- Příspěvek #166429
- Nahlásit
Hejt na potraty a odpojení v podstatě mrtvého člověka od přístrojů, dál už jsem to nedočetla, magory, co by nejradši zakázali potraty, fakt nemusím.
A titulek je jen typický klikbajt.
Hejt na potraty a odpojení v podstatě mrtvého člověka od přístrojů, dál už jsem to nedočetla, magory, co by nejradši zakázali potraty, fakt nemusím.
A titulek je jen typický klikbajt.
Mě teda nikdy nenapadlo brát Robina doslova, vždyť je to oddechová literatura a tedy literární nadsázka poplatná době, tipuju doslovná pravda tam bude tak 10% jako v podobných knížkách a je to prostě psaný na humorný efekt.
Já Pekovou moc nesleduju, moje přesvědčení od začátku je nechtěný únik z laborky.
Já taky na PCR nikdy nebyla, ale vezla jsem tam 2x mámu, protože ze začátku se muselo ještě na konci karantény.
A vím o pár lidech, kteří nemají auto a měli problém sehnat řidiče neb ten pak taky musel do karantény. A taky o lidech, kteří fakt byli nemocní a vyšel jim negativ a doktor jim na rýmičku nedal neschopenku, takže hurá do práce.
Celkově to prostě byla fraška a je úplně jedno jeslti v jiných podmínkách je ten PCR storpo úspěšný, tady byly podmínky takovéhle a tak se do takových podmínek měla zvolit jiná metoda.
Si nepamatujete jak to bylo? Vždyť na PCR test jste musela jet autem a tam akorát strčili ruku do okýnka, aby se vám mohli pošťourat v nose, ani jste nesměla z toho auta vylézt. Na doktory si nikdo nehrál. Jaký máte nebo nemáte příznaky nikoho nezajímalo, pozitivní do karantény, negativní mezi lidi, i když ti lidi chrchlali a měli rýmu.
A to ani nemluvím o to, že nějaký mutace měly vetší nálož viru v krku, normálně se to veřejně vědělo a ve spoustě států se proto braly vzorky i z krku, ale u nás se na to vykašlali a furt jen nos, takže určitě zase spousta pozitivních vyšla jako negativní jen díky blbému odběru.
U nás prostě PCR testování byla jen taková sranda akce a nejspíš tak akorát dobrej kšeft pro někoho.
Pak přišly antigeny s chybovostí už v desítkách procent a už to šlo naštěstí všechno do pryč. Taky šly pěkně vošulit, takže komu se nechtělo do práce nebo do školy, stačilo pohledat na netu. 😀
Já musela nechat ze zdravotních důvodů kastrovat minulého psa v 10 letech a povahově žádná změna, ale srst, ta pak byla totální peklo.
Ano, jenže vtip je v tom, že tohle nejen že nikdo lidem neřekl, ale ani se na to nebral ohled, takže i lidi s příznakama, kterým vyšel negativ, se brali jako negativ.
Což je prostě blbě a celkově to PCR testy a na nich založená opatření znevěrohodňuje.
Tady je text a audio bez videa https://www.radiouniversum.cz/cimprichova-pynelopi-1d-pandemicka-smlouva-kterou-chysta-who-je-uplne-nova-forma-totality/
To je reklama, musíte vyděržat když nemáte placený účet na youtube. 😀
Najděte si ty studie kolikaprocentní chybovost mají PCR testy v případě covidu a to zvláště ty negativní výsledky. Stačí hledat false negative pcr test nebo něco podobného a je toho z renomovaných laboratoří a univerzit dost.
No ale info o tom, že PCR test nedokáze stopro odlišit covid od jiných koronavirů, běhá po světě už tak dva roky, takže možná na tom něco bude. A pak se přešlo na antigeny a tam to bylo ještě horší.
Ti Angličani tam toho mají o covidu hodně a loni tam byly nějaký grafy počty nakažených očkovaní neočkovaní a tam to bylo jasně vidět, že v očkovaných je jich víc. Ale hledat už se mi to tam nechce, odkazy zůstaly někde na ifauně.
Ale ten rozhovor není o hubnutí, ale o očkování. Nebo co tam bylo?
Zas v těch anketách nebudou hlasovat všichni, ale třeba jen menšina a ta by pak měla určovat vše pro většinu?
Pokud se vrátí zvoneček vlevo a je mi jedno, jestli jako cihlička nebo původní oranžový text, a nezruší se zelený mód,tak já budu úplně spokojená a už nebudu otravovat s dalšími požadavky. 🙂
Jj, klidně můžete, je to ten rozhovor jak jsem doporučovala Fikovnici. Je to i někde jako podcast bez videa.
Tak to jste mě nepotěšil, pro mě to tedy přehlédnutelné je.
Ale no nic, asi nezbyde než se přes to nějak přenést. 🙂
Já v zeleným módu nemám žádný zelený blázinec, ale většina je šedá, pozadí je šedé a to mi vyhovuje.
Jen dotaz, ty nové příspěvky jsou takhle vpravo už trvale?
Zelený je nejlepší. A proč vám vadí, když si ho prostě nemusíte zapínat? Klidně by těch módů mohlo být 10, vždyť je to jedno.
Já tam foťáček nikde nevidím?
No však jediný stát, který sbíral a zveřejnil data, byla Anglie a jim to vychází úplně stejně že po očkování horší průběh a i ve skupině očkovaných více nakažených.