Klikr není to samé jako slovo, ani když se to tak používá, s klikrem je to rychlejší a kdo umí s klikrem shaping, tak má půl práce hotovo už předem.
A u divokých zvířat by to bez klikru asi nešlo vůbec.
Klikr není to samé jako slovo, ani když se to tak používá, s klikrem je to rychlejší a kdo umí s klikrem shaping, tak má půl práce hotovo už předem.
A u divokých zvířat by to bez klikru asi nešlo vůbec.
No ač jsem si žádný to videjko neplatila, slyšela jsem o tom už dost na to, že tipuju, že naprostá většina z nich obsahuje informace, které jsou v pohodě dohledatelné i jinde a žijou prostě z pohodlnosti lidí, kteří radši zaplatí za videjko než by si přečetli knihu a nebo brouzdali po netu a hledali a četli nebo hledali na trupce, to je totiž dneska pro spoustu lidí strašně velká námaha. Videjko na ně vyskočí na FB, ping zaplatí kartou a pak jen sedí a čučí.
No jasně, protože štěňata s PP, to je profesionální chov, na to musíte mít zkoušky a vysokou školu a jistě se tím živíte, to se jako hobby provozovat nedá. 😀
No hlavně se bonitují dospělí psi a ne štěňata neb jde o zařazení do chovu.
Tipuju paní množí bezpapíráky, jinak by se svýma fenama už na bonitaci musela být a věděla by vo co gou.
No právě kolega je nějak předseda a kolegyně člen nebo co, nevyznám se v tom a oba s tím končí, říkají, že je to čím dál horší a už se to nedá.
Asi jak jsou lidi obecně čím dál horší.
A tak většina těhle eko bio aktivistů jsou jen pozéři, co využívají příležitosti, mě to nepřekvapuje.
Nebyly ty placený videjka, ale byly diskuze cézetko a mujpes a tam se člověk dozvěděl všechno a zadarmo.
Ale to je jen zákon nabídky a poptávky. Kdyby to lidi nekupovali, nebyly by klecové chovy. Ale je to stejný jak s množkama štěňat, odbyt je, tak se té nabídky vždycky někdo chytne.
Tak to nezávidím. Otázka je asi jak to máte právně, jestli byl jediný kandidát, tak ho třeba musel přijmout.
Občas slyším nějaký historky o svj od kolegyně a kolegy a pak děkuju za svůj baráček. 😀
No ono hlavně s veterinářema je to jak s lidskýma doktorama, každý vám řekne něco jiného, naprosto opačné názory a člověk tak akorát může se rozhodnout pro jedno a toho se držet.
Já to tady jen sleduju, co bych v takové situaci dělala nevím, ale je to poučné a díky za tu fotodokumentaci a tak.
A vlastně díky i za ty opačné názory, kdyby něco, tak člověk pak alespoň ví, na co se u veta ptát.
Já viděla dva jiné návrhy a oba se mi líbí víc než ten ofiko
https://www.facebook.com/zuzanamajerova.cz/photos/%EF%B8%8Fano-takhle-m%C3%A1-vypadat-reprezentativn%C3%AD-oble%C4%8Den%C3%AD-na%C5%A1ich-olympionik%C5%AF-%EF%B8%8Fu-n%C3%A1s-to-boh/1016437626505805/?_rdr
https://justit.cz/2024/07/02/navrh-nastupove-kolekce-ceskych-olympioniku-od-umele-inteligence-budete-ho-milovat/
Coban je samodržící obvaz, drželo mi to na kočce i na vlastní noze.
No u nás si podal minimálně jednu slípku i dravec, jakože pták.
A to je pravda 😀
našla jsem ukázku
https://data.knizniklub.cz/preview/ean/978/808/785/027/9788087850275/large02.jpg
On má ten autor stránky a napsal knihu i o včelách.
Překladatel teda musel být masochista. 😀
To není blbej nápad, já si tu knihu snad koupím pro inspiraci. 😀
Mě tohle teda u náctiletého kluka přijde už přes čáru a řešila bych to tak, aby dostal dost přes prsty a věděl, že tohle se nedělá. Klidně i TO, stejně není trestně zodpovědný, ale třeba by ho to usadilo. Jako myslí někdo na tu holku, jak tak k tomu přijde, že tohle musí snášet?
Mě připadalo vhodné to chemici po nezdařeném pokusu 😀
A navíc to fakt vypadá jak pověšený prostěradlo, nemá to žádný tvar, nic, to bude zase ostuda.
U bank na spořících účtech se při vhodném nastavení člověk dostane na těch 5% taky, v dlouhodobém horizonut je to prostě +- stejný jako to investování a s menší námahou.
Ted se to investování všude tlačí, protože je na to vhodná doba, lidi jsou zblblý z inflace, tak na to slyší.