Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 24.09.2024, 12:50:58
Na jaký ostrovy se nikdo ve Švédsku nedostal? Ve Švédsku se starali o seniory úplně normálně jako vždycky.
A my si zase zfalšovali statistiky směrem nahoru, však to bylo oficiálně přiznáno, že tam byli započítaní všichni umřeli s covidem a ne jen umřelí na covid.
Tak ono se třeba někde dostat dá, ale když má člověk vytopený auto, MHD tam nejezdí, protože můžou tam být trosky a zničený zastávky a tak a nejde proud, takže obchody nefungujou, tak jsou peníze taky k ničemu.
Co vím, lidi poptávají fakt spíš věci než peníze. Zatím, to se samozřejmě časem změní.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 23.09.2024, 14:20:18
Zlato půjde do kelu s digitální měnou, protože pak už nebude potřeba. Na to bych nespoléhala.
Za mě jedině nemovitosti a na hypotéku, to jediný má smysl. Ty prachy na zlato musíte nejdřív naspořit a pokud nejste schopná naspořit hodně za krátkou dobu, tak je to prostě nevýdělečný.
Prostě jakýkoliv spoření na 20+ let je propadák.
I když takový skok jako byl v devadesátkách už asi nebude, ale člověk fakt nikdy neví.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 23.09.2024, 13:13:40
Šetřit prachy na důchod nemá vůbec smysl, si vemte, že my teď před důchodem, jsme třetinu, ne-li polovinu, pracovního života odpracovali za pár stovek nebo tisícovek. Člověk si mohl spořit stovku a to byl mega obnos. A kde jsme s cenama a platama dneska a co je stovka dneska.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 23.09.2024, 10:17:04
Mě už je to tak nějak jedno a posledních pár let mám dojem, že v SČ není funkční nic, takže hledat něco nejfunkčnějšího mi připadá tak akorát jako yeti, všichni o tom vědí, ale nikdo to nikdy neviděl. SČ mi přijde jen jako dobrá trafika pro ty druhořadé pražské.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 23.09.2024, 09:18:06
Ono je toho na trupce a na fb mraky, tenhle klucik s Remkem je slabej odvar, jini, ale spis zahranicni, jsou lepsi kabrnaci v argumentaci, az cloveka prekvapi, jak to maji fakt promysleny.
Me to obcas bavi sledovat takovhle obskurnosti, i kdyz pravda davam prednost konspirackam, ted jsem objevila konspiracku, ze Michelle Obamova je chlap. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 20.09.2024, 17:27:06
Nevím, jestli ten kdo to první vypustil do světa, byl recesista, ale teď je to rozhodně vážná věc a celá argumentace ja založená kromě jiného i na popírání fyzikálních zákonů, například gravitace a tak.
Je to celkem propracovaná teorie a je to i zajímavý to trochu sledovat. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 21.09.2024, 16:06:05
Ono je jedno jestli poslouchat nebo neposlouchat, průšvih je v tom, že takovéhle extrémní situace odhalují úplně jasně, že stát neplní svou základní roli a to pomáhat lidem v nouzi a vidí to i ti, kteří před tím za normální situace zavírali oči.
A pak prostě celková situace ve společnosti jde do blbejch.