Je to minimálně pokus o zabití nebo těžké ublížení na zdraví, v obou případech je podmínka taky jen výsměch.
A to že oběť byla jinde, no tak jakože třeba přizabiju někoho, oběť se odplazí někde pár set metrů a já budu z obliga?
Je to minimálně pokus o zabití nebo těžké ublížení na zdraví, v obou případech je podmínka taky jen výsměch.
A to že oběť byla jinde, no tak jakože třeba přizabiju někoho, oběť se odplazí někde pár set metrů a já budu z obliga?
Já to zas beru jako že proběhlo, protože jinak by je nevyřadili z mistrovství světa.
Co to je proti tomu, že už si můžete u nás i beztrestně zabíjet
Za psa je zodpovědný majitel a ti tam s těmi psi běhali, vina jde tedy za nima. Nic jim nebránilo tomu psa nevystavovat.
Pořadatelé a veterináři to asi ukončit nemohli, pokud neměli v podmínkách, že při teplotě xx je akce zrušena, ti lidi si za to určitě zaplatili.
😀
Tak asi zase nikdo neočekává, a evidentně ani on neočekával, že v Egyptě bude ta pitva důkladná až takhle do detailů. A k nám se ta těla dostala bez vnitřních orgánů, takže otravu už nešlo určit.
Za sebe osobně vidím pochybení policie v tom, že tam hned někdo nejel a na všechno nedohlídnul.
A prostě původní závěr eg.patologa byl, že mají rozleptané žaludky jedem a to měl začerstva a nevidím důvod tomu nevěřit.
Rozhodně tomu věřím víc než nějakým závěrům podle fotek a z neúplné pitvy u nás.
Proč donutil? Frkne jim něco do pití nebo do jídla, klidně si to mohl přivézt s sebou už z Čech. Si myslím, že v dnešní době lehce dostupných různých chemikálií i přírodních prostředků není problém někoho natajňačku otrávit.
No moje máma taky, covid i chřipka najednou, do každý ruky jedno a tak, no poslední očkování na jaře, teď má zdravotní problémy a samo to připisuje tomu, což jako by i mohlo být, tak předpokládám, že tím očkovací mánie končí.
No k tomu chřipkovýmu očkování, sám SUKL doporučuje očkovat 4 měsíce před vrcholem epidemie a sám SUKL v dalších větách uvádí, že účinnost se snižuje o cca 10% každý měsíc, tak si to pak spočítejte, jakou účinnost máte když dojde na epidemii. 😀
Taky myslím, a proto si taky myslím, že je otrávil on a sedí oprávněně.
A vybral si k tomu Egypt záměrně.
Ale jinak myslím, že se asi pravdu nikdy nedozvíme.
Já už o tom četla dřív, ono taky asi hrálo roli, že šlo o boxery.
Za mě to jde na vrub páníčkům, dneska už by si to asi odskákali minimálně s pokutou, alespoň teda doufám.
Jestli ty výsledky nejsou osobní údaj nebo tak něco.
Ale beru to tak, že ta diskvalifikace na mistrovství v boxu proběhla, takže něco tam bejt muselo a obecně se k tomu všude zmiňuje, že to byly testy na chromozomy a nebo testosteron. Kolik přesně ty výsledky byly je jedno, byly takové, že došlo k diskvalifikaci.
OV jede woke linku, ti žádné testy nebudou dělat právě proto.
Ano, zadavatelka píše, že bydlí v paneláku, tudíž tam bude určitě spousta psů, ale nic nepíše o tom, jak si pak ošéfuje venčení bull psa na sídlišti, kde bude pobíhat x psů a toto vše několikrát denně. Vidí jen, že je to plemeno k dětem. Prostě klasika, která pak vede akorát k průseru.
No hlavně před pořízením prvního psa by se ten člověk měl zamyslet co vlastně od psa chce. Protože to je hezký, že jak zadavatelka napíše, aby byl super k dětem, ale s tím psem taky bude žít a i chodit mimo byt, tak se taky třeba trochu zamyslet, jestli jí bude vyhovovat, že až ten pes dospěje, začne jí řešit ostatní psy a nebo taky, že když je to akční plemeno, může jí v případě nudy demolovat byt.
Ono jako spousta lidí nad tím komplexně nepřemejšlí a pak je prostě lepší doporučit nějaké obecně nenáročné a pohodové plemeno.
U toho, kdo si to umí promyslet, je pak jedno jaké plemeno si pořídí.
Lidi, co už nějakého psa měli (ale ne jako dítě, kdy šlo všechno mimo ně), tak ti už vědí co a jak, ale ty prvomajitele to nenapadne a obvykle jedou jednu linku - aby se mi líbil, aby byl k dětem, aby mohl být na zahradě a vůbec jim nedochází, že jen o tom život se psem není.
Podle vyjádření IPA to lež není
Vždyť už jsem to sem dávala, reuters stačí?
No třeba někde bylo, že to navýšení CO2 v atmosféře o cca 30% je blbě spočítaný a ve skutečnosti je to 0,03% nebo tak nějak.
Tak o chovu a výcviku nemá párů minimálně půlka majitelů psů.
Co je vycucané z prstu? Testovali je dříve na chromozomy i testosteron.