- Příspěvek #170658
- Nahlásit
No koukám tady už se čte a já furt nic. Tak doufám, že už to taky dojde brzo.
No koukám tady už se čte a já furt nic. Tak doufám, že už to taky dojde brzo.
Tak ja znám teda jen jedny lidi co mají uklízečku, podnikatelé, nemají čas, ale mají obr barák.
Já bych uklízečku brala, ale kdybych měla někomu platit dojíždění na vesnici, tak se nedoplatím.
Tak aby to bylo jednoznačné - to Vémola nechal tygrovi odstranit drápy, což znamená odsekat první články prstů, drápy se berou i s kostí.
U nás je to výslovně zákonem zakázané. A nic na tom nemění jak se prezentuje jako milovník zvířat a truhlí po tygřici, které nechal bez skrupulí osekat prsty.
Vždycky to vyhlašovali až po stčítání na krmítku, což bylo vždycky začátkem ledna.
Leithian by si jistě nechala ufiknout prsty a byla s tím v pohodě, takže pak to asi jako týrání nevidí.
Zkusete cewe.cz, puzzle dělají, v sobotu jsem tam objednávala kalendáře a knihu a přivezli to v pondělí.
Ty umíš i schovávat obrázky. 😀 😀
No já jsem si vzpomněla na tenhle článek co jsem četla včera 😀
ono to je o tom úhlu pohledu taky
No riziko můžete omezit když víte, že někdo hrozí bombami na vánočních trzích třeba, tak tam prostě nepůjdete. Když nic nevíte,. tak půjdete a děj se vůle boží. Záleží na přístupu. Mě víc vyhovuje přístup Kdo je připraven, není překvapen.
A i kdyby seděla, tak se týká jen naší západní civilizace a ne lidstva jako celku.
Ano, zeptejte se nějakého křováka jestli mu přijde normální samice, co vyprskla jedno dvě mláďata. 😀
Tak třeba zvěrstva páchaná Isis dohnala tady v Evropě docela dost lidí.
Dík, já hledala spíš v zahraničí.
Je to teda trochu ujetý, datum vycucaný z prstu a degradace Calhounova experimentu jen na populační explozi, ale takový ty obecný věci asi sedí.
Jsem teda nenašla nic kde by byla taková přesná data, nemáte odkaz?
Pro takovýhle lidi jsou zprávy taky 😀
Ale já si nemyslím, že zavírat oči před negativníma věcma něco řeší, ty negativní věci nezmizí a dřív nebo později stejně člověka doženou.
A pak se člověk s alergií bojí na veřejnosti vysmrkat. 😀
Asi když ví proč, tak to není jen tak.
Cites fakt nerozlišuje barevné variety.
Jde tam o mezidruhové hybridy, což u tygra ve chvíli, kdy se kříží poddruhy, tak je to pořád druh tygr, i bílí tygři jsou stále exempláři CITES v příloze A.
Ale houby, tygr spadá pod CITES a je úplně jedno, jestli je oranžový, bílý nebo fialový.
No a někde se psalo, že drápy odstranil překupník? Co já četla, teprve se to vyšetřuje kdo to tomu tygrovi udělal a vzhledem k tomu, že V. tvrdí, že to bylo kvůli zánětu, tak původce bude nejspíš on.
A toto a vůbec ty nevyhovující podmíky si tedy úřady vymyslely?
Nedoložil původ zvířete a jeho legální držení.
Držel tygra společně se lvem.
Výběh neodpovídal standardům pro tygra.
Dopustil odstranění drápů na tlapkách.