Aktuálně: 3 728 inzerátů211 326 diskuzních příspěvků18 263 uživatelů

Příspěvky uživatele

Zrzavci

Zrzavci
Zrzavci 12.12.2023, 09:17:10 xxx.xxx.226.6
Leithian:

Ty tygrici to v nicem neprekazi. Rvacky s tygry ani pobyt ve volne prirode ji necekaji. Neni duvod aby mela jakykoli problemy. A odstraneny je nejspis mela uz z drivejska nez si ji vzal. Tohle by neutajil operaci u veta

???????? Nepřekáží? Ne? Třeba při přidržování žrádla jí to vůbec nepřekáží? Při péči o tělo jí to vůbec nepřekáží??  Tohle přece nemůžete myslet doopravdy. Vy byste nechala s takovým klidem odoperovat svému jezevčíkovi  drápy?

Jistě, on je pan Vémola nebohý chudák, který vůbec netušil, že to otomilý koťátko nemá drápečky. To lze přece u tygra snadno přehlédnout.  Zvláště pokud má kvíkvé vymlácený týkve.

Zrzavci
Zrzavci 11.12.2023, 12:50:18 xxx.xxx.226.6

Zkuste popátrat ve svém okolí po kvalitním cvičáku. Jsou - či možná bývaly? - cvičáky, kde bylo i zaměření na výstavničení. Když si najdete dobrý cvičák , máte tam jednu velkou, velkou výhodu - vlastně dvě. 

Tou první je kontrolované prostředí. Tedy ne nic náhodného jako na ulici a lépe se vám tady hraje se vzdáleností a soustředěním psa na vás, i obecně. Plus máte k ruce někoho, kdo vás opraví, kdo vidí tu chybu - když je to dobrý lektor a ne cvičitel z leknutí. Ten dobrý si nechá povyprávět v čem je váš problém, co řešíte a bude to brát při cvičení v potaz.

Tou druhou výhodou je to, že stejně jako vy, tam bude převážná většina lidí se psem, který se bude učit, nebo s kterým řeší nějaký problém.Tedy lidé s pochopením. Což na ulici ne vždy najdete.

Na ulici se toho naučíte nejvíc, to ano a taky je nutné se tam učit nejvíc, ale tím odrazovým můstkem pro začátečníka, což jste, je ten dobrý cvičák a kvalitní trenér.

Zrzavci
Zrzavci 11.12.2023, 10:06:04 xxx.xxx.226.6

A já už mám taky trochek pečíno - rohliky už mám. Výborně chutnají s bílým vínem, co jsme dostali. Tak to musím obé někam zamknout, aby mi to vydrželo do Vánoček😀 A dneska musím honem, honem upéct išlový dortiky, protože co?

Protože budu zase podepisovat!! protože šécky výtisky jsou fuč a ve středu jedu vyzvednout další výtisky . Tak mám radost. Jsou to trochu jiné Vánočky, ale změna je život 😀

Megi - jako já nevím, dát to podepsat Taliprdnici, pošlu Ti pak v bednách puzzle. 😀

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2023, 12:45:55 xxx.xxx.16.37

No ono to ani nebylo o tom, na kolik si kdo přijde nebo nepřijde “milionů”

já to vím, já to taky psala obecně 🙂 . Mně to hrozně překvapilo, že v tomhle případě prostě na ty,kteří s tím mají nejvíc práce zbyde doslova nula nula prd a všechno jde za tím, kdo dá jen knížku do regálu a nic víc. Ale když budete pěstitel brambor, vezmou vás prodejci a supermarkety na hůl podle mě úplně stejně, podle toho co jsem četla. Proto je nejlepší prodávat si sám, ze dvora a vyprnout se na nějaký kaufy a lídly. Jsem ráda, že jsem si našla svýho farmáře, kterej má špinavý a opravdový brambory, cibuli a mrkev,který mi vydrží celou zimu  a všechny ty peníze jdou jemu. 

Stejným způsobem dělám charitu - ne přes někoho, ale napřímo, tam, kde je to potřeba, aby ani halíř nepřišel nazmar.

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2023, 12:28:41 xxx.xxx.16.37
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 09.12.2023, 11:11:58

Ano umět malovat jako můj oblíbenej Klódík Monetů!  To by se mi taky líbilo. 

