Aktuálně: 3 729 inzerátů210 998 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

assil

assil
assil 07.06.2023, 09:03:22 xxx.xxx.26.200
raven_kix:

Dobrý nápad pro zlepšení navigace. Zkusím to promyslet a zapracovat.

Funguje to na ifauně, tak když tak tam můžete omrknout jak to mají nastavený.

assil
assil 07.06.2023, 09:02:38 xxx.xxx.26.200
zbynek:

Ten počet reakcí tam naskočí až přibudou nové příspěvky, takže na tento můj by vás to mělo upozornit už ve výpisu témat, je to tak?

Jj, už se mi ukazuje červený očkoa počet nových příspěvků pod názvem, tak je to už OK, asi to trvalo než se to načetlo, protože fakt ráno nic.

assil
assil 07.06.2023, 08:03:16 xxx.xxx.26.200
zbynek:

Očičko značí, že uživatel téma navštívil a když v něm přibude nová reakce bude tam očičko + počet nových příspěvků. Viz. přiložený snímek obrazovky. Skákání diskuze na poslední zobrazený příspěvek už by také mělo fungovat, vyzkoušejte.

• Obrázek');" onmouseout="UnTip();">

No tak já mám modrý očko vedle názvu diskuze, žádný info o počtu nových příspěvků, ale to mě osobně nevadí. Ale to očko tam zůstává pořád, i když diskuzi otevřu.

Jinak na poslední nepřečtený příspěvek to skáče.

Jo a ještě jestli by se nemohlo dát dolů někam k tomu číslování stránek odkaz na výpis diskuzí něco jako Zpět na seznam diskuzí odkud člověk přišel, buď všeobecný výpis nebo daná kategorie nebo tak něco neb takhle člověk dočte na konec a nemá jak dál jedním klikem.

assil
assil 07.06.2023, 07:49:24 xxx.xxx.26.200
zbynek:

Ano to tlačítko na vložení vám tam chybí, pošlete mi vaši profilovku na zbynek.pok@seznam.cz a zařídím to.

Pošlu večer nebo až si vzpomenu, dík.

assil
assil 07.06.2023, 07:47:58 xxx.xxx.26.200
Fikovnice:

No ale to je fakt divný... Já chodím na diskuzi taky jen z NTB a nic nevyjíždí. Teda dnes možná poprvé se zobrazila na chvíli reklama na BonPrix. Jinak zatím nic...hushed Hlavně, abych to nezakřikla...

Tak to máte taky asi adblock, já mám doma na pc a taky bez reklam, ale na služebním noťasu to mám v plný parádě.

assil
assil 06.06.2023, 22:23:02 xxx.xxx.121.3
Fikovnice:

Přátelé, co říkáte odpálení Kachovské přehrady??

Mám pocit, že přituhuje víc a víc. Záporožská JE, Krym...ach jo.thumb-down

Je to tragédie nejen pro lidi, teď jsem zrovna viděla fotku smečky psů plavajících ve vodě a psali všechna zvířata v zoo někde utopená.

assil
assil 06.06.2023, 22:19:49 xxx.xxx.121.3

No k tomu vkládání profilovky, mě to nejde vůbec neb tam vůbec nemám žádný tlačítko na vložení fotky nebo tak něco, ať klikám kamkoliv, nikde se mi nic neotevře. Nebo něco dělám blbě?

Obrázek
assil
assil 06.06.2023, 22:17:53 xxx.xxx.121.3
Buggyra:

Tak já nevím, zda tady na pracovní síti máme nějaký adblock nebo co, ale já tady reklamy žádné nemám, natož vyjížděcí. Resp. měla jsem, než jsem se přihlásila, ale jako přihlášená nemám. Nikde, vůbec. Natož aby mi něco překrývaly. Zajímavé, no a možná inspirace pro ty, které reklama otravuje.

To máte adblock, bez něj jsou reklamy kolem po stranách, ale ty nijak nevadí a ta vyjížděcí reklama, která na noťasu teda vadí hodně. Jakože chápu, že reklama musí být, ale když mi pokaždý překryje celou diskuzi, je to k vzteku.

assil
assil 06.06.2023, 15:39:31 xxx.xxx.234.147
Zrzavci:

https://www.kukacka.cz/rucnik-s-vysokou-abs-v-plastovem-obalu-66x43cm-tr/144860v?gclid=EAIaIQobChMI2fLN2vKm_wIViuvtCh3Q2gGDEAQYASABEgIO1PD_BwE&utm_campaign=prc_campaign&utm_dscnt=66218551448602887&utm_medium=prc&utm_source=google-merchant

a koukám, že ho mají v akci, náš už dosluhuje, tak koupím dva - i do auta

Já už ho snad objednám taky, ale tohle mi přijde docela velký, existujou i menší nebo to je nějaká standard velikost?

assil
assil 06.06.2023, 15:31:33 xxx.xxx.234.147
Lily:

