí jen když si vás zloděj vyfotí a dostane se vám do něj během minuty.
Já mám samsung a ty jdou odemknout fotkou, takže tohle pošklebování na telefon vůbec nepoužívám, radši otisk.
Ne, nejlepší by byl domácí reaktůrek.
Já mám u spořky účet zdarma bez podmínek, protože jsem tam tenkrát naběhla hned jak jsem si přečetla na netu, že zavádí účet zdarma a voni chudáci na pobočce ještě nevěděli a nastavili mi to takto. 😀
Moneta má u nás dokonce i pobočku jsem zjistila, ale platit teda búra za každou platbu by se mi teda nechtělo.
U pokladny asi ne 😀 ale při platbě kartou na netu to teď ověření v klíči chtělo, tak myslím, že to chtít bude.