A taky umět opravdu zpívat. Protože zpívání dělá radost. Já můžu zpívat jen divočákům . Ale je pravda, že můj homeopat mě kdysi přemlouval, ať zkusím chodit na hodiny zpěvu, že naučit se to dá, že může každej a že mám zajímavý hlas, že je škoda ho schovávat.Nevim, když slyším nahrávku svého hlasu, utíkám. Ale jsem ščastná, že můžu zpívat v kostele koledy a na koncertech se Štajnama. To nikoho neděsim a neruším a kupodivu ty koledy mi  jdou, to nezpívám překvapivě falešně. Jinak nevemu ani tón. A píseň Už se ten Tálinskej rybník, používám při cestách autem jako záchrannou brzdu, když mi velitel vozu nechce zastavit na čůrací pauzu. Jak dám Tálinskej - si to zkuste! - tak to zaštajfuje klidně i na D 1 😀

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2023, 12:23:59 xxx.xxx.16.37

SArdullah, můžete říct manželovi, že má zkreslené představy. Je cena knížky tak jak ji vidíte a z té si prostě oni ukrojí. Hodně. Jednoduché.

A věřte, že ani autorka ani nakladatelka milijounářema rozhodně nebudou, ani auto si za to nekoupí, opravdu jen ty vidle. Možná třikrát. To jo. A teď si nedělám legraci.  To opravdu není o tom, že z toho budete žít.

Zrzavci
Zrzavci 09.12.2023, 12:17:31 xxx.xxx.16.37
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 08.12.2023, 23:31:08

No čas by třeba možná i měl - i když…. ale potíž je, že by pak nemusela knížka být. To jsou prostě muži.

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2023, 20:50:04 xxx.xxx.16.37
Odpověď na příspěvek uživatele Terven z 07.12.2023, 19:58:40

to jste dobrá, s těma rohlíčkama. My si to v rodině už kdysí dávno ujednodušili a prostě se to vykrajuje už asi 3. generaci 🙂

aj jaj, průjem je zpět? ☹️

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2023, 20:31:34 xxx.xxx.16.37
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 08.12.2023, 15:17:33

čtyři várky?? jaaaj, jsem ve skluzu. Tepláčky mám, tričko taky, ale ……….. půjdu do toho jindy, dneska se můžu vymluvit na to, že ještě nemám opražený oříšky. Což nemám.

A ano popletla jsem to, čímž se omlouvám. Ta dáma v tom pamlskovníku byla skutečně TERVEN! 🙂

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2023, 20:28:26 xxx.xxx.16.37
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 08.12.2023, 19:20:55

Ano s tím souhlasím. Nebýt Megi - knížka nikdy nebude, moc si vážím toho, že do toho takhle vlítla, a jak s tím doslova zatočila. Bez ní by to prostě nikdá nebylo, to vím. Splnila mi prostě sen o kterým jsem nějak nevěděla 🙂jsem moc ráda, že se to všechno potkalo, protože se to opravdu potkalo a na tý knížce je to vidět. To neříkám jako nadutá autorka, ale protože jsem viděla reakce prvních čtenářek, které někde po předání knížku náhodně otevřely. Tak snad se to bude stejně líbit i ostatním. Děkuju Megí a děkuju Beto :-)

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2023, 20:25:36 xxx.xxx.16.37
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 08.12.2023, 17:04:13

Letohrad je myslím, někomu jinému, pokud se nemýlím. - tam bych měla vědět kam to jde.

Trickyvoo - to bé chtít zatlačit - výrazně, někteří jedinci mužského pohlaví mají vchovanou hroznou ignoraci a odolnost vůči přáním manželek a když je nechytíte pod krkem, tak si to prostě nejsou schopní zapamatovat 😀

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2023, 14:48:17 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 08.12.2023, 14:43:25

No jo, to byla inteligentní kočénka, 

Mouses dostává, stejně jako psi misku se žrádlem společně na zem. A od toho jsem tam já, aby hlavě psí dámy opanovaly svoje nízký pudy. Tak jen stojej a čučej, jestli něco nezbude 😀

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2023, 14:46:20 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 08.12.2023, 12:42:10

Max švadlen!!  😂

To zelí jste ho mohla nechat šlapat, to by se hodilo 😀

No jo, Mousísek byl jako malej takovej hodně vnímavej. Pak přišla kastrace a je z ně pan Neruda. Ale nedivím se mu, chápu ho. On teda má potenciál, ale nehodlá do lidí investovat 😀

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2023, 14:25:18 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 08.12.2023, 14:21:53

Nevim!

To bylo v jiným tématu, myslím, že to byla Kilijánová, pekla rohlíčky ve slušivé zástěrkoledvinkopamlskovníku.

Zrzavci
Zrzavci 08.12.2023, 13:44:40 xxx.xxx.226.6

a nejednou se mi stalo, že mi mokré vlasy přimrzly k ramenům.

A pak se nemůžete divit, že máte zničený synapce, poškodila jste si tím pádem myšlení. 

Já bejt Vaše matka, dostanete za trest pod stromek ušanku a budete muset chodit v ušance, abyste si zapamatovala, že mozek nutno chránit. tetkon nenaděláte už ničehož. 

Obrázek