S dovolením - páč mám poslední dobou ty nehezké zkušenosti s houbama:
Ono už ale v noci mrzlo, tak aby pak nepřekvapily ty houby. Že byly přemrznutý.
S dovolením - páč mám poslední dobou ty nehezké zkušenosti s houbama:
Ono už ale v noci mrzlo, tak aby pak nepřekvapily ty houby. Že byly přemrznutý.
Octomilka ví, že zapíráte alkohol, že tam máte.
nemám v kanclu alekhůl, mám tu ale japko a stále na něj nemám chuť, testuju, jestl se udělá křížala z celýho japka.
aha
Právě proto jsem to napsala 😜
vysavač tu nemám. A stejně. Asi bych vypadala divně sedíc u počítače s vysavačemu u nosu 😀
Já mám tady v kaceláři - to mi neuvěříte -jednu jedinou. Je to asi octomilkovej betmén, protože nejde odlovit. Co ale umí výborně, nechat se vdechnout. Už asi třikrát. Fuj.
bylo to vo fous
Ježšimarjá, já tam ten plech, co navrhuje Skeeve, asi nedostanu!
Vy jste mi ale vtipálek, ale hlavně - jako vždy velká ztráta času a prázdný mlácení slámy z Vaší strany, takže … Zavřete oči, odcházím.
uf , vešla se mi tam
To je zvláštní, že jste to, jak se zdá, vztáhl na sebe. Inu co už. Mějte se.
Ti zabití lidi taky měli život před sebou, zvláště to batole, žejo. Podle mě je to správný rozhodnutí, lidi jsou debilové a budou takoví vždycky
No to jasněže! To absolutně bez debaty.
Jinak, taky se pochopitelně obávám toho, aby člověk neměl v sousedství debila s nebezpečným psem.
jasně, že kostival - ten jedu ve velkým - mám výbornou věcičku:
https://www.alpa.cz/cs/e-shop/25-alpa-gel-kostival-bylinny-masazni
namažu, zavážu a “jdu” 😀
Ne už je to lepší, al enechci to zakřiknout.
No vono vod určitýho věku jo - vlastní zkušenost - byste tou pastí nic nechytila, páč ty žoužaly čék nevidí, takže pak ano - po staru a na kolínka 😀
tuudum tuudum tuudum tudum tudum tudum teď jsem v tom úplně ztratila,
ne máte to, myslím ,úplně přesně.
To vídejo je boží, budu muset vyzkoušet cesto do prasé, až mě nebude bolet ten blbej kotnik, prozatim pešlivě studuju každou kočičí hlavu na kterou mám vstoupit, abych si ho nevzrkla.
. A nebo se vůbec nestydí, když si někdo poklepe na čelo
já si toho zpravidla asi ani nestačím všimnout 😀
ano se psy, zvířaty obecně a dětmi se má blbnout.
tejnou hodnotu jako ten můj.
a to jsem ráda, že jste konečně přišel na to, jak velmi hodnotný je Váš příspěvek.
t váš šovinismus vůči mužům
mýlíte se, netrpím šovinismem vůči mužům, ale blbům obecně.
Espiro - přemejšlejte trochu - Efe se houpe u vatry na houpacím křesle, u toho pohodlně žvýká čelofku - nemože při tom všem klečet na zemi a vybírat žoužaly. To snad chápete ne? Takže na to jde sofistikovaně a jako mladá technicky modernizovaná roba si pořídila past. Nějakej problém nebo co? 😀
edit - inspired by Šimon Kraus .
Nic dalšího už se mi tam si nevejde, tak vopatrně s tou výbavou!
aha ale já mám za to, že to tady někdo psal?? Jsem si právě říkala, že by to bylo třeba řešení pro mě, páč já prostě s tou čelovkou neumím fungovat. přijdu si hrozně nejistá, nemám přehled.
Protože je v něm prý lépe vidět, neoslňuje vás to. Já s tím mám velký problém - i proto, že jsem nejen tupá ale i tupozraká a s přibývajícím věkem mi určité světlo ve tmě prostě vadí na oči, teda na oko. Zatím to nekupuju, protože jsem škudlil a máme čelofky tři, ale až se rozbije, tak roztočím prachy a koupím si taky.