Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.11.2023, 09:44:09
No ale info o tom, že PCR test nedokáze stopro odlišit covid od jiných koronavirů, běhá po světě už tak dva roky, takže možná na tom něco bude. A pak se přešlo na antigeny a tam to bylo ještě horší.
Ti Angličani tam toho mají o covidu hodně a loni tam byly nějaký grafy počty nakažených očkovaní neočkovaní a tam to bylo jasně vidět, že v očkovaných je jich víc. Ale hledat už se mi to tam nechce, odkazy zůstaly někde na ifauně.
Zas v těch anketách nebudou hlasovat všichni, ale třeba jen menšina a ta by pak měla určovat vše pro většinu?
Pokud se vrátí zvoneček vlevo a je mi jedno, jestli jako cihlička nebo původní oranžový text, a nezruší se zelený mód,tak já budu úplně spokojená a už nebudu otravovat s dalšími požadavky. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.11.2023, 12:12:03
No však jediný stát, který sbíral a zveřejnil data, byla Anglie a jim to vychází úplně stejně že po očkování horší průběh a i ve skupině očkovaných více nakažených.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 23.11.2023, 10:25:57
No ale ne každý se dívá na monitor ze dvou metrů nebo má malý monitor, aby to viděl všechno najednou ,taky jsou tu blbě vidící jako já, co čučí zblízka a s širokoúhlým monitorem pak buď vidím jen nové reakce, ale nevidím v kterých tématech a nebo vidím témata, ale nevidím, kde jsou nové reakce a musím prostě furt přejíždět očima zleva doprava a zpátky a je to fakt nepříjemný a vopruz.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 22.11.2023, 08:22:49
Asi si nerozumíme, téma, které jsem četla a nemá nové příspěvky, mě nezajímá, nechápu co bych na něm měla nadále sledovat a že má nové příspěvky a tudíž je tam něco nového ke čtení vidím i bez zobáčku.
Ale třeba to má někdo jinak, může se někdo vyjádřit, mě prostě ten zobáček přijde nadbytečný.