No že právě v tom článku konkrétně píšou, že kvůli voliérám budou muset pořídit nová plemena slepic.
Mě teda hnědý slepice snášející hnědá vejce běhají po venku s těma bílejma úplně stejně.
Dokonce i ty co snášejí vejce zelená. 😀
No že právě v tom článku konkrétně píšou, že kvůli voliérám budou muset pořídit nová plemena slepic.
Mě teda hnědý slepice snášející hnědá vejce běhají po venku s těma bílejma úplně stejně.
Dokonce i ty co snášejí vejce zelená. 😀
A tak pro pobavení copak máte u protinožců 😀
Já mám Waitangi, Chatham Islands, New Zealand.
No mě jako přijde divný, že musí pořizovat nová plemena, to jako ta stará byly nějaký extra slepice, které jsou spokojené jen v klecích a mimo klec nejsou schopné života?
Podle mě zas jen výmluva jak zdražit.
Hledejte BAER test.
Díky, hlavně za ty zmizelý přezdívky, to jediný mi tady asi trochu vadilo.
Bude možnost dávat fotky do chovatelského profilu?
Teď čtu tohle, ta kupírovaná plemena to fakt někdy mají ve standardu, že se ocas musí zkrátit?
Podle FCI platí od 1. 1. 2025 zákaz kupírování ocasů/prutů u plemen, u kterých to standard vysloveně neuvádí.
Je v moci politiků to právní protředí změnit.
Jen není ta vůle a proč asi když v korupci obsazujeme příčky s africkými státy.
Holt tady to musí fungovat tak, aby si ti nahoře a jejich přicuclá klíšťata mohli nasát za těch pár let co nejvíc.
Lidi je nezajímají.
Ale já to beru tak, že každý národ má takový politiky, jaký si zaslouží, my prostě tu kvalitu nemáme kde brát.
Jinde to jde, tak asi se inspirovat, tuším Irsko si na tohle došláplo přes lety.
Já někde četla, že provoz první dámy na oficiálních akcích se platí z peněz co jdou na prezidenta a že to tak bylo vždycky, takže to není tak, že by si to musela platit sama.
Akorát ty odvody nemá, ale zas při tý vejplatě jí to snad manžel může platit.
Mám dojem, že to vyšumělo a nic dostávat nebude.
Tyhle žebříčky dělá ČMKU a je to podle počtu narozených štěňat s PP.
Všechny psy včetně vořechů vám samozřejmě nikdo nespočítá.
Tak z podobného soudku jako šátek 😀
Dva muži sedí naproti sobě ve vlaku a ten jeden mává rukou nahoru a zase dolů a nahoru a dolů, pořád dokola. - Prosím vás, co to děláte s tou rukou? - Víte, já jsem 40 let dělal natěrače a takhle mi to zůstalo, ta ruka prostě pořád dělá ten naučený pohyb štětcem. - Aha. To je zajímavé. Já jsem 40 let dělal v gramofonovém průmyslu a nic takového se mi nestalo. Mi nestalo. Mi nestalo. Mi nestalo. Mi nestalo.
Já vím, že u malých špiců je v těch 6 měsících už nechávají trhat neb prej už rostou druhý a můžou se uhnout. Prostě asi u potencionálně výstavního a chovného psa vadný skus asi nikdo nechce riskovat.
Ta lavička jako knížka je super.
Zuby v půl roce už nechat vytrhnout, to pak hrozí, že bude mít vadný trvalý skus.
Stát hlavně má honit do práce mladé a ne starochy nad hrobem. Jako je jasný, že v týhle situaci, kdy se většina mladých do 30 akorát tak poflakuje, tak není na důchody.
A jako třeba moje generace 50+ je v podstatě jediná, která musí odpracovat skoro 50 let, aby vůbec měla nárok na důchod a fakt mě štve, že vláda ještě neváhá ten věk zvednout a mládež na tyhle lidi ještě frfňá.
Mně se líbí i jak je pěkně barevná.
Paduánky jsem kdysi koukala po zakrslých, ale tady v okolí je nikdo nemá, abych si je dojela koupit.
Ono to že chovatel si může dělat co chce, je ve více zemích, že prostě nemají žádné podmínky chovnosti. Jinak co vím, tak v Anglii i v USA jsou kluby, které mají Code of ethics, které jsou pro členy závazné a obvykle nějaké tyhle podmínky tam mají, takže pak jedině vybírat u těhle klubových chovatelů.
To by muselo být jedině plemeno, které nemá povinnou výstavu ani bonitaci, tam by si jednokulčáka určitě všimli nebo jak to myslíte zoperovat? To varle nikdo nepřišije.
Jo, že se dáváají štěňatům hormony, aby jako slezlo a masíruje se, to se děje.
Ale zas, stejně se to v chovu drží skrz feny a ty nikdo neřeší, že by měly z chovu taky pryč.
Jako tím úplně každej myslíte i ty lidi,, co si koupili štěně a vyrostl jim medvěd nebo liška? 😀
Na tý druhý fotce to je co za plemeno? To je krásná slepice.