Mně teda pod ořešákem neroste ani plevel, natož tráva. 😀
Příspěvky uživatele
assil
No na tyhle přetěžovaný místa se seje hřištní tráva, ale nakolik by vydržela tyhle drastické podmínky, to fakt netuším.
Já mám někde podobnej starej gramec, je jako v dřevěným kufříku a ta hlásná trouba je ve víku.
Ale že by to bylo provozuschopný, to pochybuju. 😀
A mám dojem, že na to byly jiný desky.
Jak jsem to pročítala, tak u těch rolet někde píšou, že čím tmavší, tím líp stíní světlo.
Pochybuju. Navíc ten titulek je špatně, v článku se píše, že si do toho bytu chodila pro věci.
Tak bude zase podmínka?
Já doufám tedy, že ta vedra to těm chudákům alespoň trochu urychlila
Tak obecně bych řekla, že pastevci nejsou procházkoví psi tak jak si většina lidí procházky se psem představuje.
Čuvač není moc vhodný na procházky.
Procházky zvládne každý pes, i dvoukilová čivava.
Aktivní pes potřebuje zaměstnat i hlavu, doma i na procházkách.
Uvidíte. Lapiny dospívají až tak ve 3 letech, do tý doby jsou to malý štěňátka co se drží doma. Většinou teda.😀
No já teď vyhazuju nějaký starý knížky a v knížce o Velké Pardubické myslím je dokonce i malá gramodeska, nepoužitá, tak vůbec netuším, co na ní může být. 😀
Kdo by to dneska chtěl, že jo, když gramec je už tak asi akorát v muzeu. 😀
Protože pak má unikát, něco, co nikdo jiný nemá. Může se chlubit a machrovat.
S časopisama je stejný problém jako s knížkama, nikdo to nechce.
Já si ofotila články a fotky, co mě zajímaly a pak jsem to hodila do popelnice, nabízela jsem to kde komu a nic.
Ale tak je dobře, že se zeptá, lepší než bezhlavě koupit, akorát ty podmínky jsou vypsaný bez sebemenší znalosti a to se pak blbě radí.
U nich se uvádí stínění kolem 95%.
Teď mám jen normální závěs ze silné látky a jde to, tak myslím, že tím blackout si můžu jen polepšit.
Koukám na olzatex a taky je to ta třívrstvá, asi ta tíha nebude tak hrozná, tak to fakt nakoupím a uvidím.
Ty rozbitý lampy obec hned opravuje a odstranění by neprošlo, u nás nejsou chodníky, takže osvětlení ve vesnici, kde víc chodí lidi, je priorita.
Ale závěsy to řeší, zas nic dramatického.
To se máte, taková vymoženost jako šetření k nám teda ještě nedorazila.
No tak abych nekecala, v neděli večer bylo pár minut takové jak lehké mrholení, asi pes neměl mokrý kožíšek. 😀
Asi se to u nás prohnalo tak rychle, že se ta voda nestihla vypustit. 😀
Tak to pozor, bus je klimatizovaný, žádná socka. 😀
A cesta na bus kilometr do kopce, to je propagovaný zdravý životní styl a strašně moderní a eko. Akorát no chybí sprchy na zastávce. 😀
U nás včera ani v neděli ani nesprchlo, máme furt vyprahlo a šustivou trávu.
Pocitovku 9 závidím, to já se zapotila i v tričku a krátých gatích jen než jsem došla na bus.