Koukám, že já jsem úplně mimo a nevím nic ani o stalkerovi ani o úsvitu. 😀
Příspěvky uživatele
assil
Osobně myslím, že je mnohem pravděpodobnější delší blackout než válka a tipuju, že lidí v panelácích, kteří by věděli co dělat, když týden nepůjde proud, moc nebude. Těm by se spíš hodily nějaké letáčky.
Speciální vojenská operace tomu říkají jen Rusáci, my všichni tomu samozřejmě říkáme válka, kterou Putin rozpoutal.
Bych asi pořídila něco takového, aby to nesjíždělo a podšila to nějakým fleesem.
https://www.ortopet.cz/ochrana-kloubu/27-orteza-na-koleno.html
A na implantáty jste se ptala? Já mám taky alergii na pár kovů včetně niklu, korunky jedině bez kovu, ale když jsem se ptala na implantát, zubařka zjišťovala složení, co je zvnějšku a nikdo nebyl schopný jí to přesně říct. Jen že to není jen titan. Takže samo mi to nedoporučuje, což je teda docela blbý.
Ono F1 bývá obvykle vzhledově ustálená a rozbíhá se to až od F2, proto taky většina těhle hybrid dogs jsou F1.
Tenhle inzerát odrazuje už jen tím textem.
U nás za vesnicí je chatová osada a tohle je u chatařů naprosto běžný, na léto pořídí koťata, aby si děti měly s čím hrát a na podzim odjedou a koťata tam nechají, však kočka se o sebe postará ne. Takže většina mých koček byly tyhle takhle opuštěný, potulujou se pak různě po vsi a kolem.
To jen tak na okraj k těm kecům jak se burani vesničani chovají ke kočkám hnusně a měšťáci je pak musej zachraňovat.
Orionka
jestli je to ještě aktuální, na nějaký základní úpravy a ořezy a tak je úplně nejjednodušší zdarma prográmek Irfan
To není o demografickém vývoji, tím se straší od devadesátek, i když každý soudný vidí,. že to jde už 30 let ve vlnách a bude to tak nejspíš i v budoucnu.
Jde o to dotlačit mládež do práce dřív než ve 30 a to pro začátek by stačilo zrušit odklady do školy, zrušit 9. třídy, takže maturita by pak byla opět zkouška dospělosti, snížit věk na státní odvody za studenty alespoň o dva roky, zrušit pro mladé zdravé podporu v nezaměstnatnosti atd.
A jistě by se toho dalo vymyslet spousta, jen není vůle.
A to, že podpora rodin je u nás skoro nulová, to by pak byla další diskuze.
No já jsem nedávno někde četla, že kazivost zubů je vázaná na bakterie v puse a ve slinách a že používání nití a mezizubních kartáčků po letech způsobí ubývání dásní a důrazně to tam nedoporučovali.
Takže názory jsou asi různý a jediný, co je jistý, že nikdo nic neví jistě. :😀
Hlavně, že vláda ví, co bude za 30 let.
A reforma se dá samozřejmě udělat i normálně a to tak, že bude honit do práce mladé lidi a ne lidi s jednou nohou v hrobě.
Tak to vždycky v lidské společnosti fungovalo a vždycky jako jediný bude fungovat, že mladí makaj a živěj starší a ne naopak.
A stejně tak i jednotný věk odchodu do důchodu je sto let starý přežitek.
Mě už jednou prodloužili věk odchodu do důchodu o 7 let a teď znova o pár měsíců a ještě se dozvídám, že důchod budu mít tak zhruba o 2 tisíce menší než by byl teď, tak to si fakt myslíte, že nad tímhle budou lidi 50+ jásat?
Peterková je profláknutá osoba, si najděte, co vyváděla u soudu. 😀
Odfláknutá dezinformační práce, alespoň si k těm vzpomínkám měli vybrat někoho, kdo byl v té době dospělý a ne malé dítě. 😀
Teda chci jasně a srozumitelně říct, v USA fakt většina států nerovná se většina lidí neb ty pouště prérie a skalistý hory fakt zaberou hodně místa. 😀
Mapky jsou podle volitelů, ale důležitý jsou hlasy lidí a tam je to prostě skoro nerozhodně, takže půlka Američanů žádného Trumpa nechtěla, takže fakt to není žádné přesvědčivé vyhrání a to že se to pak prožene přes volitele, kteří už hlasují jen pro jednoho, takže ty mapy pak vypadají jak vypadají,to na tom nic nemění.
A i ta mapa je samozřejmě opticky špatně neb většinu tvoří státy s málo obyvateli a v těch nejlidnatějšch státech vyhrála Kamala. Takže většina červené na mapě ještě neznamená většina lidí neb nejlidnatější východní a západní pobřeží jsou víceméně modré a nic to nemění na tom, že na mapě zabírají menší místo. Lidí tam žije víc než v prériích.
No přesvědčivě moc ne když to bylo 48:50.
Dík, už to mám.
Ono to prostě bude jak s bangkaewem, ti psi prostě nejsou moc do civilizace.
FB mám ale asi neumím hledat, našlo mi to pod tím jen nějakého čínana, který postuje auta.