Aktuálně: 3 738 inzerátů211 451 diskuzních příspěvků18 264 uživatelů

Příspěvky uživatele

Zrzavci

Zrzavci
Zrzavci 16.01.2024, 08:20:56 xxx.xxx.226.6

Impakte???? Impakte???? Kolikatě máš těch svejch novejch členů? A proč se ten nebohej pes s vodklápěcí hlavou tváří jako 3x denně tejranej retardér? 😀 😀 co mu děláš?  😀 😀 je božííí" 

a já jsem taky retardér, protože  kdo je ten kříženec parsona, bígla a ohaře? :o První fotka , kdo je první zprava - sedí vedle vodklápěcí hlavy - na kraji vpravo - to přeci není křižovatka?? Tváří se to jako malej pan profesůr, to bé hodný stvoření! Tak koho myslíte?  T

Zrzavci
Zrzavci 16.01.2024, 08:13:59 xxx.xxx.226.6

Pro zadavatelku:

Měla jsem zatím jen tři feny,  

z toho jednu od věku mladšího - 10 měsíců, 

zbývající dvě útulkové bábrdle. Jedna nekastrovaná, hárala až do svého odchodu dobře a pravidelně, ta druhá evidentně kastrovaná, nehárá, máme ji rok a půl. 

Ta fena co jí máme od 10 měsíců kastrovaná nebyla a kdyby nepřišla pyometra, tak bych ji nekastrovala. I když ta rizika tady jsou a zdá se, že čím dál tím větší. Ale na druhou stranu prostě je ten organizmus nějak od přírody sestavený, nastavený a myslím, že prostě vyjímat z něj orgány jen tak, není úplně v pořádku. To je  jen můj názor. A pravda taky je, že jsem se  o ty feny pořád bála, před háráním, po hárání…. I přes to, kdyby nepřišla ta pyometra, je fena doteď kompletní. Pokud bych o kastraci uvažovala - pokud! - bylo by to třeba až tak kolem devátého věku, kdy je fena v dobré kondici, aby to zvládla a kdy se riziko zase zvětšuje. Ale nevím, zda bych to udělala, protože …. prostě si nejsem jistá, zda je to správný krok.  

Pravdu má Impact - nemusí se to opravdu poznat, nemusí. Jsou psi, kteří do poslední chvíle zapírají a člověk pozná prt. My měli štěstí, že fenu máme v oku a “něco” se mi nezdálo. nevím co, ale nezdálo a tak jsem ji začla pozorovat a tudíž jsme přišli k veterináři brzo a byli pochváleni.  Vím ale naopak o feně, jejíž majitelka je velmi pečlivá a fena to zatloukala tak, že ji to málem stálo život. A taky o feně, kde já jsem to viděla a majitelka ne.  Takže pokud někdo nemá citlivé oko, nemusí to vidět včas.

Zrzavci
Zrzavci 12.01.2024, 09:46:55 xxx.xxx.226.6

Lenocka - teda to jsou fotky! nevím jestli je krásnější impozantní medvěd, nebo sněžná kráska. Opravdu paráda

Plaka - pani! von vám ten urugvajskej citrón hrozně roste! 😀

Zrzavci
Zrzavci 11.01.2024, 12:47:09 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.01.2024, 12:30:20

Tak jasně, pyrenejec jinčí kavkazáka. Ale i tak. když člověk neví, je lépe se dozvědět co a jak. A hlavně psa přivést mezi ostatní pesany, do jiného prostředí, než běžně zná  a tak..

I pro socializaci štěněte.

no právě.

Zrzavci
Zrzavci 11.01.2024, 12:23:15 xxx.xxx.226.6

Zadavateli:

Jsou mu tedy zatím jen 3,5 měsice, ale s každým si rád hraje

Já bych se zeptala takhle: Když budete mít dítě a bude mu tak pět let, co myslíte - bude moct už pracovat na jeřábu, který jste mu jako rodič vybral, že tam bude budovat kariéru?  Nebude přeciž. protože je to ještě dítě. A v případě, že to bude dítě žijící kupř. v Karibiku, tak to s tím jeřábem nevidím vůbec. No a my nevíme, jestli máte malýho pinče, nebo dobrmana, čibabu, nebo moskeváka. Takže musíte jednak napsat víc a především - být trpěliv.

Zrzavci
Zrzavci 11.01.2024, 12:20:32 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 11.01.2024, 09:44:22

No a proč ne? S námi na tábor jezdili manželé, měli pyrenejky. Theuška páníčka bezmezně milovala a bylo hrozně ftipný při cvičení vidět, ty pohledy v duchu - Už zase sedni? Teď jsem přece seděla, ale když to říkáš, tak já to pro Tebe udělám. 😀 Byla naprosto úžasná. Já myslí, že když to trenér pastevci přizpůsobí a ví a umí poradit, tak jo. 

Zrzavci
Zrzavci 11.01.2024, 11:43:16 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 11.01.2024, 07:29:16

Ulevilo se mi převelice💓

no to věřím!! Huf, ono u velkého psa, je tohle blbý, natož u malýho šprčka. Tak hezky dietku - za mě nejlepší brambory, mrkvička a kuřecí prso, rozmasakrovat a po kouskách malinkých neustále podávat, aby se žaludek pomaličku rozjel. taky banán pomáhá, pokud ho pes jí.

Zrzavci
Zrzavci 11.01.2024, 11:41:17 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.01.2024, 11:35:44

krása!

