Verun - Plaka tady píše svoje zkušenosti s tímhle lékem, nic o zlu tady fakt nečtu a myslím, že ani ostatní ne, je to jen Váš dojem, ale budiž, vnímáte to tak, leč………uvědomujete si, že….. psala jste člověku, kterému odešel jeho psí parťák na kterém mu záleželo?? ☹️ A popravdě- nebylo ta reakce od Vás moc citlivá teda. I kdybych měla nějaké pocity, jako Vy, volila bych jiná slova.
A já jsem třeba hodně ráda - tuším, že i ostatní, za to co tu Plaka postupně psala, protože ne vždy by se to třeba každému podařilo dát do souvislosti s tím podaným lékem. Plaka není hysterická majitelka gaučového psa nošeného v tašce. Je to letitý psí praktik, který se nevysype ze zlomenýho drápku.
Jsem ráda, že napsala, že zkoušeli dát i min. dávku, která zabrala a proto tady na konci taky říká, aby ostatní vzali v potaz, že se dá začít i s tou minimální dávkou - a ono je to taky v podstatě logický, jen to člověka hned nenapadne. Rozumný doktor mé drahé poloviny mu na jeho problém taky nenapálil plnou normální dávku, ale dal mu to naprosto nejnižší možné. Ale není to obvyklé, dává se prostě nejčastěji to, co je běžně dáváno.
Jsem prostě ráda, že to tu Plaka psala, protože nikdy člověk neví, nikdy. I proto se volalo na bývalých stránkách po zachování archivu, protože tam lidy psali po léta své zkušenosti, zážitky, byť třeba ojedinělé. Ale nikdy není od věci i o těch ojedinělých vědět.
Edit - Plako, až bolest dovolí, sepsala bys jednou časem, prosím o tomhle článek? Já bych ho uveřejnila i u sebe a uschovala do archivu, podle mě to patří k věcem, který by se neměly ztratit v čase.