Víte že to stejné si myslím také? 🙂 Že by to co se teď děje bylo součástí plánu? Přeci už na začátku války jsme se o tom bavili a že by náhoda? 🙂 Souvislosti, to je oč tu běží a zapadá to přesně do osnov. První část radikalizace dokončena ještě letos a radikalizace sebou přináší neklid, destabilizaci a za rok či dva Evropu nepoznáme..😐
No tak to pozor. Na příští rok je naplánovaná ta velká pandemie, lidi se zavřou doma a žádná destabilizace se konat nebude. 😀
Bouda má být velká tak, aby se tam pes vešel, na výšku, na délku a na šířku tak, aby si mohl pohodlně lehnout na bok, pak předsíňka a z ní menší vchod, aby tam tolik netáhlo, zateplení minimálně pár cm polystyrenu ze všech stran i dole a nahoře, dole nožičky, aby neležela na studený zemi.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 07.06.2024, 14:38:23
To jsou ty starý typy, protože logicky u hlídacího psa ostražitost vůči cizím byla ve standardu a požadovalo se to, můj střeďák ze starý linie to měl taky, ale dneska už se to moc nevidí.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 06.06.2024, 15:20:08
Já jsem mrazila věci v petce, pak jsem tu petku odřezala pryč a zůstal zmrzlý válec, který se mu nevešel do tlamy a nešel tudíž moc rozkousat, což ho rozčilovalo a teda bavilo.
Taky celkem byl kurzu kvákací míč, ze kterého padají granule a větrný mlým s tímtéž, ale stejně mám dojem, že nic nepřebije atraktivitu zakázaných věcí jako boty a spol a prostě se musí čekat, než z toho vyroste. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 06.06.2024, 00:24:01
Silikonový koště? To mě zajímá, jaký konkrétně. Já jsem obvykle na ty novinky skeptická, ale jestli to fakt na chlupy funguje, tak to bych taky pořídila. Z normálního koštěte to pak musím sundavat rukou.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 05.06.2024, 14:19:10
Tak to může vzít cokoliv, tam asi může být i slabší výkon, ta roomba dává v pohodě chlupy i z koberce, akorát u chlupů dát bacha jak je řešený, ten točící váleček dole, aby se nemusel čistit od chlupů po každém luxování a v případě delších chlupů počítat s tím, že čas od času je potřeba vyndat je z těch točících bočních kartáčků.
Ten váleček dole by prostě neměl mít štětiny, já mám tenhle a je to vidět na fotkách jak má řešený ty válečky bez štětin.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 05.06.2024, 13:46:52
Ty mopovací jedině taky s tou stanicí, kam si to jezdí čistit ty mopy, bez toho to jen roztírá špínu.
Ta roomba si zmapuje prostor, pak to udělá v apce mapku, která lze i rozdělit na různé zóny nebo místnosti a pak naprogramovat a nebo pouštět podle mapky všude někde, má nějaké to navádění velkou místnost má za chvíli vyluxovanou a pak toho nechá. Ovládání je v češtině a jednoduché, když jsem nastavila tu mapu, zvládá to i moje skoro osmdesátiletá máma.
Taky mám levný ilife, ale ten memá navádění, jezdí random dokud mu nedojde baterka, ale chlupy bere pěkně a zas stál pár korun, takže ono taky záleží, kolik chce investvovat, ty samovysypávací zas úplně levný nejsou.