megi-the-pes: Hledali ho i u nás, zastavilo auto a paní povídá, esi ho někdo neviděl, no
a nějaká babka řekla, jo, ten pobíhá támhle za kolejema.
Nepobíhá, to je Baron a je to špringer, náš kamarád.
Nikdo ho vlastně vidět nemusel, protože viz Baronek. Velikost ani barva neodpovídají, ale ta babka nebyla jediná, co to takto řekla.
Myslím, že je zastřelenej, nebo se ztratil v NP, tam se hledat moc nedá, prasata, skály, vodopády, vlci, už je to hrozně dlouho.
V těch lesích kolem Harr. a na polské straně jsem měla Megi jen jednou, tam snad není centimetr, kde by nechytala ultra lovecký mód, zatmělé oči a mění se v tank, z toho psa šel strach, nenapadlo by mě pustit vodítko… a už ji tam nikdy nevezmu. A to není stopař. Ale je tam toho moc.
souhlas - nechce se mi věřit, že by se o sebe půlroku staral a zcela zdivočel. Že by se nepřidal třeba k nějakému psisku. Nebo nechodil stále do stejné zahrady do stejné misky loupit… Pomezí Jizerek a Krkonoš je na jednu stranu divoké - na stranu druhou cyklistů, turistů, pejskařů se dá potkat na obou stranách hranice hodně.
Kokr s neupravenou srstí plnou větviček a bodláků nemusí být vůbec podobný fotkám hledaného psa. A volně lítajících bílo černých pejsků, kteří se mihnou lesem je jistě vidět dost a splést se dá snadno…