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 09.01.2024, 14:32:55 xxx.xxx.226.62
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.01.2024, 14:02:38

Prostě myslím, že pokud opravdu dáme psu na výběr, tak dle mého drtivá většina zvolí život s rodinkou a ne jako čistě venkovní pes. A spousta psů žijících v domě se zahradou, pokud by si měla vybrat být čistě venkovním psem a nebo bydlet v bytě s páníčkem, tak si vybere ten byt. Že kolikrát ta zahrada je spíš bonus pro páníčka, že pokud jde jen o vyvenčení, tak se nemusí oblékat a chystat, ale stačí otevřít dveřka ven a v případě štěňat je teda z mého pohledu ta zahrada k nezaplacení…ne teda jen pro štěndo samotné, ale hlavně pro páníka a hlavně v noci.

ÚPLNĚ A MILIJOUNKRÁT SOUHLASÍM. Já si právě často vzpomenu na Vás a Vaše pesany, když někdo píše - mám chlupatého psa, to nejde, nebo on nechce. Na Berbery a jejich následovníky na gauči.  Tož za mě ideální je dům se zahradou a pes v domě. Nejlépe na tom gauči, žejo 😀, to naši ohaři nemají - zatím teda, ale až na něj bude místo či spíše čas, aby se ten gauč na tom místo velikostně upravil, budou mít zase svoje zófá!

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2024, 12:56:55 xxx.xxx.226.62
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.01.2024, 12:27:15

a ten můj původní odkaz ten pytel za 900,- to taky není fakt špatný a recenze na firmu, dobrý, tak Vás neoberou.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2024, 12:55:34 xxx.xxx.226.62
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 09.01.2024, 12:30:55

A to je dobře, že jste musel, protože jste mě nakopnul. Já tam nakoukla a šla pryč a byla by to chyba, ušetřil jste mi tak tři stováky, tak si koupím bezsíťkový lojofky v Zelený domácnosti , roznáším je jak virus po okolí 🙂  při venčení . Za ty tři roky, co jsme tady přestěhovaní jsem si ty pernatý tajtrdlíky naučila na pískání. jak přicházím a začnu pískat, vědí, že jde dlábes a křoví značně ožije 🙂

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2024, 12:52:50 xxx.xxx.226.62
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 09.01.2024, 09:24:13

Strakapoudíky máme dva, a skladbu ptáčků asi stejnou, krom tý parukářky, měli jsme i zvonky, ale letos jsem je nezahlédla /což neznamená nic/.  Ateď o víkendu, když jsem litovala, že jsem si zapomněla koupit ten dalekohled, abych mohla taky sčítat mi udělala radost jedna modřina- přilítla, sedla si na rám okna  nakukovala dovnitř, asi chtěla taky na kafe 😀

já jsem si dělala před časem soukromý ščítání takový, protože když jsme se nastěhovali, byla zahrada ptáků-prostá. A od té doby, co krmíme, tak přes přítomnost kocoura - toho se snažím mít v době, kdy vím, že jsou krmítka obležená jedna vlna dopo, jedna odpo, tak je tam pěkně živoučko. měli jsme i stehlíky dva, konipasa a v noci mi několikrát přes hlavu přelítla sova, zatím nevím jaká. což jasně -není krmítko, ale na co jsem pyšná, že loni kousek vedle nás zahnízdil luňák  červený. Krása.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2024, 12:14:15 xxx.xxx.226.62
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 09.01.2024, 11:35:40

díky- našla jsem si dvě alternativy, zatím se mi nepodařilo dovolat, ale je mi jasný, že zemědělec nemá furt možnost mít ten křáp u ucha. Uvidíme, ceny jsou ještě nižší, než  v mém odkazu.

edit - tak jo! Ještě jednou díky, mám slunečnici za 15 Káčés, nedaleko od nás, s vyzvednutím kdykoliv, suprrrr, díkec!

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2024, 11:29:39 xxx.xxx.226.62
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 09.01.2024, 11:25:22

taky díky. já už jsem tam koukala, ale poctivě se přiznám, že po těch eskapádách podvodů na inzerát, jsem to nakonec zaklapla, protože se mi nechce řešit jesli je někdo podvodní, nebo není. . Což je pochopitelně špatně, já vím. No …tak kouknu znova, děkuju.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2024, 11:16:33 xxx.xxx.226.62
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 09.01.2024, 07:43:18

😀 😀 Dokonalej neviditelnej péf.

Bubi včera nechtěla moc dlouhou procházku, zbývající dva ohaříci v pohodě.  Uvidíme dneska, to už je ostřejší liga.

Zrzavci
Zrzavci 09.01.2024, 11:14:58 xxx.xxx.226.62

Prosím vás, nepamatuje si někdo odkaz na cenově dobrou slunečnici, který sem někdo v některé diskuzi dával? Já si ho blbka neuložila a teď mi dochází můj obří pytel se slunečnicí, tak bych ráda koupila za co nejlepší cenu. Tož kdyby někdo měl ponění kde to bylo - myslela jsem, že tady, ale buď jsem slepá, nebo nevidím. Zadala jsem si slunečnici do vyhledávače, že mi to třeba najde - mohlo to být i u slepiček - ale prtky tak leda. 

Tož pokud někdo ví, děkuji předem, zadem i bokem :-D

Zrzavci
Zrzavci 08.01.2024, 14:36:08 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 08.01.2024, 14:18:15

-ale mam to doma 3x

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀  bože ten výraz nas.nýho dědečka 😀  😀 😀 😀 

Já mám takovou malou teorii z těch fipnejch videí (ftipnejch zpravidla ne pro majitele 😀), co člověk občas viděl - že ti molosovití, bez rozdílu plemene a velikosti! - jsou po labroších a zlaťácích, kteří si zpravidla v polomáčených libují, úplně největší prasata napříč plemeny. Nejvíc jsem snad viděla bordiny, to jsou extrabuřt prasata 😀 😀