😀
Příspěvky uživatele
assil
Díky za vysvětlení, tak to mě nenapadlo, že se musí klikat na název.
Samozřejmě to funguje.
Tak už taky dorazila. Jako první jsem se musela teda podívat na to číslování. 😀
Nevím, jestli už to tu nebylo, ale když si v inzerci zaškrtnu nějakou kategorii, zůstává mi zaškrtnutá i v diskuzi, což je teda docela blbý.
Tak třeba tohle mi přijde jako pozitivní politická zpráva
Ale ne, to je můj problém, že moc neumím poznat nadsázku nebo ironii. A ještě lpím na detailech. 😀
Jj, krečky jsem mívala jako dítě, neochočí se, v noci dělají randál a když utečou, je to čelindž pro celou domácnost. 😀
Pozdě, ale přece 🙂 cihličky vpravo mi pořád vadí, ale tady jsem to všechno dočetla a pochopila, že si asi musím zvyknout, takže dále už to asi nemá cenu komentovat.
Díky, tak to jsem nevěděla, že to takhle zkrátili. Asi, že už se ty zvířata neberou jako věci.
Úraz hlavy už ale není neuzravřená fontanela, ta je něco co má pes od štěněte.
Kde je tohle v zákoně? Já měla za to, že ta lhůta je delší.
On to byl tuším nějaký maloměstský útulek, ne spolek, tenkrát ty spolky ještě moc nebyly.
Jj, to cewe je možná trochu dražší, ale maj super ten program a jsou fakt rychlí.
Jenže v tom útulku ho brali jako křížence a ti lidi mám dojem byli rádi, že se jim vůbec vrátil neb prostě byl někde 50 km daleko. V dobách kdy ani čipy moc nekontrolovali. Ono je to těžký, asi bych taky byla ráda, že se vůbec našel.
Tohle se stalo před lety se špicem, chovnej PP pes, ale u soudu to myslím neskončilo.
No hlavně na rozdíl od odstranění drápů kastrace nezpůsobuje následné bolesti.
Protože logicky na maďarského ohaře máš volat Te! Nyom! a ne nějaký český ty tam 😀
No tak tam je jenom 11.12.2023 Zásilka převzata do přepravy. 😀
Prostě pošta no.
Já mám RR.
Přišel mi 11. e-mail o zpracování objednávky, asi jakože odeslání, já myslím, že to vázne na poště, na tý naší vesnický to všechno trvá a mám dojem, že poštu roznášej už jen tak občas.