Ježiš, to ne, nějaký hejblací kejkle tady už by byly přes čáru. Tady je super, že je to všechno takový normální.
Příspěvky uživatele
assil
No u nás třeba stačí když toho spojeného psa vykopnou na zahradu, řve tam pak celou dobu a nebo hlídací pes, co řve celou noc na srnky.
Co já nechápu, že to nevadí těm majitelům, že jim ti psi řvou takhle přímo u baráku, dělat to můj pes, tak se zcvoknu já dřív než sousedi.
Ono by stačilo třeba přesunout ten zvoneček vedle názvu diskuze a počet příspěvků nechat jak je, tak by člověk na pc hned viděl, že jsou nějaké nové příspěvky. A počet řádků by zůstal stejný.
Já to teda dělám pomalu a funguje to i tak. 😀
Akorát musí kousíček čouhat a nebo tomu pomoct před přilepením zmáčknutím.
Ano, už před lety vysvětloval nějaký náš generál, že článek znamená, že se napadené zemi poskytne pomoc jakou kdo uzná za vhodnou. Když uznají za vhodné poslat nám deky a černé pytle, tak to bude podle článku OK.
Představa, že nám jako členům automaticky přijde někdo na pomoc je prostě mylná.
Jo a viděla jsem včera na FB příspěvek s fotkou, jak měl pes v tlamě na patře přicucnutý ty asijský berušky a prej to není až taková raritka. Takže prohlídnout tlamičky.
Tak podle ukázek v tv bude dneska Kriminálka Anděl na téma podvody u psů s PP.
Proč ne na třísku lepicí pásku? Ta mě funguje nejlíp, tahám dříví do kamen bez rukavic a třísky mám každou chvíli.
Já klikám normálně na název diskuze a skočí mi to na poslední přečtený příspěvek, takže tyhle informace vpravo jsou mi k ničemu a teď tam pořád musím koukat na nové příspěvky. Na mobilu je to asi OK, ale na pc je to otravný.
Tak nový vzhled. 🙂
Ta červená v zeleném módu je fakt řvavá, chtělo by to trochu tlumenější nebo tmavší nebo tak něco, když už teda nemůže být černá, která by k tomuhle módu i ladila.
Co mi vadí nejvíc, že upozornění na nové příspěvky jsou až vpravo, na pc to znamená při čtení seznamu příspěvků pořád překukovat doprava, jestli je nový příspěvek nebo ne, nešlo by dát k názvu diskuze alespoň ten zvoneček? Počet klidně může zůstat vpravo.
Nevím na co je ten zobáček na ikonce, ale jestli to mám být upozornění na nové příspěvky v již navštíveném tématu, tak mi to nefunguje, zobáček je tam pořád i po otevření tématu.
Jenže ono to tak bylo celou lidskou historii, tam kde vrchnost rezignovala na zachování pořádku, tak si prostě ti lidi ten pořádek zajistí sami. V současný situaci myslím, že takovýhle případů bude přibývat.
Oni černoši na ty kudrny mají spešl přípravky, jsou i videa na trupce, kde to ti žijící v Praze ukazujou a kde a co sehnat. A taky shánějí spešl kadeřnice. Pak ty kudrny vypadaji i pěkně.
Moje kolegyně v práci je má taky a je to sranda když dojde do práce ráno když je mlha. 😀
V dnešní době, kdy se bezpapoši prodávají za tisíce, nikdo štěňata nerozdává a už vůbec ne ten, kdo kryje vědomě. Takže pod tu vyhlášku spadají víceméně všichni.
Rusko by jen přeskupilo síly a za 10 let si ukouslo další kus. Však to veřejně říkají už od začátku války.
Drahota u nás fakt s válkou nesouvisí, jinde dávají mnohem víc a takovou brutální inflaci nemají. Na tu jsme si zadělali sami, tak teď si to musíme vyžrat.
No ono je to i v zákoně, ono si to ČMKU nevycucalo z prstu.
No ale my jsme exportéři, pro nás vyšší cena jedině dobře.
Nejvíc pšenice z UA jde do Afriky, Egypt apod., ti by to odnesli nejvíc.
Ale ono to nehrozí, většina území i lidí UA jsou provozuschopní, až je tam přestanou ostřelovat, všechno bude fungovat jako dřív.
Jinak myslím,ž e záměr je, aby to celé trvalo pár let neb nic nenakopne ekonomiku víc než válka a samo ideál je, když ta válka je někde jinde.
Ti zabití lidi taky měli život před sebou, zvláště to batole, žejo. Podle mě je to správný rozhodnutí, lidi jsou debilové a budou takoví vždycky a nikdo je nepředělá žádným vzděláváním ani za 100 let a život lidí má přednost, teď se pár psů utratí a pak už je tam nikdo nebude mít, takže se utrácet další už nebudou.
V dnešní době fakt vůbec není nutný chovat takováhle nebezpečná plemena, klidně ať vyhynou, nic se nestane.
BTW, máme tu teď na vsi debila s podobným plemenem a kdyby mu přikázali toho psa utratit, byla bych fakt šťastná.
Ne, normálně klasika zelenavá.
Je mi to líto. ☹️
U nás to veterináři neumí. Já jsem to zkracovala kleštičkama na nehty a pilníkem, jako to jde dobře, mnohem horší je ta manipulace se želvou, s tím mám problém, udržet hlavu a ještě nějak donutit otevřít tlamu. Takže výsledek pak není úplně podle mých představ.
Příčinu fakt nevím, želvák přes 20 let v pohodě a teď najednou poslední dva tři roky toto a podmínky má pořád stejný.