😀
Příspěvky uživatele
assil
Já nedávno viděla v tv dokument, jak byly někde v Africe záplavy a dokument byl co na to různá zvířata, třeba jednu slonici odnesla voda a co na to stádu, opici odnesla voda opičátko a co tlupa a pak co a jak s tou zatopenou krajinou
bylo to ohromně zajímavý jak si ty zvířata umí poradit v každé situaci
No podle mě procházka, kde si čuchaj a tak, je úplně něco jiného než když budou hodinu klusat vedle pána bez jakékoliv jiné činnosti, jako popravdě si myslím, že to nebaví ani spostu jinejch psů a u chrtů si myslím bude ta nechuť více pravděpodobná.
Takže je pak na zvážení co pak zadavatel s tím psem chrtem bude dělat jiného.
Člověk je pro něj moc pomalej.
Já znala dva vipety a afghána, na volno ani jeden. Oni běhají jen tak chvíli za něčím a jinak spíš ležej, nevím mě připadá, že jít si zaběhat na hodinu jen tak bez důvodu je pro ně o ničem a nebude se jim to líbit, to dá spíš NO nebo podobný ovčácký plemeno.
Můj pes teda rychle zabije a sežere, rybičky mu dávám živý, protože je zabije rychlejc než já. Ale otázka je jak v přírodě, jestli by byl schopný třeba dohnat zajíce a nebo při svý velikosti, nebo spíš malosti, strhnout srnu a tak, to se obávám, že by nakonec taky vyhladověl.
Jednorázově něco ulovit a lovením se živit jsou dvě různý věci. Myslím, že pro většinu psů by stačila první zima.
Tak ještě jednou - žadatel musí mít trvalý pobyt a pak splňovat další podmínku - a narození nebo jednu z těch dalších uvozených nebo pro ty, kteří se zde nenarodili. Chápete už?
A neobčan EU musí mít trvalý pobyt 5 let.
Ale jinak jak píše megi, změnit se to může vždycky, i když tipuju nynější vláda už žádné velké změny do voleb neplánuje.
No tak si to přečte až bude taky online. Mě to taky vadí, že to ukazuje konkrétní lidi.
Digitalizace je tragédie, to je pravda a jak velká, to člověk pozná když se pokusí o tom vyprávět někomu ze zahraničí. A to nemluvím o těch digitálních velmocech jako je Estonsko nebo Jižní Korea, ti nechápou už vůbec.
Podle mě to je jen pračka na prachy, jinak to není možný.
A pak to sváděj na lidi, že jsou moc konzervativní a nechtějí to používat, to je fakt už přes čáru.
Žádný nebo nebo včetně, trvalý pobyt je hlavní podmínka, přečtěte si příšlušný zákon, je na stránkách ministerstva i PS.
Průzkumy jsou ohledně voleb vždycky totálně mimo, to vůbec není směrodatné, tam jen záleží na tom kdo si ten průzkum zadal. 😀
Čtěte pořádně, bez trvalého pobytu nelze žádat o občanství a to včetně těch výjimek.
Sarah01:Před chvílí se mi narodila druhá vnučka 😍
Gratuluju a přeju hodně zdraví a štěstí do života.
Ale blbost, výrok soudu není změna zákona, původní zákon o kastraci pořád platí a bude platit dokud ho politici nezmění a změnit ho nemusí, je to jen čistě na nich.
A za druhé, kastrace není odstranění penisu, žejo, takže i ti všichni dneska tu jako ženy běhají s penisem a muži s vaginou, akorát to nikdo neřeší.
O penis nebo vaginu přijdou akorát ti, kteří chtějí změnit i fyzicky pohlaví a to není povinné a spousta jich to nedělá.
Musíte vystrčit hlavu ze svý bubliny, spousta lidí je s touto vládou spokojena, takže nějak úplně špatný to zase nemají a nemusí vymýšlet kdovíco kvůli volbám.
Izoluje, ale nesmí se ten pes moc hejbat.
Záleží taky dost, jak je které plemeno schopné vylínat a pravda je, že chlupatí psi vedra proleží a venčí se za chládku ráno a večer.
Podmínkou těch výjimek je pořád trvalý pobyt, který spousta z nich nemá.
A tyto výjimky se posuzují samostatně a jednotlivě, takže už vidím jak takto vyřizují nějaké větší množství žádostí.
Navíc občanství se nepřiděluje klepnutím razítka, žejo.
A většina Ukrajinců je tu v režimu dočasné ochrany a ne trvalého pobytu, takže na občanství žádný nárok nemají a mít nebudou.
Zas nekecejte
Státní občanství České republiky lze udělit, pokud má žadatel na území České republiky povolen trvalý pobyt ke dni podání žádosti nepřetržitě po dobu alespoň 5 let, po dobu alespoň 3 let, jde-li o žadatele, který je občanem státu Evropské unie, nebo c) po dobu, která společně s bezprostředně předcházejícím oprávněným pobytem na území České republiky dosahuje alespoň 10 let.