Kdybyste ji řádně krmila, možná by vám něco i nechala 😀 😀
Je ROZKOŠNÁ! Jako že opravdu. Způsobuje značnou závistivost, taky bych chtěla takhle rozkošný stvořeníčko malilinkatý a ňuňu.
Kdybyste ji řádně krmila, možná by vám něco i nechala 😀 😀
Je ROZKOŠNÁ! Jako že opravdu. Způsobuje značnou závistivost, taky bych chtěla takhle rozkošný stvořeníčko malilinkatý a ňuňu.
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Jinak Megi - hele - stačí vyválet placku, vzít skleničku, kulatý vykrajovátko a vykrajovat tím , to jde taky velice rychle, děláme to tak v rodině už léta, protože ano, vanilkovejch rohlíčků mraky, a jede to prd, prd, prd, rychle. A nemusí se nic kupovat. A má to tu výhodu, že se to na sebe hezky skládá a pak sáhned do krabice a vytáhneš celej štos a narveš si to do hlavy. Pan Plotr může potvrdit 😀 😀
Máte, ale sestavení úplně nevím, vyzkoumám, ale ne teď . stačí později?
Myslím že nikoho sodného Daja ,Bobča ani Varaxi ani v duchu nenapadlo, že ne?
Výstižně popsáno.
Já jen upřesním, nechtěla jsem po Sarah veřejné jméno, i proto,že ho tuším. měla jsem na mysli, aby mi veřejně odsouhlasila tu PČR, pokud by chtěla. A ť je to jasné a čitelné.
No ono Dajo, tohle bude nejspíš troškuněco jiného, než o čem píšete, pokud je to tak jak odhaduji.
Hustý teda, já jsem tu teď úplně nebyla, protože mám trochu komplikací nad hlavu, teď sedím v čekárně u doktora a čtu. Já si nějak myslela že ta dotyčná osoba se stáhne poté, co jsem tu před časem psala,že stalking a další, může nahlásit kdokoliv a že to klidne udělám,Sarah dejte mi vědět- tady veřejně,a já na tu policii zajdu.
ve stresu se otevřou nečekané hlubiny….
🙂 to je velmi trefně popsáno!
Trefa! 😀
Jo, to je fakt. Máme u nás ve vsi dva taký vysí*rače (pardon, ale to je přesnej popis takových psů) - lítaj kolem kostela a nikdo se tam nesmí aní podívat.
No Vy ne, to ne, to nejde, ale zase máte jinou zbraň hromadnýho ničení!!!! 😀
Posmířila, posléze pozapřahala, projela přes pohoří, pláně….. pokud pořád přežívají, plachtí pláněmi pořád.
Tak hurá, neuříznou vám ho! 🙂 Tak jen tak dál, hlavně se nehojit předčasně, v tomhle případku nikdá neříkám, aby se to brzo zahojilo. Já jsem to kdysi měla taky, že jsem blbě držela psu kost a taky palec, ale ,měla jsem štěstí - sice mačkal a silně se do toho opřel, ale jen zhmoždil ten nehet, bolelo to jako krááááááááááááááááááááva, a to jsem to neměla prokousnutý.
Jak ta Irma s tou rukou?
Jo musíte hned jak ji vidíte, už víte, co od ní čekat, tak řvěte jak prokopnutá ať padá, vypadni mazej, zmiz - to jsou navíc slova, který může znát aji z domova /kolikrát člověk, když se mu zvíře motá, řekne padej, vypadni atd). Můžete taky chodit s hůlkou - trekovou a mávat s ní.
taky řvu jak prokopnutá a vyhrožuju ukopáním, ubitím a jinýma specialitama.
Jednou jsem dokonce pak následně jednu bábu pronásledovala sídlištěm tak, že se mě posléze leta bála a vyhýbala se ona mně - to byl Štajník maličký ščenátko a ona měla vižlu - pseudovižlu - hlavně povahou, byl to obří pes velikosti rýžbejka, pes šel po všem, jedno co, fena, pes, štěně, já tehdy ustoupila na trávník z namrzlýho chodníku, protože mi bylo jasný, že minout se nemůžeme. Čokl si s ní dělal co chtěl, vláčel ji za námi, my ustupovali……….. a pak do mě vjel ďas. Vzala jsem Rumíčka na ruku a šla já po nich. Bábu s čoklem jsem hnala sídlištěm a řvala jak fanatickej magor teroristickej nějakej. Bába se bála, že mi škublo /no, to by se pak divila, kdyby mi škublo fakt/ a já se už posléze bavila tím, jak ji ženu před sebou i s tím šmejdem vražedným /a to prosím vižly miluju, nevím, co to bylo za povahu-čistej asi nebyl/. A Rumíček se asi divil, co se to stalo s jeho vlídnou paničkou, takhle mě doposud neměl možnost poznat.
Já jen dodám takovou asi podstatnou věc - že to nemusí být útulek jen psí, klidně i kočičí, nebo tak.
P.S. Dája stále v prasí? 😀
Podrbalová propadlá panice předlouho - prozatím Pišiškvor plus Princezna počali potomky podruhé 😀 😀
(a teď už Podrbalovou flákne! 😀)
Pak prozřel.
Pozdě.