Pes nalezen hned, člověk už prostě ví kde hledat 😀
Příspěvky uživatele
assil
Hlavně aby bylo kulatý. 😀
Teda chvíli tu nejsem a už mám funkci, já se picnu. 😀 😀
Hele co jsem našla https://www.mpromotion.sk/cs/katalogove-reklamne-predmety/sport-zabava/plysove-hracky-a-maskoti-vyroba-plysovych-hracek/reklamni-plysove-pantofle
Tak třeba tam někdo bydlíte a můžete pomoct
Samozřejmě, teď už to bude jen divadlo až do voleb.
Diář se udělá mini, samozřejmě jako kroužkový blok, počáteční náklady sice budou vyšší, ale další roky zákazníci ušetří neb budete vydávat jen ty vnitřní listy a to bude levný, ne?
Ve vládě piráti nepřekáží nikomu, ale vadí dost lidem a fiala už hraje na populistickou notu před parlamentníma volbama, teď už se bude dít jen toto
No pro mě je hlavní, že tímto krokem celkem sebral Pirátům možnost dostat se příští rok do parlamentu.
To by chtělo sponzora. 😀
No a to už teď píšou, že budou tisknout knihy menším písmem, aby se ušetřilo
tak diář může být natištěný pidipísmem a ke každému přibalená lupa, to by asi vyšlo levněji ne? 😀
Já myslela, že by se to mělo číst od první knihy, aby byl člověk v obraze Zeměplochy?
Já teda jsem na humorné knížky, ale jakože mám ráda černý severský humor, jestli by mi sedlo tohle, to fakt netuším.
No 1 ks je půl výplaty, ale když jich bude 100, bude to za pár korun ne?
Tak můžeme říct Konečně! 😀
Tak tak, žádný digi zvýhodňování! 😀
Jako že by tam bylo Nesežereš nijakého blafu ze země a tak? 😀
Komiksy by kupovaly i děti, další zákaznickej segment. 😀
No a pro nás, co chceme tlustou, bude tlustá s bonusovým obsahem? To je přece teď poslední dobou hit všude, bonusový obsah za prachy navíc. 😀
Fakt nečetla, já mám ráda scifi, ale fantasy ne. Ale už jsem si říkala, že možná zkusím někde vyhrabat audioknihu, to by mi pak případně nebylo líto ztraceného času. 😀
Na jaký ostrovy se nikdo ve Švédsku nedostal? Ve Švédsku se starali o seniory úplně normálně jako vždycky.
A my si zase zfalšovali statistiky směrem nahoru, však to bylo oficiálně přiznáno, že tam byli započítaní všichni umřeli s covidem a ne jen umřelí na covid.
Takže si nemáme co vyčítat.