A ako je na tom tibetský španiel so zdravím?
Příspěvky uživatele
Semirah
Myslím, že OZ Pomoc psíkom na východnom Slovensku by nerobil problémy so psom na záhradu, majú veľa vlčiakoidných veľkých psov, len je to dosť ďaleko. Pozrite si ich na Facebooku.
Quash:Tady volně ke stažení, pokud vám nevadí číst v češtině. https://www.soss.cz/website/mainmenu/webpage%5B11%5D/for-students-and-teachers/webpage%5B5%5D/webpage%5B5%5D/mccarthy-cormac-cesta-cz.pdf/
Ďakujem, nevadí, naopak, rada čítam knihy v češtine, veď som vyrastala v Československu. Chodím do knižnice, určite ju budú mať. A ak nie, tak si stiahnem. Mám radšej papierové knihy.
assil:Tipuju myšleno https://www.databazeknih.cz/knihy/cesta-18
Je to taková zvláštní kniha, nic moc se tam neděje, ale i tak je člověk zvědavej jak to dopadne a nakonec je zklamán 😀
Ďakujem.
orionka:Nejhorší je, že je to obrovský byznys pro všelijaké pašeráky lidí, převozce, dovozce, neziskovky, “humanitární” organizace…….atd. Je to nebetyčný obchod s lidskou bídou, nadějí a frustrací. A skončí to občanskými válkami, a přelévání lidí sem tam po Evropě. Třeba Malevil a Cesta ( hororovější jsem nečetla) je toho předzvěstí.
Prosím Vás, Cesta - od koho? Nech si prečítam.
A som agnostik 😉
keriton:Je to samozřejmě otázka víry. Co je podle koho nebe a peklo, kdo tam jde nebo nejde, proč, kdo o tom rozhoduje.
I pokud se zeptáte křesťanů, dozvíte se minimálěn sto a jeden názor.
V Bibli o tom nic konkrétního napsané není.
Já bych si tipla, že pro zvířata nebe bude, a je mi celkem jedno, jestli mají nebo nemají duši, všichni víme, že mají povahu, vztahy, přemýšlení, a každý jedinec je naprosto originální. Ale myslím si, že je to fakt jen tipování a spekulace o něčem, co, stejně jako existence života po smrti, nelze nijak vědecky prokázat.
Dovolím si oponovať, v biblii je toto:
19Vždyť úděl synů lidských a úděl zvířat je stejný: Jedni jako druzí umírají, jejich duch je stejný, člověk nemá žádnou přednost před zvířaty, neboť všechno pomíjí.
20Vše spěje k jednomu místu, všechno vzniklo z prachu a vše se v prach navrací.
21Kdo ví, zda duch lidských synů stoupá vzhůru a duch zvířat sestupuje dolů k zemi?
Kazateľ 3 - starý zákon
A ešte hľadača pokladov 🙄
Nefotím ich často
A ja mám surikatu! 😉
A prišla jar
A je to aj ovocie🙂
Ešte by bola iná možnosť, len j by nahradilo y
Kiyomi - výslovnosť je j
Kiyomi is a feminine name of Japanese origin meaning “clear,” “clean,” or “beautiful
Fikovnice:Ne ne, to Vy jste dobrá!!👏
Já už jen obměnila kids za killers…😂
Ďakujem veľmi pekne 😊
Irma19:Jste dobrá!
Jen nevím, jestli by slečny ustály to kids…
Tak potom miesto kids dať kingdom alebo kiss alebo kittens.
Irma19:Jste dobrá!
Jen nevím, jestli by slečny ustály to kids…
Ďakujem. Ešte som našla, že jomi znamená v španielskom slangu priateľ, člen gangu, ale na ki nemám k tomu nič
Fikovnice 👍😄
Irma19:Využiju brainstorming🍀
Napadá vás někoho zajímavý umělecký název pro pěvecké trio mladých holek?
Ideálně, aby obsahoval slabiky MI (MICH), JO (JOL), KI (KIK). Klidně i dvouslovný .
🙏🙏🙏
Mám 3 slová: Miracle Jolly Kids
Asi nie, však?
Fikovnice:Já nemám FB uzamknutý, popravdě jej nějak zvlášť nevyužívám…
Jen s lidmi na pokec právě na Messengeru.
Teď jen přemýšlím, jak toho chlápka zablokovat…ale ono ignorace bude snad stačit.
Ja som takému napísala, že manžela veľmi potešilo, ako ma ocenil a chlapík sa zablokoval sám 🙂
balu:Tak jsem si článek přečetla. A měla jsem dojem, že čtu aeronet nebo něco podobného.
Může nějaká svrchovaná země diktovat jiné svrchované zemi, jestli se může stát členem nějakého spolku, paktu?
https://www.natoaktual.cz/v-mediich/usa-cina-salamounovy-ostrovy-zakladna.A220426_164355_na_media_m02
Áno, bez útulku, prišli si poňho.
Ak by to niekoho zaujímalo - bol vyhodený, riešilo sa to na FB, našla sa rodina, čo ho chcela a od pondelka má nový domov.