Díky. Teda že může přerůst i spodní čelist, to mě ani nenapadlo. Ty fotky jsou teda fakt děsný, chudáci želvy.
Já už hledala kolikrát na netu fotky na téma kdy už zkracovat a kdy ještě ne a musím říct, že se to asi i názorově dost liší.
Díky. Teda že může přerůst i spodní čelist, to mě ani nenapadlo. Ty fotky jsou teda fakt děsný, chudáci želvy.
Já už hledala kolikrát na netu fotky na téma kdy už zkracovat a kdy ještě ne a musím říct, že se to asi i názorově dost liší.
Ty zakopaný stejně u nás hned tu noc vyhrabou prasata, takže i škoda práce.
Mě to dělá pes tak poslední dva roky neb měl špatný zkušenosti se dvěma psama a tím jak je na sebe přehnaně opatrnej, tak to vyustilo v toto. Dá se, jak píše hmn, ale je to na dlouhy lokte. Na FB je skupina Život s reaktivním psem nebo tak nějak se to jmenuje, je tam docela hodně rad a píšou tam lidi pokroky, ale obecně mám dojem, že takhle se přetočí jen labilní pes a náprava je těžká.
Díky moc, nic složitého, stačí jedna dvě fotky, já s tím mám prostě pořád nějak problém a pak jak pako pořád pozoruju, jestli žere. A doufám, že jo, protože mám i nějaký psychický blok s tím krácením, i když rozumově vím, že je to blbost. No je to těžký. 😀
Prosím tu ukázku, díky. Takže to pak krátíte když tak až před dalším zimováním? To nevadí?
Mě by to přišlo logičtější na jaře.
Ten zobák na první fotce je už zralý ke zkrácení nebo ještě ne?
Taky pomáhá brát něco na odkašlávání, i když kašel ještě není, protože hlasivky dost často bývají už zanesené hlenem. A kloktat tantum verde a stříkat do krku jox.
Na FB to celkem chválej, je to vlastně alík z EU skladů, takže omezenější výběr, jen se tam prý nedá vybrat doprava a často posílají zásilkovnou na nejbližší pobočku, což některým lidem, třeba mě, dost nevyhovuje.
Já bych chtěla kachlovou pes s troubou a sporákem, no až někdy vyhraju ve sportce. 😀
A hlavně to hřeje hned a hodně, brácha si pořídil indukci nedávno a první tejden skoro všechno spálili. 😀
Ty zvuky co to vydává, mě teda vadí hodně.
Já jsem jak Thielli, zůstávám u plynu i z praktických důvodů až budou ty blackouty, co furt strašej.
Ale ono úplně stačilo, když švagrová měla malý děti a nešel proud jeden den, pak chodila na plynový sporák k nám.
Tak nepořádek dělají i když oklepou hlínu nebo písek, toho popela samo jen přiměřeně, jak kominíci fakt nevypadají.
V zimě to teda neřeším, mít to v kurníku, to si nedovedu představit ten bordel.
No u nás tam kočky nechodí, podle mě tam nemají klid a když mají spoustu jiných možností jinde, tak jdou prostě jinam.
tyhle německý slova u nás ve středních Čechách známe, ale nepoužíváme 😀
Moje slípky si tedy nejradši dělají díry samy, ale popeliště mají z koupací mušle a v tom písek, do kterého občas šoupnu popel z kamen.
Mě zase jako středočechovi to připadá, že na Moravě se mluví spisovně a že se u toho zpívá. Moraváka prostě poznám po první větě. 😀
Nic z toho, všechno je pořád stejný, jedině to zanášení mě napadlo, mají výběh na louku, prohledali jsme ty kopřivy kolem kam chodi a nic. Ještě až se dokopu, mám v plánu dát do kurníku kameru. Že je to tím blbým počasím mě taky napadlo.
Pokud jí měl na vodítku, tak je nějaký štěkání jedno a vina je na majiteli volně loženého neovladatelného psa.
Jak to někdo okomentoval, vesnický mix.
Na plynový sporák se prodávají normálně ochranné podložky, nejsou jen na jedno použití a jsou super a na aliku ho koupite za par korun https://allegro.cz/nabidka/4-ks-stribrny-styl-ochrana-plynoveho-sporaku-pad-cz-13868382735
Tak to zkusíš, pak podáš report a já uvidím. 😀
Ono asi taky záleží jeslti těch slepic budeš mít 3 a nebo 30.