Aktuálně: 3 713 inzerátů209 721 diskuzních příspěvků18 242 uživatelů

Příspěvky uživatele

Odberryho

Odberryho
Odberryho 15.06.2023, 19:23:40 xxx.xxx.62.130

Šoupla bych k oknu nějaký škrabací válec s poličkou nad vitrážovou tyčku (chápu - li dobře, že jsou to ty, co jsou v dolní části okna). Máme pro kočky zpřístupněná skoro všechna okna a když zrovna nelelkují nebo si s nimi nehrajeme, jsou u oken vždy, když se venku něco děje. 

Odberryho
Odberryho 15.06.2023, 19:14:41 xxx.xxx.62.130
hmn:

vždy jen doufám, že takto odchytávají jen bezprizorní zvířata. Moc by mě netěšilo, kdyby mi někdo odchytil mou toulavou kočku (a to je jedna každá, která se pohybuje mimo pozemek majitele....i když já vlastně majitel nejsem), a kastroval kastráta.

Předpokládám, že se to u jednoho jedince může povést maximálně jednou. Pokud vím, tak takto vykastrované kočky označí vystřižením kousku ucha. Takže až vám přijde jeden z nich s "véčkem" na uchu, tak se asi zadařilo. Máte je čipované? Ráda bych věřila, že odchycené nejdřív sjedou čtečkou a mají -li registrovaný čip, kontaktovali by vás. Snad tomu tak jethinking

Odberryho
Odberryho 02.06.2023, 11:15:02 xxx.xxx.161.34
Náš tedy když nikdo není doma, pije i žere úplně s klidem (hračky s pamlsky uvnitř, když má výjimečně něco ve své misce). Akorát tedy opravdu jen to, na co dostal svolení. Doma mu naše nepřítomnost vůbec nevadí. Ale když ho nechám na zahradě, sedí u dveří a nehne se. A je fuk, že tam ještě před chvílí běhal se psím kamarádem....jak zmizím za dveře (domů nebo na ulici), tak se od dveří nehne. Rezzzy, pokud to chovatelce nevadí, buďte tam klidně každý den. Na kocoura jsem se byla dívat třikrát, než jsem si ho mohla vzít domů. Bylo to do sousedního kraje, tak to šlo :-)
Odberryho
Odberryho 02.06.2023, 07:09:33 xxx.xxx.161.34
Kočkám jsme před příchodem retrívra udělali polici na jídlo ve výšce. Nakonec máme naprostý unikát....když dám kočkám na talíře konzervu na zemi a ony nedojedí, tak pes si to nevezme, dokud nedostane svolení. Vyzkoušeno i celou pracovní dobu, kdy nikdo nebyl doma. Asi ho zapíšu do knihy rekordů. Venku si to naopak vynahradí a sežere všechno.
Obrázek
Odberryho
Odberryho 31.05.2023, 11:14:01 xxx.xxx.18.91
A to se jich ještě mnoho neregistrovalo a jen nahlížejí. Myslím, že číslo ještě poroste.
Odberryho
Odberryho 31.05.2023, 09:51:28 xxx.xxx.18.91
Mastnacku, Vy jste od začátku tak nepříjemný člověk, že je mi úplně fuk, co chcete kam přesouvat. Kdybyste zdvořile požádal, tak je to jiná. Od začátku ale příšerně tlačíte Malochov, jste nepříjemný, že jsme se usadili jinde. Jediné, co jsem si z Vašich příspěvků vzala je to, že jste borec, co své práci rozumí a uživatelé jsou věčně nespokojené hysterky. Běžte prosím Vás pracovat do jiného odvětví, nebo Vás ta Vaše žluč sežere za živa.
Odberryho
Odberryho 31.05.2023, 09:03:17 xxx.xxx.18.91
Na fauně napište soukromou zprávu uživateli Ifauna s žádostí o vymazání diskuzních příspěvků a diskuzí, které jste napsala. Počkejte, až to udělají a deaktivovat až potom.
Odberryho
Odberryho 31.05.2023, 07:04:40 xxx.xxx.18.91
Spíš bych uvažovala, jak psovi znepřístupnit záchod na zemi. Myslím, že by kočka vyvýšený záchod mohla spíš používat jako super pelech. Navíc když vím, kolik někdy umí kocouři vyházet kolem záchodku, tak ani nechci vědět, kam by dohodili ze shora. Takže ani z praktického hlediska to nebude úplná hitparáda.
Odberryho
Odberryho 30.05.2023, 12:00:59 xxx.xxx.161.34
Odpuzovač jsme zkoušeli a totálně bez efektu. Cpát do našeho retrívra pivovarské kvasnice mělo efekt pouze na zvýšení apetitu (což jsem do té doby netušila, že to jde ještě víc) a klíšťata z něj padala nacucaná i po aplikaci spot-onu. Obojek jsme ani nezkoušeli, je to asistenční canisterapeutický pes, takže nakonec je na Credeliu, kterému jsem se tak dlouho bránila. Má se dávat po 4 týdnech, z loňska vyzkoušeno, že účinek drží v našem případě i při prodloužení na 8 týdnů. Jé a teď koukám, že jsem v sekci drůbeže, takže příspěvek úplně mimo mísu. :-) Budu se muset více hlídat :-)
Odberryho
Odberryho 29.05.2023, 22:11:23 xxx.xxx.62.130
Jo jo, s mobilní verzí to nebude mít chybu. Tedy...pár mušek asi ještě ano, ale jsem úplně vyřízená, jak zdejší admini reagují na naše požadavky a stížnosti. Vtrhli jsme sem, zahrnuli je tím, co bychom chtěli a oni se tak snaží. Jsem fakt dojatá. Myslím, že snad všichni uprchlíci z ifauny to cítíme stejně, ale když jim to sem tam napíšeme, jak jsme jim za přijetí i azyl vděční, tak to určitě nebude na škodu.
Obrázek
Odberryho
Odberryho 27.05.2023, 14:55:14 xxx.xxx.18.91
Dnes ráno mi mail oznámil, že mám soukromou zprávu na ifauně. Jeden uživatel rozeslal hromadně info o tomto webu, tak snad se to všichni dozví včas.
Odberryho
Odberryho 27.05.2023, 14:48:30 xxx.xxx.18.91
Jsem přihlášená i na Facebooku, ale ač mi tady zatím chybí mobilní verze, tak už teď mi to vyhovuje víc než FB. Doufám, že se sem dostane co nejvíce lidí. Už se těším, jak se tu postupně vytvoří ze zdejších uživatelů a nás nově příchozích jedna ještě větší komunita.
Odberryho
Odberryho 26.05.2023, 11:45:27 xxx.xxx.10.200
Teď jsem si ve vedlejším vlákně přečetla, že na mobilní verzi se pracuje, takže supeeeer.
Odberryho
Odberryho 26.05.2023, 11:32:33 xxx.xxx.10.200
Spíš kosmetický dotaz....je možné někde nastavit mobilní verzi? Na telefonu mám všechno maličké, musím neustále zvětšovat a posouvat. Kdyby mělo tohle řešení, bude to úplně dokonalé
Odberryho
Odberryho 24.05.2023, 21:53:34 xxx.xxx.62.130
No, ještě se uvidí, kolik z nás si tu zvykne. Také to máte na mobilu tak mrňavé? Jde to někde přepnout na mobilní verzi, nebo musím prostě zvětšovat?
Odberryho
Odberryho 24.05.2023, 21:04:53 xxx.xxx.62.130
Super, přezdívka neobsazena, jen s profilovou fotkou bude potíž. Ale to je problém mezi židlí a klávesnicí