Mně by zas to propuštění na hodinu nevadilo, pokud by tam bylo to jak psali, že odstupný by pak bylo za všechny ty měsíce. V podstatě by člověk dostal stejně peněz, jen by nemusel chodit dalších x měsíců do práce, ale mohl si hledat novou práci hned. Dneska je to akorát tak, že člověka dotlačí k dohodě a pak nedostane nic.
Příspěvky uživatele
assil
Ne, to každému po revoluci tu jeho složku dali. Je tam všechno od 1.třídy, do školky jsem nechodila.
Já mám schovanou ještě tu komouškou složku , tak se mi zdá, že se možná ještě bude hodit, bude stačit jen odevzdat a ušetřím jim práci. 😀
To je tak důležitý, že by se o tom určitě psalo. Ale skutečnost je taková, že se nepíše ani o té nevědomosti doktorů a víceméně o tom nikdo ani neví.
A pro ty kdo to nechtějí číst, tak samozřejmě Rusko vytvořilo SSSR tak, že obsadilo na severu i na jihu spoustu států.
Stačí přečíst ty odkazy Invaze Ruska do.. a tak 😀
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_v%C3%A1lek_se_zapojen%C3%ADm_Ruska
No mně přijde strašný, že se tyhle případy prostě odepíšou a jede se dál a ten mechanismus narkozy nikdo ani nezkoumá, aby se vědělo co a jak a jak těmto případům zabránit.
Já bych spíš řekla, že dneska to jen umí líp dávkovat a uspávají člověka na kratší dobu, tak pak jsou ty negativní účinky menší.
Každopádně vím o jednom případu, kdy narkoza vedla k demenci, takže nějaký negativní účinek na mozek to určitě má.
No včera jsem se v nějakém rozhovoru dozvěděla, že EU rozhodla a vstoupí to v platnost v prosinci, že do EU nesmí nic vypěstovaného na vyklučených lesích, týká se to hlavně kafe a soji, takže se předpokládá zdražení nejméně o jednou tolik, spíš víc, bude velký nedostatek.
Tak jsem si udělala nějakou tu volební kalkulačku a vyšlo mi, že mám volit Motoristy 😀
Ale shoda jen asi 60%, tak evidentně se tak většinově neshodnu s nikým.
Dvě hoďky sám, takový prcek, to je úplně dokonalý, to bude časem v pohodě.
Já jsem třeba kdysi četla, že doktoři vůbec nevědí jak funguje narkóza. Vědí, jaké léky navodí jaký stav, ale prý nevědí vůbec mechanismus jak a co to v tom mozku vlastně dělá. Ale je to už dlouho, tak nevím, jestli to platí ještě dnes.
No jak jsem to hledala, tak jsem našla ještě druhý podobný případ
https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-pacient-byl-podle-testu-23-let-v-komatu-ve-skutecnosti-byl-stale-pri-vedomi-18657
https://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/61551/fascinujici-zivotni-pribeh-doufam-ze-zemres-rekla-matka-synovi-v-komatu-jenze-on-ji-slysel-a-zije.html
No pro mě je dost rozdíl být chodícím myslícím inkubátorem a tímto kusem masa na přístrojích. Jako jo, nepochybuju, že ona by to tak nejspíš chtěla, ale to se můžeme jen dohadovat a teda v podstatě ani nikdo neví co se děje v mozku po takové mozkové smrti, však nedávno byl někde příběh chlapa, co se probral po komatu a to co říkal, jak vnímal i slyšel a nikdo to nevěděl, to je fakt děsivý.
Prostě v tomhle případě fakt nevím.
To jsem četla když to bylo a popravdě to rozhodování bych fakt nedala, použít člověka doslova jako inkubátor je hnusný, ale zas to miminko…
Ale zase i pobaví, argument já to tak dělám 50 let, tak je to tak jedině správně, ten se nikdy neomrzí. 😀
Možná si to zkuste nedržet kvočnu násilím na hnízdě, ale dát jí přirozenou volnost a uvidíte, že se prostě chodí na chvíli projít a zapopelit si a zárodkům to nijak neubližuje a kuřátka se vám normálně vylíhnou, protože prostě tak to u slepic příroda zařídila.
Držet jí jen na hnízdě nebo těsně vedle celé 3 týdny je prostě týrání.
Jo, zrovna loni mi jedna aurakana snesla vejce a sedla na ně venku v túji, tak jsem jí tam nechala a měla to z první ruky, jak probíhá přirozený odchov kuřat a taky vím jak to vypadá, když kvočna v kurníku sleze z vajec a jde se projít, jak si protahuje nohy a čistí peří a tak.
Ale blbost, kvočna, když má možnost, tak každý den minimálně na půl hoďky z vajec sleze a jde se projít a zapopelit a prohrabat si peří. Držet jí jen u hnízda je týrání.
Jen k tomu vlkovi, zrovna nedávno jsem se dočetla, že to u nás existuje jako křestní jméno, tak teď mi to nedalo a jako fakt https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?id=114473&typ=jmeno
To ano, ale kdyby to byla fena, tak chovatel může klidně dál produkovat štěňata s PP.
Prostě produkce těchto agresorů není o PP a bezPP a podobných věcech, ale čistě jen o morálce daného chovatele.