udělat tak 3000 dílků a
z koho?
udělat tak 3000 dílků a
z koho?
ASSIL + RONJA
Assil díky za cewe - objednávno!! a RONJO, KDYŽ TO STIHNETE OBJEDNAT DO ZÍTRA, TAK STÍHÁTE VYZVEDNOUT PŘED VÁNOČKAMA. já jsem to objednala s tím, že i kdyby to nevyšlo, bude brzo svátek, tak to taky můžu zazářit 🙂
Ta má tak co mluvit, a s kým se tahá vona jako? 😀 😀 😀 😀
Tooo si myslím, že nene vždy, protože jestliže je kastrované sedmiměsíční štěně - prasárna sama o sobě veliká - které do té doby v nabídce nebylo, mají ho tam čerstvě, tak……… tak těžko.
No mezi spolkama se bude hledat asi hůř než mezi útulky. Já se divím těm spolkům v jedné věci - kastrují bezhlavě a nedochází jim jedna podstatná věc - že se i po jaký době může najít majitel psa - ukradnou ho, zaběhne se, někdo ho v dobrý víře někam odveze a předá do útulku u sebe v bydlišti……. atd. A pak původní majitel psa dohledá a zjistí, že mu ho kastrovali. STÁT SE TOHLE MĚ, TAK JE ZAŠLAPU DO ZEMĚ.Skončej u soudu a nedoplatí se - bez ohledu na pes s PP -drahej, nebo bez PP. Aby jim konečně došlo, že mají používat hlavu jako hlavu a ne jako zátku do krku.
Jasně, sny se mají plnit nejen o Vánočkách. Já si ten sen plním právě v těch psích bábrdlích útulkovejch. PP psa mám taky, protože ščenátko potřebovalo přijít, aby mě zachránilo, a pako flekatý, taky s PP, to aby mě zase dorazilo 😀
Já jenom k tomuhle:
Psa z útulku už bych dneska nechtěla, právě proto, že kastrují strašně brzo,
Pozor, to tak není všude, a právě útulky jako takové tohle šmahem, myslím, nedělají, tohle šílenství je hlavní záležitostí některý soukromých zařízení /možná většiny, ale některé spolky to také nedělají. Já bych pořízení sekáčového pesana z tohodle důvodu nezatracovala, protože najít se určitě dá. Myslím, že zrovna třeba místo, odkud má Plaka teď toho svýho tlusťocha pruhatýho 😀 /Pepíno promiiň!/ bude takovým spolkem, kde nejsou zmagoření? Dá se najít, určitě dá. Tak jen jsem to musela napsat, aby se to nebralo obecně jako šmahem.
hmn:kvíz:
- jak se jmenuje umělecké dílo na fotografii?
- kdo je autor?
😎💣
Název díla:
Zde žijí kozy!
Autorka - radši neznámá, odešla do ilegality 😀
Ano, kometo, v tom to bude, zásilka se odešle po zaplacení.
to byla ozvěna ne?
Sardullah, Efe
Vánoce, Vánoce přicházejí, čtěte si přátelééé….. nečtěte tetkonc ale o svátcích. S hrnkem kafe, cukrovím, poté co přijdete zaprasené zvenku z vyjíždky nebo venčení.
Doron - já celou dobu vycházím a reaguji na základě tohodle:
Ty tygrici to v nicem neprekazi. Rvacky s tygry ani pobyt ve volne prirode ji necekaji. Neni duvod aby mela jakykoli problemy
To je to co mě zvedá ze židle, plus někde rada, abych řešila spíše opravdu týraná zvířata. jako že tohle není dostatečný týrání? a že to by mělo zůstat nepovšimnuto? Aby se pak každej tímhle vymatlancem inspiroval?
😂 😂 😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂
pomooooooooooooooooooooooooct" Já mu to hned řeknu, kde má chybu v systému soudruh z eNDéeR 😂 😂
No psala kamarádka, že jí pošta vůbec nedala oznámení o zásilce. Zkus bádat.
Von to má někdo jinak?
Asi moc ne, no. Kupř. fčéra po mojí podvečerní autogramiádě jsme si sedli, dali studenou véču. Vynikající jihočeský zrající po celým domě smrdící😀 . A naše drahá důchodkyně naznala, že by nebylo od věci projevit zájem 😀 😀, abych tak kulantně opsala skutečnost, že šla žebrat.
Drahá půle přísně ukázala na důchodkyni a posléze přísně na pelíšek a pravila: “Ty! Tam!” a co myslíte, že se stalo 😀 😀
V odpověď si mohl v tom jejím gezichtíku přečíst: “Nem értem”. což je maďarsky nerozumím 😀
No tak jako to už je na Vás, ešivá je máte tak ukázněný, aby Vám neprohrabávaly počítadlo, nebo ešivá to máte volně, že si jako můžou dělat co chcou 😀 😀 .Já Vás enem varovala 😀
Chci nahlásit problém, že problém už není 😀, neboli Raven_kix měl pravdu, zmenším to a simsalabim je to vidět. Díky.
😂
se tu směju bramborám, jako ten blásen.
tak to by to mělo vyhledat
Mám zprávu od Megi
koukněte na ten potvrzovací email s objednávkou, je tam tohle:
Vaše objednávka na Megibuk byla dokončena (takto je nadepsaný předmět emailu)
a pak je tam:
Dobrý den, XYZ,
Dokončili jsme zpracování Vaší objednávky.
Tracking Information Courier Tracking Number Česká Pošta RR355437788CZ
a pod tím číslem to v České poště najdete na těchto stránkách:
Leithian:Tady zas lidi pro pofiderni prinos nechaj fene vybrakovat vnitrek. Protoze to je dobry. Nevidim v tom rozdil. Z cca 30 kastrovanejch fen ruznych plemen co jsem poznala byly vsechny s nadvahou, vsechny s mizernou srsti a vsechny se chovaly jinak. Ale kastrace je coooool!
Nevidim v tom rozdil.
Pak je zcela nepochopitelné, jak můžete psát, že to tomu zvířeti nevadí, že mu utli články prstů? když to vidíte stejně a tohle Vám vadí a tam píšete, že to nevadí.
Máte v tom chaos. Nicméně je zbytečné to točit dokola.