Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 07.12.2023, 08:49:23
Oni ty přesčasy mají placené už teď a podstatně jim to navyšuje vejplatu, takže spousta jich je chce dělat kvůli prachům. Jenže by akorát chtěli ty prachy bez těch přesčasů, prostě jako všichni mladí teď mám dojem chtějí víc peněz za míň práce.
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 05.12.2023, 16:48:31
To je trend u hodně plemen dělat ze psů válečky na krátkých nohách, ideálně ještě ve vzhledu chlupaté koule a štve mě to. A mám dojem, že to je americká móda, protože už jsem to viděla u špiců a teď u lapin a nejdřív se to objeví v USA, pak Austrálie a pak až se to rozleze i v Evropě.
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 01.12.2023, 13:50:31
No tak to pozor, fotku se sobíma parůžkama máme. 😀
Mě to teda přijde odlišný neb na rozdíl od obleku si ty parůžky pes sundá jedním máchnutím když chce, a přijde mi to úplně stejný jako když trénujeme klid s piškotem na hlavě.
Tak třeba na tréninky sutin a nebo lavin chodí teď hodně lidí s různými plemeny, zdá se mi to teď celkem populární, znala jsem třeba boxera trénovaného na vodního záchranáře. Ale ti psi se pak v reálu nikdy nevyužívaj.
Odpověď na příspěvek uživatele Quash z 29.11.2023, 13:56:08
Ano, smlouva u advokáta, peníze v bance, nikdy bych nenechala nějaký statisíce nebo miliony advokátovi nebo notáři, jsou to taky jen lidi, že jo. Akorát že tav bankovní úschovna je o dost dražší, tak jí lidi tolik nevyužívají, co vím, s papírama problémy nebývají u nemovitostí.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.11.2023, 12:05:50
Ženská je v lochu, tak asi moc vysmátá nebude, prachy nejspíš ulitý pro rodinu, Advokátní komora se prostě zachovala jako všechny tyto instituce. Ono svěřit takový velký peníze jednomu člověku, a je jedno jestli je to advokát nebo notář, je v dnešní době fakt trochu naivní, normálně se přece využívají bankovní úschovy.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 29.11.2023, 08:43:00
To je hezký nápad. Já mám v plánu letos konečně se dokopat k fotoknize neb jsem zjistila, že poslední pes nemá jedinou papírovou fotku a kniha mi přišla lepší než album.
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 28.11.2023, 09:25:18
U špiců tyhle hlášky chodily i v době kdy byla do chovu povinná jen bonitace. Tak jasně půl dne na bonitaci, to je větší hrůza než dvouměsíční péče o štěňata.
A ve skutečnosti je to tak, že dvě největší množky množili na psech vyhozených z bonitace a psech s jinýma PP než FCI.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 27.11.2023, 15:23:15
Možná někde řízený chov mají, ale je to spíš raritka a rozhodně se to netýká plemen, které se většinou množí jako bezpapoši. Je to zase jen výmluva množek.
Stejně tak výstavy, většině stačí do chovu, že pes není vyhozen, v podstatě tak proleze každý pes a navíc ne každé plemeno má výstavu povinnou, opět jen výmlava množek.
Ale Leithian obhajovala bezpapoše už na ifauně a prostě jede jen stejný výmluvy.