Tak vždycky se najde x lidí, kterým ani zlodějna nevadí.
Příspěvky uživatele
assil
No tenhle vořech stojí víc než stál můj raritní málopočetný pes s PP, tady je fakt něco blbě. 😀
Doporučuji si nastudovat jak to budování na začátku vypadalo.
Ani tohle fakt nikdo nechce.
Blbý prostě je, že Trump už je starej a mentálně je to na něm fakt znát a docela hrozí, že za 4 roky dopadne jak Biden a Kamala je levičácká ekofašistka.
Prostě tyhle volby jsou z bláta do louže.
Můj kocour jde po propiskách a teda nikdy mi neukáže kam je zašantročil. 😀
Fuj, z tohohle mám noční můry do dneška z filmu Johnny Cash, kterej nám kdysi pouštěli na angličtině, protože začíná úplně stejně jak se jeho brácha zabije přesně takhle cirkulárkou.
poučný recept a ten závěr 😀
poučný recept a ten závěr 😀
Proč se to vůbec jmenuje Třetí víčko? Jsem to nepochopila, ale pravda četla jsem tam jen trochu a sporadicky, tak nevím, čím to začalo.
No až USA vycouvají z NATO, Evropě bude krušno.
Na Blízkém východě se situace ani bez USA neustálí, minimálně do té doby, pokud tam bude hlavní hybatel to jejich středověké náboženství.
Ono to je hned a i tam kde by to člověk nečekal., známá si takhle zrakvila ruku normální benzínovou sekačkou neb za chodu zespoda klacíkem odšťouchávala přilepenou trávu, léta jí to vycházelo a pak jednou….
Jemu už jeblo, v některých debatách v tv vypadal, že na tom není o moc líp než Biden. Jako věk už na to má.
Trump má Evropu víte kde, takže nějaký greandeal tady a migranti tady jsou mu víte kde.
Takže v tomto směru by jeho výhra byla pro Evropu spíš prohrou.
No jasně, škrábanec na uchu lze vyrobit jakkoliv.
Jako že fakt někdo věří tomu, že útočník s poloautomatickou puškou, vyskytující se celkem blízko, 5x vystřelí a trefí 3 nevinný lidi někde dole v davu a Trump, který trčí na pódiu ve vejšce jako kdyby měl na čele terč, tak toho v podstatě netrefí?
Ten člověk prostě evidentně střílel do davu přihlížejících a ne na podium.
Mně teda zase přirozenější přijde potencionální a ono je to spíš blbě. 😀
Tak na střední to už je teda něco 😀
Už jsem to taky zažila, ono je to někdy s těma lidma těžký, protože ve skutečnosti toho psa až tak dát pryč nechtějí a tak někdy chtějí pak zase ne a vymámit z nějakou jasnou konečnou odpověď je dost těžký.
Právě moderátor nikoho neřeší, prostě napíše do diskuze Jste mimo téma, tak se zklidněnte nebo to smažu a když se to neuklidní, tak to bez dalších řečí smaže.
Ovšem následky si pak přečte v SZ. 😀
No podle mě ten oný byl jen Trumpovo divadlo na voliče, něco jim musel dát poté co se stal odsouzeným kriminálníkem.
A v USA je to asi jak kde, co já zas mám info, tak to s tou jeho podporou není všude tak horký, to hodně záleží na bublině, ve který člověk žije.
Ovšem ani Kamala není žádná výhra a celkově tyhle volby tsak nějak Američanům nezávidím.