Já viděla paní tak do půlky, taky mi to přišlo fakt už hodně přes čáru a přepnula jsem radši jinam.
Paní chápu, že to udělala když mohla, ale od ČT to bylo totální selhání.
Já viděla paní tak do půlky, taky mi to přišlo fakt už hodně přes čáru a přepnula jsem radši jinam.
Paní chápu, že to udělala když mohla, ale od ČT to bylo totální selhání.
To není o migraci, ale o tom, že jsme dovedli lidská práva ab absurdum a obecně upřednostňujeme lidská práva zločinců a násilníků před právy obětí, protože prostě aby náhodou nebylo zločincům ublíženo. A je úplně jedno, jestli daný zločinec a násilník je migrant nebo domorodec.
Když se jim nic nestane, tak proč by to nedělali, u nás nebo jinde. A bude hůř.
Ale ten boxík Nejaktivnější uživatelé vůbec není o tom kdo je online, fakt vůbec nechápu jeho přidanou hodnotu,, protože nakrafat tu milion příspěvků vůbec neznamená, že jde o nějaké kvalitní příspěvky.
Já jsem slyšela nějakou přednášku o tom, že naše mysl sídlí v mikrobiomu, ale od koho to bylo už netuším.
Za mě nejlepší rodinný obr je německá doga, ale prostě ty roky dožití cca 6 let, že má člověk doma tak akorát štěndo a pak hned staříka, to není nic pro mě.
Ne ne, vesmír je jak mobiova páska, kde je nahoře, je i dole a nekonečno included, to ví přece každý. 😀
Tak Laponsko mi uniklo, škoda.
U toho Yukon Questu je nějaký problém USA-Kanada?
Na tý fotce se dvěma spřeženíme je vidět, že jednou po nějaký cestě, to projedou ti před nima a nebo se ta trasa nějak upravuje třeba skutrama jako běžecký stopy?
Tomba la Bomba je boží, to určitě navrhnu někomu od psů. 😀
U psů je za mě top chovka Do kapsy, pak celý to jméno je taky skvělý https://www.kavalirdokapsy.com/odchovy.html
Už jsem slyšela chválu na dogtrace x30.
Mě ještě víc štve ten boxík nejaktivnější uživatelé, nechápu přidanou hodnotu a je to děsný jako kdyby ti lidi byli na pranýři.
To samozřejmě nikdo nekoupí, to má jen zaujmout, aby si lidi koupili míň kontroverzní věci a pak říkali to je od umělce co udělal tu mrtvou kočku.
Pro mě je umění od slova umět, musí v tom být řemeslo i invence a proto taky se rozlišují malíři pokojů a malíři obrazů a kováři a umělečtí kováři a u týhle mrtvý kočky není ani jedno, zalejt něco epoxidem zvládne i pětiletý dítě, však se to taky prodává v sadách pro děti, aby si mohly zalejvat kytičky.
Já vůbec nevím jak teď vypadá český fousek, tak si jdu pogúglit.
Vycpaná kočka není špatně, ale tohle není vycpaná kočka, ale normálně mrtvá kočka zalitá epoxidem, aby nesmrděla.
Poradce chovu volí tuším klubový výbor. A placení nijak není, práce v klubu jako v zájmovém spolku, je zadarmo.
Ten článek je zavádějící, ono se to liší klub od klubu, někde třeba je poradce schopný i poradit, ale někde prostě jen dělá papírování.
To není nesplnitelný sen 😀
https://www.firmanazazitky.cz/legendarni-velorex
Jinak co máte furt s těma garančkama? Koupila jsem si nový auto před pár rokama, garančky mě stály asi tolik jako co jsem ušetřila na technický a 7 tisíc jsem platila až loni, když auto muselo prvně na technickou, tak jsem ho šoupla do sevisu a vrátili mi ho už s hotovou technickou.
Ten pes už je mrtvej a i kdyby našli majitele, tak co, stejně by se mu nic nestalo.
Komu to neodrovná auto, tomu to odrovná sekačku a podobný verky, se tomu člověk nevyhne.
No nevím, u nás nesmí psi ani na hřbitov, natož do kostela.
Tak to je teda taky zajímavý. Já četla něco podobného akorát, že děti narozené císařem mají nižší imunitu a zvýšenou pravděpodobnost některých chorob, protože se nenakazí mikrobiomem od matky a proto už se dneska někde potírají děti po císaři vaginálním sekretem. Otázka je jestli to bude stačit, protože při přirozeném porodu má dítě v podstatě nos v zadku matky.