Já mám docela špatnou zkušenost s FB skupinami. Většina píše jen ty pozitivní vlastnosti. Přijde mi, že každý to svoje plemeno vykreslí jen v hezkých barvách, a pak je tam pár výjimek, kteří napíší realitu..  Jedna holčina mi vyprávěla, jak se u jejího plemene vůbec neukazuje realita, ale každý ukazuje jen to pěkné - což mi přijde, že tak dělá většina lidí.  Lepší mi přijde jít na tu výstavu, nebo někam k chovateli. Občas se díky tomu člověk dozví nějaké podpultové informace. :) 

Ale ono i v těch skupinách, chce to ne se ptát, ale číst zpětně, lidi se tam ptají na problémy, co mají, takže krásně vidíte, co je v daném plemeni za problémy.

assil
assil 06.06.2023, 15:28:32 xxx.xxx.234.147

Podle té fotky to vypadá, že tu kůži tam má tmavou a to je právě i příznak alopecie X. Chce to najít nějakého veta, který se v tom vyzná. Každopádně u alopecie se jako první dělá kastrace, protože dost často pomůže a pes pak zas krásně zaroste. Jestli umíte anglicky, o alopecii pomíků je hodně info na amerických stránkách.

assil
assil 05.06.2023, 12:45:47 xxx.xxx.26.200

Já bych to asi zkusila ochodit, prostě když jste doma, tak čas od času jděte za ty dveře na chodbu, nejdřív fakt jen tam a zpátky a pak prodlužovat intervaly, aby si zvyknul, že můžete kdykoliv odejít a nic se neděje.

Ono psi to fakt skvěle poznají. Já třeba nikam moc nechodím mimo zahradu večer, takže když někam náhodou jdu, tak pes vyvádí, i když jinak je úplne  v pohodě i klidně celý den sám.

assil
assil 05.06.2023, 12:11:03 xxx.xxx.26.200
Zrzavci:

Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 05.06.2023, 11:10:24

A vy mi tu chcete říkat

Lenacio, já Vám už nebudu říkat vůbec nic.

Já teda tak trochu souhlasím s Lenacií, když ta diskuze bude někde viset, bude mrtvá, prohlížeče jí nebudou identifikovat a nikdo cizí se k ní stejně moc nedostane a bude sloužit jako databáze tak akorát pár starofauňákům, což mi přijde jako dost overkill.

assil
assil 05.06.2023, 10:00:22 xxx.xxx.26.200

Nemohla by ty vyjížděcí reklama vyjíždět nahoře místo dole? Takhle je to i kontrapoduktivní neb na malý obrazovce noťasu zakreje celou diskuzi, takže ji musím zavřít (teda spíš pořád xkrát zavírat kdykoliv v diskuzi někam překliknu, je to fakt otrava), kdežto nahoře by mohla při čtení diskuze zůstat otevřená a trvale působit. 

assil
assil 05.06.2023, 08:02:57 xxx.xxx.26.200

Ten je krásnej, to pak vybledne nebo snad briardi nejsou takhle tmaví? 

Těším se na víc fotek. A gratuluju.

assil
assil 05.06.2023, 07:56:47 xxx.xxx.26.200
Viktorie:

Co jsem četla, tak se mi povaha zamlouvá a ta trikolóra s černou, ti jsou krásní. Akorát bohužel neznám někoho, kdo by ji měl a mohla bych se doptat na další info a zkušenosti ( především těch, co ji mají v bytě), ale líbí se mi ta jejich elegance. 

Na FB má každé plemeno skupinu, někdy i několik, ať už českou nebo zahraniční, tak je ideální se doptat tam.

Jo, lapinkoiry si na tyhle aktivity pořizujou lidi taky.

assil
assil 02.06.2023, 14:24:59 xxx.xxx.121.3

Advantix mi vždycky fungoval víc než 5 týdnů, spíš tak 3 měsíce. Bohužel současný pes se po něm drbe.

assil
assil 02.06.2023, 10:30:33 xxx.xxx.121.3

Já taky děkuju majitelům tohohle webu, že se alespoň snažili odkoupit databázi. Stejně nějak nechápu proč to Švédové neprodali, mohli prodat kopii s tím, že si originál nechají k vlastnímu použití. No a ty zálohy megi a spol. myslím, že jsou stejně k ničemi, i kdyby někde visely, běžní lidi začátečníci se k tomu nedostanou, indexovaný to asi moc nebude a nám stálým uživatelům je to celkem k ničemu.

A ad megi - ono tohleto My jenom naznačujeme nikdy na lidi nefungovalo a ukočírovat desítky lidí se dá jen tak, že se jim dají přesné a jasné instrukce.

assil
assil 01.06.2023, 12:20:20 xxx.xxx.26.200
impact:
Fikovnice:
Odpověď na příspěvek uživatele holubar z 01.06.2023, 10:13:34