Já mám takovou tu omyvatelnou látku a je to dobrý, aale stejně na tom mám ještě přehoz, koupený na joomu a ten je hladký prošívaný, nic na něm nedrží, přímo na tom gauči chlupy trochu drží, občas se to musí vyluxovat.
Příspěvky uživatele
assil
GD jak se dělá je prostě fraška na tahání peněz z kapes lidí, kdyby se skutečně chtělo dělat něco v tomto směru, muselo by to být úplně jiné.
Že Čína je lídr v GD? To jako fakt??? https://oenergetice.cz/uhli/cina-v-lonskem-roce-dominovala-v-instalaci-novych-uhelnych-elektraren
Čína jen naskočila na tu evropskou vlnu GD a dodává těm blbejm Evropanům to co si žádají, protože prostě prachy prachy.
Stíny a motýle pasou spíš ty málo vytížené bordery. Ono jako u border už se taky najdou lenoši, ale chce to umět dobře vybrat a to moc lidí neumí.
A spíš vidím, že spousta lidí má dojem, že když s borderou denně vycházkují a pocvičí s ní, pohrají si a na zahradě dají tunel a nějakou skočku, tak je to dost a vono bohužel není.
Druhej extrém jsou lidi, co si je kupujou k běhu nebo ke kolu, ale to je pro borderu nuda a výsledkem jen nudící se bordera s pěknou fyzičkou.
Takže těžko říct jak to má zadavatelka.
Protože je ukázkový psychopat, chce všechno a když už prachy má, pak už zbývá jen moc.
Politika nedělá zloděje, ale prostě holt maluje politikům terč na záda a s tím tam museji jít, že pak o jejich životy minulé, současné i budoucí bude enormní zájem a budou pod drobnohledem.
Někomu to za to stojí, jako Babišovi, a někomu ne.
Ten co předpovídá výsledky amerických voleb a nikdy se nesplet říká, že to bude Kamala, tak uvidíme. 😀
Ono se to Evropy časem taky začne týkat, ať tam bude kdokoliv, ale stejně s tím nic nenaděláme, tak co.
To jsou všechny preventivky, jen černá díra na lidi i peníze a obojí pak logicky chybí u těch skutečně nemocných, kde by byly potřeba.
Osobně si myslím, že je to schválně, někomu to přihraje pěkný prachy a ještě se bude moct odůvodnit zavedení spoluúčasti a odrbat tak lidi ještě víc.
Řeší se Babiš, protože vlezl do politiky a tím si na záda namaloval terč. Kdyby tam nelezl, nikdo by po něm ani nevzdechl, stejně jako po těch dalších.
Lidi zajímají ti, kteří mají v ruce jejich peníze a dělají zákony, podle kterých musí ti lidi žít.
Až se dá na politiku Křetínský,. bude lidi zajímat i on.
Chce někdo ozkoušet aneb jak si za velký prachy pokecat s Chat GPT 😀
U nás 11 měsíců. A sama sestra řekla, že kdyby to bylo loni, kdy ještě nebyly ty preventivky, bylo by to 14 dní.
To už je promlčený, ale doporučuju vám se dovzdělat na téma Jak Babiš po revoluci k majetku přišel. Čapí hnízdo je proti tomu prkotina.
Je tam narváno, protože tam posílají všechny, takže na ty, kteří to skutečně potřebují, se nedostane. Česká prevence v praxi, hlavně rychlý prachy.
Jinak argumentovat doktorovi nemusíte, není to povinný, tak prostě řeknu, že tam nejdu a nazdar.
Tak vždycky se najde x lidí, kterým ani zlodějna nevadí.
Tak vždycky se najde x lidí, kterým ani zlodějna nevadí.
No tenhle vořech stojí víc než stál můj raritní málopočetný pes s PP, tady je fakt něco blbě. 😀
Doporučuji si nastudovat jak to budování na začátku vypadalo.
Ani tohle fakt nikdo nechce.
Blbý prostě je, že Trump už je starej a mentálně je to na něm fakt znát a docela hrozí, že za 4 roky dopadne jak Biden a Kamala je levičácká ekofašistka.
Prostě tyhle volby jsou z bláta do louže.
Můj kocour jde po propiskách a teda nikdy mi neukáže kam je zašantročil. 😀
Fuj, z tohohle mám noční můry do dneška z filmu Johnny Cash, kterej nám kdysi pouštěli na angličtině, protože začíná úplně stejně jak se jeho brácha zabije přesně takhle cirkulárkou.
poučný recept a ten závěr 😀
poučný recept a ten závěr 😀