Přišla Ti zpráva? Hlídáš emila - spam, jak psala Megi? Šla jsi mezi prvníma. To je divný.
edit - mělo být NEPŘIŠLA Ti zpráva? jako údiv, že to ještě nemáš 😀
Přišla Ti zpráva? Hlídáš emila - spam, jak psala Megi? Šla jsi mezi prvníma. To je divný.
edit - mělo být NEPŘIŠLA Ti zpráva? jako údiv, že to ještě nemáš 😀
Děkujeme Bobčo, jste rychlík teda, rozhodne se, objedná a uuuuuž čte! Ať se knížka líbí.
Na toho pejska, na ten malý drobný, leč podstatný detail, můžeme být Megi pyšný! Já ho naprosto miluju. A vždycky si říkám, když knížku předávám, jak dlouho to bude čtenáři trvat, než to objeví? 😀
Taková blbost, co? a jak to potěší 😀 😀 😀 Nebo jak to v tom filmu říkají 😀
FŠICKNI KDO UŽ TO ČTOU MAJ VELKEJ PROBLÉM!!
KNIHA JE URČENA POD STROMEK A KDO NEUPOSLECHL, BUDE MU ZABAVENA A VYDÁNA AŽ NA KONCI ŠKOLNÍHO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!
😜
nedostanou
jste si jistá?
Tak ještě ty bankovky.
No a myslíš, že budou? Já se bojim, co se dočtu 😀
No ale Fram právě štěně ještě je. Tohle, byl podle mne mladý kousek, mládě, bez zkušeností.
aaa díky, zkusím.
Jo jako že nás vobě vyautovali?? Tak to je teda společenskej škandál! 😀
Ještě poznámka- protože editovat už nemůžu - když takhle vložila obrázek Bobča, tak tam to vidět je. Takže problémek bude spojený se mnou jenom? Ale efe taky psala vlastně, že se jí to děje taky, tak asi nic. Jen mě to tak napadlo, že Bobča vložila obrázek a je vidět.
Miluju krkavcovitý pro jejich neskutečnou inteligenci! Viděla jsem studii, kde se pták dostával k potravě v příšerně komplikovaném systému. Má mou velkou úctu nejen za šikovnost, ale za trpělivost, já bych s tím flákla po cca 6. pokusu. A oni nemají ruce.
eh, maminka tedy ohařům nejsem, a co už vůbec, vůbec nesnáším jsou věty typu:
My háráme vs. Háráte?
To mě zvedá -sem chtěla napsat, ze židle, ale tu zpravidla při venčení člověk nemá, že jo. No když se mě takhle chlap zeptal:"Háráte!" tak si docela vyslechl. A věta My háráme z úst chlapa -ehm, teda chlapa, v případě, že tohle řekne jedinec mužského pohlaví, tak rozhodně chlap není 😀 - je úplnej bizár.
Puzzle dílek?
edit - ne lustr! Vod Pinkasa!
proč neudal veta, proč nebojuje proti těmhle metodám mrzačeni ….mohl by konečně využít smysluplně toho, že je ta selebrita….
protože je to………. jedinec s kvíkvé šumící trávy. Přemrzlý.
Jo v pohodě, to nemělo být, že bych ho honila, to byla informace pro případ, že na to třeba už sáhnul. Však o nic nejde.
Když si vezmu, kolikrát jsem třeba uklízela schodiště a vždycky už myslela, že poslední velkej bordel a pak se zase vzala sbíječka a drrrrrrrrrrrrrrtatatatata - suť, prach……….. a to mě toho ještě čeká. Zlatý luxování 🙂
Mně by paní na úklid - velký - nevadila. Nechtěla bych toho mnoho - okénka a skříně a sklep. Ostatní si pidlám sama, ale tohle by mi ušetřilo čas a to je pro mě větší veličina než peníze. U mě je to o tom času, že bych ho měla víc.
Já se budu trochu přít, taky mi to přijde jako mládě. Odrostlé, ale ne plně dospělý jedinec.
Jo, JŮES jsou pošahanci, kteří kastrují štěňata, vyoperovávají hlasivky, drápy……….. a utrácí psy po tisících.