Vcelku souhlasím a to co popsala Varaxi je takový nerealistický utopistický popis a v naprostý většině PP chovů to tak nechodí, ale tady je reč o dalmatinech a hluchotě, což se zrovna v PP chovu dost řeší a mrsknout bezpapíráky, navíc téměř stopro podle popisu v příbuzenský, je prostě vědomá výroba hluchých štěňat, teda prasárna.
Příspěvky uživatele
assil
Králičí pletivo stojí pár korun a stačí natáhnout na stávající plot do půlmetorvý vejšky.
Ale taky bych se nežinýrovala obohatit si jídelníček. 😀
Já bych teda ty králíky odesnla radši někam na louku než je házet přes plot k němu kdo je nechce.
Ne nedá, co já vím ten pes neumřel, ale asi týden byl v tomhle stavu a nebo totálně mimo a nedalo se dělat nic, jen čekat.
Nejen obojky, úplně stejnou reakci jsem viděla na videu po bravectu.
Někteří psi to asi tak mají a je jedno jeslti je léto nebo zima, můj pes nechce ležet ani v pelechu, ani na vetbedce a dokonce ani na gauči, což mě štve nejvíc. 😀
NO je taky dost chlupatý, až nasrstí, tak nejspíš žádné otlaky mít nebude.
Ani dneska se ve škole děti moc moderní dějiny neučí, středověk nemůže nikdo rozporovat, žejo. 😀 Navíc kdyby se měli učit o každém pidistátečku ,tak to by asi v tý škole nedělali nic jiného.
Já u nich měla účet roky a odešla jsem před časem neb prostě na pc byla k přihlášení nutná bankovní identita a sami mi řekli, že jiná možnost není. Asi jsem nebyla moc VIP. 😀
Mosad totéž, vyměněné vedení i spousta lidí, někteří vyhozeni, spousta jich odešla sama, protože za tohoto stavu tam nechtěli být. Vojáci odmítali sloužit, bylo to i veřejně a samozřejmě v Gaze si to všechno četli taky. Netanjahu prostě kompletně rozhodil celou obranu země, takže cokoliv měl Hamás v plánu, teď na to byla ta nejvhodnější doba.
Ale zas trochu kecáte, celému arzenálu ne neb UA nemá díky dohodám to klíčové a ani jim to nebylo ze západu poskytnuto. JIstě víte, co to je.
Od ČSOB jsem utekla, nepustí člověka do bankovnictví bez bankovní identity.
Ne, Netanjahu se tohle volební období dal do holportu s ultraortodoxními stranami a lidmi a ty mají vesnice nejvíce na západním břehu Jordánu, takže armádu převeleli tam a hranici s Gazou nechali hlídanou jen kamerama a čidlama. A do klíčových funkcí ve vládě, armádě atd. jmenoval ultraordoxní, kteří nemají ani zkušenosti s armádou neb v ní nemusí sloužit. V Gaze tohle všechno samozřejmě věděli. A všichni se shodují v tom, že až tohle skončí, skončí i Netanjahu.
USA nečumí, USA tam má unesený občany, tak alespoň něco dělá.
No a pak napíše banka, že bez mobilu se nedostanete je svým penězům a nebo jen za poplatek.
Ono choděj dost často do mailu pishingy jakože z ali a lidi na to klikaj a pak se divěj, myslím, že za to aliexpress fakt nemůže.
Díky všem za vysvětlení s tím břevnem.
Tak to neporadím, já tam mám nastavenou anglinu.
Může mi někdo jako laikovi vysvětlit, jak konkrétně by to navrhované břevno (na konci článku) pomohlo?
Dočetla, videa nekoukám, bylo to náročný, ale dala jsem to. 😀
To se ti přepnul jazyk, obvykle se to stane, když klikneš na nějaký odkaz, buď tak nějak odhadem pravo nahoře změň jazyk a nebo si smaž cookies.