No jasně, sem blbá. Mohly jsme z toho udělat třeba Naučnou zrzavcovou stézku. Po stopách Zrzafců 😀. Jen v tomhle počasí blbý teda. A taky ten výtisk je jen jeden, takže kdyby to vynašel ten první, tak ti ostatní mají smolikof.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Ne. Tu vobstarám cestou domů, protože ráno jsem jela autem, to mě vezl Brtnik s knihovnou do prasé, zpět pojedu bez knihovny, tu jsem předala a tak můžu všem v tramvaji o tom říkat 😀
Měla jsem si vzít v tý tiskárně ten zkušební výtisk, jsem blbá, neb Brtnik ráno vymyslel bomba promo foto!
Zrzavcová, co si koupíš?
cihly a psům krysy a žužlo balonky a Brtnikovi chuderovi nevim co koupim, protože von nic nechce, chce teda klid a ten se mnou mít nikdy nebude. Mohla bych mu koupit pobyt v nějaký nervový ozdravovně, aby se vode mě ozdravil 😀
😀
Jak to, že Megí nebránila vídle? Měla zardousit zločince. Jenže no jo, vona když zaštěkala, tak ešivá štěkala jako fčéra, tak jí to nikdo nežral 😀 😀
Hele osoby - já jsem chtěla napsat Hele lidi, ale to řiká jeden takovej pán a proto to řikat nebudu, no ale JÁ MÁM TAAAAAKOVOU RADOST, KONEČNĚ JI MŮŽU MÍT!! VÍTE JAK JSEM SE JÁ BÁLA, ŽE SE NĚCO ZASEKNE, NEPOVEDE?? JÁ Z TOHO NESPALA , FAKT . A TETKOOONC, TETKOOONC SE MŮŽU RADOVAT. MOCINKY MOC. RADUJU SE TAK, ŽE ŘVU A ŘIKÁM VO SVÝM KNÍŽNÍM DÍTĚTI KDE KOMU, DOKONCE PŘED CHVÍLÍ AJI MLADÝMU AJŤÁKOVI, KTERÝMU JSEM VOLALA S NĚJAKÝM PROBLÉMEM. Chudák, tak si to musel vyposlechnout, protože prostě já to nevydržim mlčet, ale nevzpěčoval se, naopak si asi ze slušnosti 😀 řekl o název, to oceňuju 😀
Moment, moment Thielli - já jsem fotila svýho černýho psa ešče v době, kdy jste vůbec nevěděla, že pes dělá haf! A navíc, na černobílej foťák. Mám z života Murhpyho cca asi tři fotografie , kde není černým flekem.
Ten dvojsmysl nebyl mířen na nedostatečnost tělesnou, ba právě naopak. Páč do vlastních řad se co? Nestřílí :)
Jediti, Dájo, Mr. Sazenice je ňůůňůůů, boože to je krása! Roztomilost v miliardě chlupů!
Thielli:A hele, Daja má na klíně nějaký černý obrys. 😂
Já jako nechci nic, ale……….. takhle napsaný………… to nezní vůbec kynolókicky, alébrž dost dvojsmyslně 😀
No asi takhle Vahine, jedinej svatej v týhle trojici - a myslím, že to Megi může potvrdit,protože po telefénu byla svědkem, jak při balení Brtnika šikanuju - je právě ten Brtnik. Páč Megi je taky pěkný numero uno 😀 😀 . Ale vlastně je! Je svatá, měla se mnou svatou trpělivost, kdykoliv jsem propadala panice, že něco nevyjde, nepovede se a tak. Takže jo, dva svatý jsou. Já jsem z Pekla.
edit - nebyla jsem tu teď moc, jen jsem zahlídla, že choříte a blbě. už je líp?
Ano prosím, hodně moc nul tam bude chybět 🙂 . A to ještě, kdyby se to neprodávalo přímo z nakladatelství, ale přes knihkupectví, které s tím má prt práci, tak oni si vezmou všechno a pro autorku zbude - když to nadhodnotím dvacet korunek 😲 , to mě jako překvapilo moc.
Sarah, já myslím, že kdybyste objednala, tak se to stihne - rezerva v kusech snad ještě nějaká malá bude? Napište Megi emila a ona určitě hned dá vědět. Já už jsem se svou rezervou na suchu, šécko fuč.
FČÉRA JSEM DO DNEŠKA – NEBOLI DO PŮL JEDNÉ PODEPISOVALA A PODEPISOVALA A PODEPISOVALA, A POŘÁD PODEPISOVALA 150!! KNÍŽEK, PAK MI JE HODNEJ BRTNIK ZABALIL DO TŘÍ VELIKEJCH BALÍKŮ A TY UŽ JSOU OD ČTVRT NA SEDM NA CESTĚ DO NAKLADATELSTVÍ. KTERÉ MÁ PRO VÁS PŘIPRAVENÉ KRABIČKY A V PONDĚLÍ TO JDE K VÁM.
TAK AŤ SE VÁM KNÍŽKA LÍBÍ!
🙂
Ručně jsou,
ajo!
A mimochodem, Terven nás zahrdlí, že ničíme fashion-téma
už mlčim, už mlčim, to zas Monét uvnitř mě prostě zapracoval 😀
Bonnie má oblečků hodně. Rohlíčky nebudou
😂
dělá je ručně, dyk má váleček. ale ! Je spořivá a chce jich mít z jedné dáfky hodně - jako já a pak to udělá hubený a tenký a tim pádem to má Rrrramštajn rohliky 😀
Jako, že to je nejka pyré z ledního medvěda! 😀
Hlásím, že mám z vašeho pravidla výjimku. MOuses je rabiját, o mazlení moc nestojí, když tak to je svátek. Spíš stojí o kontakt teda venku- v zimě mi leze na záda (on by lezl i v létě, ale to dost bolí 😀) a rád se se mnou honí po zahradě, ale mazlivec a kontatkovač to moc není. Já ho nenutím teda.
cejtíte tu vůni? 😀 trochu se připálily 😀
To je výceúčelový oděf - 2v1 doma v tom můžete lítat po kuchyni a pak to vezmete ven s čoklem a dáte do toho pičkůty.
Terven:Jsem si myslela, že jsem na oblíkání psů celkem odborník (opice zakrejvající si oči) 🤣
Jdu si najít ten Non-stop wool…
No nazdar!
Neni.
Je to lední medvěd, ona lže 😀