Odpověď na příspěvek uživatele Fíkovnice z 30.07.2024, 08:51:26
No teď koukám, že online na pc už to není dostupný, jedině přes apku. Už jsem to dlouho nehrála, ale je to fakt docela těžká hra a zábavný, ale jak to vypadá v apce netuším.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 29.07.2024, 21:24:39
Vy jste nikdy nehrála Dobyvatele? Připadal mi vždycky lepší než nějaký milionář nebo az kvíz, ale je to už pár let, ani nevím, jestli dneska ještě existuje.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 11.07.2024, 17:13:21
O štěňata teď není zájem, chovatelům to zůstává doma, tak musí zlevnňovat, zas je dost lidí, pro který je 11 týdnů moc, ale na cenu se třeba někdo chytne.
A jinak k tomu pánovi, myslím, že normální lidi vědí, že pes takhle do klece nepatří a jestli mu věří a dělají to, tak nebýt pána, dělali by nejspíš jiné věci, kterými by psa týrali, takoví lidi vždycky byli a budou a bez těhle pánů.
Znám lidi, kteří pořád věří tomu, že když pes něco provede, tak se má zmydlit a bude si to pamatovat, že to nemá dělat a občas to i někomu funguje, tak to pořád přežívá a lidi to mu věří, takovýhle věci se prostě nevymýtí nikdy.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 10.07.2024, 20:58:07
No oni jsou bohatý a mají mega barák, jen ten obývák je velký jak celý můj barák a ani bych se nedivila, kdyby ta klec byla na zakázku nebo tak nějak.
Ale psa tam mají když nejsou doma, což je občas na pár hodin a to ne aby nezničil barák, je to puberťák teď, ale aby si náhodou nějak neublížil, jinak je furt pod dozorem. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 10.07.2024, 13:31:33
Ano je zbytečné s vámi plýtvat časem, když mi akorát podsouváte věci, které jsem nikdy nenapsala. Jo, ukažte mi kde jsem napsala, že pes v kleci je fajn.