Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.03.2024, 14:48:26
Tak já když byla v klubu, tak bonitovali i rozhodčí a ne jen poradci a poradce dělali i lidi, co odchovali jeden vrh a přehled v chovu žádný, takže nutně to tak být nemusí.
Ale pravda zas, že špicí klub byl a je kapitola sama pro sebe, takže možná jinde to funguje jinak a líp. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 20.03.2024, 12:45:00
Pokud je to tak jak píše Espiro, tak asi přijeli z vlastní dobré vůle nebo ze známosti, ale systémově řešeno to nijak není a pokud nepřijedou, tak člověk nemá dovolání. Což je špatně.
Odpověď na příspěvek uživatele Espiro z 20.03.2024, 12:20:41
Jak píšu, je to jedno, na vesnici nepřijede nikdo, co vím i párkrát soused volal PČR kvůli pobíhajícímu agresivnímu psovi a taky nic, to se zas akorát dozvěděl volejte městskou když se nic nestalo.
Obecně prostě myslím, že tohle není dořešeno a lidi na vesnici mají smolíka s řešením těhle situací, které ve městě řeší městská.
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 20.03.2024, 12:01:47
Ono to někdy vyjde na stejno, já se snad předloni dokopala k ortopedovi, protože už to moc nešlo a dozvěděla jsem se akorát, že si na to mám dávat termonáplasti, jako to jsem si dohledala na netu taky a myslela jsem, že třeba u doktora nějaké vyšetření se bude konat a diagnoza stanovovat, no ani smykem. 😀
S kurkumou by byl asi výsledek stejný a ještě by to ušetřilo čas. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Espiro z 20.03.2024, 12:10:25
Mě bylo řečeno, že když je to město s rozšířenou působností nebo jako se to zove, tak se měšťáci vztahujou na tu rozšířenou působnost stejně na všechny kdo tam spadá.
Ale je to fuk, ať jezdit mají nebo ne, výsledek je stejný, na vesnici se měšťáka nedovoláte a PČR na nějaký prkotiny typu rušení nočního klidu apod. taky nepřijede.
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 19.03.2024, 14:59:42
Tak já jsem už stará skleroza, jako čtu to, ale fakt si ty časy a rychlosti nepamatuju, takže nevím jakou průměrnou rychlost mají husky a jakou malamuti. 🙂
On taky hodně rozdílu bude dělat trénink, ne? Myslela jsem spíš tak obecně jestli jsou srovnatelní a nebo se nějak hodně liší.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 19.03.2024, 15:37:44
A vy si myslíte, že někoho zajímalo, jestli nějaký OSVČ má PC nebo chytrý mobil a může teda spravovat datovku? Stejně tak to nikoho nebude zajímat s občankou. Dneska píšou o nové tečce, zatím taky dobrovolné, ale vše se to už dělá ve formátu evropské peněženky, aby to pak mohlo fungovat všechno po kopě. Bude tam vše na jednom místě, pár let to bude dobrovolné a pak to bude jak s datovkama, prostě vám to zapínáme a popasujte se s tím jak je libo.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 19.03.2024, 21:58:15
Oni jezdí po městě bez problémů, ale do vesnic kolem se jim nechce.
Jako je možný, že by jezdit do vesnic měli, ale realita je jiná a popravdě nevěřím, že by stížnost něco vyřešila a můj čas je drahej a nehodlám ho ztrácet nějakým dohadováním s měšťáky s nejistým výsledkem.
Navíc třeba z naší vesnice jsou dvě města na opačných stranách a mám zkušenost, že odkazují jedni na druhé a jak mám vědět, kteří mají pravdu a k problému co mám ještě řešit takovýhle věci, to už je na mě fakt přes čáru.
Obecně prostě myslím, že takhle věc na vesnicích není vyřešená a všem zodpovědným to takhle vyhovuje, ať si vesničani řeší svoje věci sami.
Na youtube je spešl apka, ktere pak to pouští bez reklam, ale instalace tý apky není zas taková sranda jako ta ofiko a když jsem četla návod, tak jsem se do toho radši nepouštěla.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 19.03.2024, 13:34:45
Ale na tom jednom programu je toho mnohem víc než třeba na Skylinku, který je i dražší a navíc je to streamovací program na vyžádání, což je výhoda navíc, mě to připadá jako normální cena.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 19.03.2024, 13:28:37
Já právě myslím, že většina lidí moc dobře chápe jak to je a vyděšených lidí zas tak moc není a za mě teda vláda lidi nijak neděsí, alespoň jsem si teda nevšimla a za nějaký děsení fakt nepovažuju sdělení toho prostého faktu, že nikdy nevíme, co se může stát a že klidně může být válka i tady. To není děsení, to je pravda.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 19.03.2024, 13:22:28
Ale to jsou přece dvě úplně rozdílný věci, nebezpečí na které se má člověk připravit teď a nebezpečí kvůli kterému si kupujeme stíhačky, které budeme mít někdy za 20 let, vždyť tohle přece všichni vědí a počítám nikdo se nemyslí, že tyhle dvě věci spolu nějak souvisí.