Ano.
Příspěvky uživatele
assil
Ale těmi sankcemi právě vymáháte to žádoucí chování.
Když tam dáte pokutu sto tisíc za neoprávněné krytí, tak si to asi většina lidí sakra rozmyslí, jestli to krytí udělá, když by na tom byl tak výrazně finančně prodělečný.
A o tom to je.
Jak píše Ph, právně vymahatelné nejsou podmínky smlouvy, ale jen sankce.
Nemůžete vymáhat podmínku, že nebude krýt, ale můžete mít ve smlouvě, že když nakryje, zaplatí sto tisíc a soudně pak můžete vymáhat ty peníze.
Co mně bylo řečeno, pokud je ve smlouvě sankce za porušení, tak je vymahatelná ta sankce.
Já mám třeba ve smlouvě, že v takovém případě doplatím tu slevu co na psa byla kvůli této podmínce.
Bordel se dá úplně stejně stáhnout i do mobilu.
A ukradenou kartu lehce zablokuju během minuty.
Tak u nás bez hotovosti si ani nedojdu na záchod, nezaparkuju, nenakoupím v našem vesnickým obchodě. 😀
Do všeho se jde vloupat a rozhodně je pravděpodobnější, že přijdete o mobil než o pc.
Ale jinak koukám vy jste s efe ideální adepti na digitální měnu, akorát je blbý, že my ostatní se nechtěně budeme muset svézt s vámi. 😀
BTW placení mobilem dost často blbne a trvá a ti lidi strašně zdržujou, hlavně v busu je to někdy fakt peklo.
Se nebojte, Lidl jako první vlaštovka zavedl Lidl Pay, placení přes jejich apku, zatím je to dobrovolné, ale vůbec se netají tím, že časem jinak u nich nezaplatíte a tipuju, že další supermarkety se brzo inspirují.
No ale že i tomu miminku musejí zalepit tlamu páskou, aby si ho dětičky mohly pochovat, to je fakt hnus.
Mně to zas přijde OK, že to lékař přednese jako možnost, protože spousta lidí o tom ani nemusí vědět.
Já jen doufám, že než se dostanu do blbýho stavu, tak už to u nás schválený bude.
Tak jsou lidi, co prostě vezmou random fotku z netu a dají ji ke svému inzerátu, protože je hezčí a jejich štěně je vochechule z množky.
Stalo se mi to před lety taky.
Jo, těch chlapů, co nejen opustí děti, ale neobtěžují se na ně ani platit, je už tolik, že se tím dokonce musí zabývat vláda a vymýšlet kvůli tomu nové zákony.
Výjimky se najdou vždycky. 😀
No ono jaksi příroda nepočítala s doktorama, sestrama, šitím a podobným něčím žejo, to o čem píšu, se týká jen porodu, to že tyhle věci kolem ho tak hodně zhoršují je už vina jen nás lidí.
Někde bylo, že hormony způsobí, že žena si pamatuje porod jako by se děl někomu jinému, ví co a jak, ale mozek to nebere jako přímý prožitek, proto z toho nemá trauma a jde do toho znovu.
Příroda není blbá a nějak to zakamuflovat musí, aby lidstvo nevymřelo. 😀
Asi to lidi berou tak, že člověk má možnost se o sebe postarat sám, ale to zvíře ne.
😀😀
Mně teda přijde dost vtipný kolik lidí ještě ve 21.století tráví čas hledáním a párováním ponožek a sbíráním a skladováním nesežraných ponožek a podobnýma veselostma. 😀 😀
Ponožkové klipsy, dámy, šetří váš čas. 😀
Já taky nepíšu, že by to někdo schvaloval, píšu, že se to bere jako normální a nikdo toho chlapa za to neodsuzuje, což je prostě špatně.
Naopak matku, která opustí dítě, by nejradši všichni upálili jak čarodějnici.