Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 10.11.2023, 12:46:58
Rusko by jen přeskupilo síly a za 10 let si ukouslo další kus. Však to veřejně říkají už od začátku války.
Drahota u nás fakt s válkou nesouvisí, jinde dávají mnohem víc a takovou brutální inflaci nemají. Na tu jsme si zadělali sami, tak teď si to musíme vyžrat.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.11.2023, 10:52:14
Ti zabití lidi taky měli život před sebou, zvláště to batole, žejo. Podle mě je to správný rozhodnutí, lidi jsou debilové a budou takoví vždycky a nikdo je nepředělá žádným vzděláváním ani za 100 let a život lidí má přednost, teď se pár psů utratí a pak už je tam nikdo nebude mít, takže se utrácet další už nebudou.
V dnešní době fakt vůbec není nutný chovat takováhle nebezpečná plemena, klidně ať vyhynou, nic se nestane.
BTW, máme tu teď na vsi debila s podobným plemenem a kdyby mu přikázali toho psa utratit, byla bych fakt šťastná.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 08.11.2023, 05:01:54
U nás to veterináři neumí. Já jsem to zkracovala kleštičkama na nehty a pilníkem, jako to jde dobře, mnohem horší je ta manipulace se želvou, s tím mám problém, udržet hlavu a ještě nějak donutit otevřít tlamu. Takže výsledek pak není úplně podle mých představ.
Příčinu fakt nevím, želvák přes 20 let v pohodě a teď najednou poslední dva tři roky toto a podmínky má pořád stejný.
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 07.11.2023, 13:51:42
Mě to dělá pes tak poslední dva roky neb měl špatný zkušenosti se dvěma psama a tím jak je na sebe přehnaně opatrnej, tak to vyustilo v toto. Dá se, jak píše hmn, ale je to na dlouhy lokte. Na FB je skupina Život s reaktivním psem nebo tak nějak se to jmenuje, je tam docela hodně rad a píšou tam lidi pokroky, ale obecně mám dojem, že takhle se přetočí jen labilní pes a náprava je těžká.
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 07.11.2023, 10:48:56
Díky moc, nic složitého, stačí jedna dvě fotky, já s tím mám prostě pořád nějak problém a pak jak pako pořád pozoruju, jestli žere. A doufám, že jo, protože mám i nějaký psychický blok s tím krácením, i když rozumově vím, že je to blbost. No je to těžký. 😀
Taky pomáhá brát něco na odkašlávání, i když kašel ještě není, protože hlasivky dost často bývají už zanesené hlenem. A kloktat tantum verde a stříkat do krku jox.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.11.2023, 18:22:32
Na FB to celkem chválej, je to vlastně alík z EU skladů, takže omezenější výběr, jen se tam prý nedá vybrat doprava a často posílají zásilkovnou na nejbližší pobočku, což některým lidem, třeba mě, dost nevyhovuje.