Carella byl můj oblíbenec, ale teď nedávno jsem našla pár audioknih, tak jsem to poslechla a už mi to připadá takový moc rozvleký a nudný. 😀
Příspěvky uživatele
assil
No dokáže ještě na FB vypisovat omluvy a podobný věci, tak evidentně na tom není psychicky tak blbě, aby třeba nemohl někomu zavolat Mám v bytě psa, postarejte se o něj, já to nedávám.
Tohleto omlouvání pachatele je fakt snad náš národní sport. A kdyby ten pes byl člověk, ještě by dostal čočku, že si za to může sám.
Ale tak zase takovouhle zbraní asi nebudou plýtvat na Česko, takže můžeme být v klidu. 😀
Jestli je to svrchu na dlažkách, tak kovovou škrabkou nebo vapkou, jinak klasika roundap a případně počkat, ono až se oteplí, tak mech zmizí, mám ho takhle všude každý rok.
No teď nedávno jsem četla, jak jsou nebezpečné i parohy, prej ničí zuby.
U psů podle mě záleží na tom, zda je to žrout nebo ne, můj třeba od štěněte nic takového nežere, takže může dostávat plyšáky na roztrhání do aleluja.
Ale měla jsem kocoura, kterej žral jakýkoliv špagáty, takže se nesměl dostat k pletení, k nitím, na vánočním stromku nesměly být řetězy a třepení, no a tak.
Prostě si to člověk musí zmenežovat podle aktuální situace.
Ad ty sněhové vločky, před časem jsem poslouchala rozhovor s nějakým odborníkem přes mozky a ten to vysvětloval, že je to už normálně pozorovatelné, takže laicky, když tak mě zdejší odbornice opraví, ale že od narození se v mozku vyvíjí neuronové dráhy a propojení nebo tak něco a aby se to správně vyvíjelo, potřebuje to podněty, což u dětí znamená nudu a nutnost vymýšlení si zábavy + pohyb a práce jako trénování motorických schopností a tím daných drah a dnešní děti toto nemají, mají nalajnovaný život, takže těch podnětů je moc málo a jsou pořád stejné + z obrazovky žádné tyto nutné podněty, které by se přepsaly do mozku, nejsou, výsledkem je pozorovatelný úbytek těch neuronových drah a propojení a jejich mozek tedy funguje jinak a teprve teď se zjišťuje jak a jaký je to průšvih.
Kasu drží chlap a ten chce, aby holky rodily a držely h..u. Tak to u nich chodí. Možná ty holky o antikoncepci vědí, ale rozhodně na ní nemají peníze.
A s tím vrácením to asi nebude tak jednoduché, to budou bezpapíráci a která množka si vezme zpátky štěně a vrátí peníze? Taková asi neexistuje.
Tak poměřovat se asi budou, to těžko říct, záleží na povahách, asi to bude umocněný tím, že jsou stejně staří, ale u dvou kluků to obvykle nebývá tak dramatické a během krátké doby se porovnají a je klid. Ale taky samo dost záleží na tom, co na to člověk a jak to zvládá ukočírovat.
Ale za mě fakt pořád lepší než u takového nezodpovědného člověka pes a fena.
Malér nejsou dva kluci, malér bude, jestli jsou to oba štěnda a nebude se jim věnovat každému zvlášť. Možná asi lepší, že si nepořídila holku, nějak si nedovedu představit, jak pak takový člověk v garsonce řeší hárání a skončilo by to akorát množením bezpapíráků.
Jo on tam vítěz musí čekat na posledního, tak to mě nenapadlo. Ale zas může oslavovat. 😀
To je stupeň vítězů s místem i pro psy? 🙂
Psi teda zaujatě koukají jinam. 🙂
A tak po takovým hnusu něco lepšího
Znám pár lidí, co přísahají na zázvorové tablety z lékárny. Ale ozkoušeno nemám.
No zrovna pomíci se nešlechtí na co nejmenší velikost, pravý pomík je ve velikosti malého špice, tedy větší než trpasličí špic. To, že někteří to berou čím menší, tím prodejnější, to je jiná věc.
Neměli by lepší podmínky, kdyby se to jezdilo leden-únor a ne až takhle v březnu?
Jinak díky za reporty, já to ani nějak nestíhám sledovat, jedou tak rychle, že než je čas se zas někam mrknout, jsou už skoro v cíli. 😀
Vím o případu jedno plemeno s PP a jiné bez a klub i ČMKU od toho dali ruce pryč. Ale je to už dost let a doufám, že dneska už to řeší líp.
4-5 kg má při odběru štěně vlčího špice, který je poloviční než labrador, takže samo je to celý divný a divný je, že si i zadavatel takový štěně vzal.
Proč by někdo strkal jedno štěně z jiného vrhu pod fenu? Já se spíš setkala s tím, že fenu překryl nějaký vořech od sousedů a štěňata pak byla dost rozdílná.
A nebo že někdo jede paralelně bezpapíráky a strká štěňata od nich do papírových vrhů.
Ale pokud oba vrhy byly s PP, tak to nějak nechápu.
Pokud souhlasí číslo čipu psa se smlouvou a PP, tak mám dojem se asi ničeho majitelé nedomůžou, pochybuju, že pak bude klub nařizovat DNA profil.
Teď když jsem koukala na Cruft a ten tanec s aghánem, tak jsem si říkala, to že je nějaký pes rychlý jak borderka ještě neznamená, že je taky chytřejší. 😀