- Příspěvek #163755
- Nahlásit
Problém je v tom, že na vesnicích žádná policie není a policie z města se tam kvůli takovýmhle “kravinám” nehrne.
A taky prostě vědí, že než tam dojedou, pes bude v trapu a bude to zbytečný minimálně půlhodinový výjezd.
Problém je v tom, že na vesnicích žádná policie není a policie z města se tam kvůli takovýmhle “kravinám” nehrne.
A taky prostě vědí, že než tam dojedou, pes bude v trapu a bude to zbytečný minimálně půlhodinový výjezd.
Ano, něco si o tom nastudovat je pro většinu lidí moc velká námaha.
No právě a děsivý je, že EU v čele s Němcema to schvaluje.
Jo, u nás i kdyby policie hned skočila do auta, nebude tu dřív než za 10 minut, ale obvykle to je spíš tak že jako Teď máme něco důležitějšího, přijedem až budeme mít čas.
Je to prostě neřešitelný a fakt se nedivím, že někde někomu rupnou nervy a nemusí hned střílet, ale hodí otráveného buřta.
Kupte betonovou misku, s tou kočka ani nehne.
Greta je jen hlásná trouba, ty určitě pozval někdo jiný. Je to v kurzu EU, podpora Palestiny. I přes to jak Palestinci vykřikují, že Palestina bude od moře po Jordán a tím v podstatě požadují genocidu Židů.
My to máme a je to stejně k ničemu. A když se zavolají měšťáci, tak prostě odmítnou přijet a nebo přijedou za hodinu kdy už je pes dávno doma. Lidi předvolaný, pokutovaný a je jim to fuk. Co pak naděláte?
No to mě taky napadlo, ale stejně v dnešní době ochrany čehokoliv mi fakt připadá divný, že chtějí po těch lidech, aby tam ty zvířata nechali dva týdny bez jídla a vody.
Nemají právo ho zastřeli, ale prostě někomu rupnou nervy. Protože prostě ve valné většině případů nemá žádné zákonné právo domoct se nápravy.
V některých případech by fakt nebylo od věci zavést sem některé americké manýry.
Mě by třeba zajímalo, proč i v dnešní době je možná evakuace jen bez zvířat jako psi, kočky, ptáci nebo prostě taková zvířata, který s sebou vezmu během minuty.
Jakože jsou ti lidi pak někde hromadně ubytovaní a nechtějí tam zvířata?
Mě to přijde prostě postavený na hlavu.
Normálním lidem nevadí štěkající pes, ale vadí jim štěkající a řvoucí hodiny v kuse a že někteří psi dokážou takhle prořvat půl dne a noci.
No nedík, právě jste mi připomněla jak jsem si kdysi sešila prst sešívačkou.
Díííky za přesunutí zvonečku. Já mám zelený vzhled, takže oranžová u červených nápisů mi nijak nevadí.
To říkali taky, aktivní zálohy, tedy ti kteří se přihlásili a mají nějaký výcvik a zbytek by byl potřební odobrníci jako doktoři a tak. Nějaké neužitečné civily bez výcviku by povolávali až kdybychom byli v situaci jako UA.
Asi takhle, KVS vám na tohle nepřijede a v podstatě ve valné většině případů vám nepřijede ani policie. Jediná možnost je stěžovat se na obecním úřadě a ve většině případů se opět dozvíte tak akorát, že pes je pes a tak štěká.
V podstatě lidi tímhle obtěžovaní nemají žádnou možnost jak to řešit.
Ono obecně si dost lidí myslí, že zálohy jsou jakože všichni chlapi.
A to je právě asi rozdíl mezi šeltií a špicem, špic štěká když hlídá, prostě na nějaký podnět, šeltie, co já znám, řvou kolikrát jen tak bezdůvodně.
A jsou taky mnohem měkčí v povaze než špic, já si na tu měkkou povahu, co mám teď zvykala fakt rok, špicové jsou prostě takový pěkně splachovací.
Ono takhle někdy řvou ti dvorkoví unudění psi a zkuste si zavolat veterinární správu na to, že někdo nechodí se psem na procházky.
Jj, to už pak nejde, stejně tak nejdou trny třeba z opuncie, co se uloměj přímo u kůže, taky osobně ozkoušeno. 😀
Tak asi záleží co použijete za pásku, já používám buď kobercovku a nebo tu normální průhlednou a ani jedna teda kůži nerve. Tak oproti šťourání jehlou je tohle bezbolestný.
Někdy to jen povytáhne a pak už se odlepí, ale pak už jde ta povytažená tříska vyndat normálně pinzetou.
Blbý je akorát, když je tříska celá zalezlá a nepovyleze ani zmáčknutím, to už nic jiného než jehla nezbývá.