Jeditííí to jsou krásný konimimítka!! Se omlouvám, ale prostě musim tohle použít, jsou tak roztomilý, že mluvit normálně se nedá. Bobci mrňavý.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Něco takového
https://img.kwcdn.com/product/Fancyalgo/VirtualModelMatting/1d678bb7733904393aed34812d70b386.jpg?imageMogr2/auto-orient%7CimageView2/2/w/800/q/70/format/webp
a zavěsit to někam, kam ta škodimíra nedosáhne 🙂 nebude to vypadat blbě a houbička bude v suchu.
No přesně, taky tam mohl přijít člověk, kterýmu bude kočka min. jedno, či hůř na ni toho psa poštve, protože kočky nesnáší
A máte prostor k nějakému nácviku toho, aby byl pesan v klidu? Páč to by chtělo, ona taky kočka, když je jí něco nepříjemnýho, tak pak zmizí. Nevím,zda to máte v plánu, já bych se snažila pesana vést, a´t se uklidní. I proto, že kočka pak vypálí vyletí, jak se bude bát a vlítne třeba pod auto. Ono úplně samo se to neobrousí, takhle jsem to myslela.
Oni se třeba časem sžijí. Držím palce a děkuju za tu kočku.
Ad to sžívání, večer bych si vyhradila čas, pokud máte, a chvíli se zkusila sama s kočkou - trpělivě kontaktovat v rámci právě krmení - nabídla bych voňavý vařený masíčko s vývarem teplým. nevnucovat se, čekat, když jí bude vadit moje přítomnost, odejít, nechat jí to tam, K jídlu bych svolávala, aby věděla, že je čas - Mouses první ví, že je půl sedmý a čas krmení, i kdyby byl kdekoliv v půl je doma a hlásí už je čas pane profesore.
Tak jsem tu Jano,
Lepilo se to silikonem na polystyren v takové té tubě/kartuši - k tomu potřebujete asi tu “injekci” do které se to vloží a tím se to z té kartuše vytlačí. Polystyren nařezat
4x čtverec - třeba my máme 50x50, to jsou boky, zadní a přední stěna, sestavíte si to a změříte si jak velké potřebujete zbývající dvě desky, které tvoří dno a vršek. Na to dno pak nalepíte postupně ty 4 stěny- výhoda tohoto řešení je, že spodek pak ty stěny drží a vršek to jistí. Jestli víte, jak to myslím, že je prostě dno a na něm stojí ty stěny, ne že dno a vršek bude uvnitř stěn.
Jo to bude zrovinka možná ten výmar? No oni ti ohaři jako jeden z úkolů mají i hlásit nalezenou zvěř, takže to no problémo.
Moje ohaří známá, která dělá profi záchranařinu, tedy opravdu nasazovaní psi při hledání, ne sport, pracovala s výmarskými ohaři. Její první fena byla neskutečný pracant a srdcař.
A takže to můžu dát i ptáčkům v zimě někam spešl mimo krmítko, že jo?
Já tipuju, že to bude zase Bižón!
Ok, ozvu se, teď mi druhá půle nebere telefén. Já si nařezala víko a střechu, podle toho nařezala boky zadek a předek, do předku se vyřízla díra a pak se to slepilo. Má Vám s tím kdo pomoct, nebo to budete dělat sama - potřebujete nějaký ženský kutilský rady jak to rozměrově nařezat, aby se to seskládalo? že jako se na boky musí odečíst tohle a támdleto?
Budka hír - otvor jsme museli zvětšit, pan majitel nemovitosti chtěl větší přehled.Ale! On to má jako nouzovku, takže bych začala radši s menším otvorem, aby si tam zalezl a neutíkalo moc teplo a jen kdyby tam nechtě, tak bych zvětšovala.
U tchýně mého bývalého šéfa taky.
to je krása!
Plako, pořád jsem tiše doufala, že toho času máte k dispozici víc. 💔 Posílám sílu a myslím na Tě.
Dájo- držte se, ono musíte, kvůli Gigouškovi. ale věřím, že jestli přijde za chvíli domů štěněčí pan dochtor přes bolavé duše, že to půjde oběma líp.
Jano - máme doma dělaný polystrónový domeček z 6 nařezaných desek, mám se zeptat třeba čím jsme to lepili, pro případ, kdybyste to taky vyráběla doma?
Mouses ho má rád, má tam slámu a přes vchod ještě deku. Má to nahoře, aby měl přehled a ty joudové ohařský ho moc nerušili. Má to v zádveří, pro případ, že se hovád nehodlá dostavit domů a spát na gauči.
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-sveho-psa-nasla-doma-pod-obraz-lahve-si-otevrel-sam-40452287#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=bPnFHvbfvBD-202311281228&dop_id=40452287&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
😀
takhle přesně jsem kdysi našla Murphyho, který ukradl a sežral bonbošku plněnou fernetem 😀
Přehoz přes postel
Pište pouze papírky pod přizdobený porost:
Pán postřelil, proto prt podaruje.
Pak pořešeno.
Mozr - omlouvám se, už vysmahnu a nebudu plevelit vážný téma, to jen mě to prostě před tím nedalo a tohle bude tedy poslední, co bude mimo téma, děkuji za pochopení.