Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 05.06.2023, 11:10:24
A vy mi tu chcete říkat
Lenacio, já Vám už nebudu říkat vůbec nic.
Já teda tak trochu souhlasím s Lenacií, když ta diskuze bude někde viset, bude mrtvá, prohlížeče jí nebudou identifikovat a nikdo cizí se k ní stejně moc nedostane a bude sloužit jako databáze tak akorát pár starofauňákům, což mi přijde jako dost overkill.
Nemohla by ty vyjížděcí reklama vyjíždět nahoře místo dole? Takhle je to i kontrapoduktivní neb na malý obrazovce noťasu zakreje celou diskuzi, takže ji musím zavřít (teda spíš pořád xkrát zavírat kdykoliv v diskuzi někam překliknu, je to fakt otrava), kdežto nahoře by mohla při čtení diskuze zůstat otevřená a trvale působit.
Co jsem četla, tak se mi povaha zamlouvá a ta trikolóra s černou, ti jsou krásní. Akorát bohužel neznám někoho, kdo by ji měl a mohla bych se doptat na další info a zkušenosti ( především těch, co ji mají v bytě), ale líbí se mi ta jejich elegance.
Na FB má každé plemeno skupinu, někdy i několik, ať už českou nebo zahraniční, tak je ideální se doptat tam.
Jo, lapinkoiry si na tyhle aktivity pořizujou lidi taky.
Já taky děkuju majitelům tohohle webu, že se alespoň snažili odkoupit databázi. Stejně nějak nechápu proč to Švédové neprodali, mohli prodat kopii s tím, že si originál nechají k vlastnímu použití. No a ty zálohy megi a spol. myslím, že jsou stejně k ničemi, i kdyby někde visely, běžní lidi začátečníci se k tomu nedostanou, indexovaný to asi moc nebude a nám stálým uživatelům je to celkem k ničemu.
A ad megi - ono tohleto My jenom naznačujeme nikdy na lidi nefungovalo a ukočírovat desítky lidí se dá jen tak, že se jim dají přesné a jasné instrukce.