Nemohly, páč to byste tu knížku už do Vánoček nedostali. Byl to fakt frmol. Já si původně i vymyslela, že by třeba záložka, ale to by jednak byl peníz navíc a pak by se to asi nestihlo vyrobit.
Ale do druhýho dílu možem.
Nemohly, páč to byste tu knížku už do Vánoček nedostali. Byl to fakt frmol. Já si původně i vymyslela, že by třeba záložka, ale to by jednak byl peníz navíc a pak by se to asi nestihlo vyrobit.
Ale do druhýho dílu možem.
🤣, to bych spíš viděla na tá flekatý židli teda 😀
No přéééésně! Nepokaňkoval! Páč Rumoušek je slušnej ohaříček 🙂
Buggyra:Tady vlevo nahoře se něco říká! A nejsou titulky…. Ale podle artikulace je jasné, že se tam něco říká. Asi něco tajného 😲
Máte pravdu, řiká!
Fuj ta hrůůůbkaaa! MohlY , fuj jsem prase rychlopsací. Se stydim, už nikdy knihu psát nebudu.
U nás hlásím páreček zvonků - jestli jsou to ti stejní, jako loni, nevím, ale je to zase pár. Víc ani ťuk. Jinak fčéra přišli dlaskové - tři , krása, nádherný ptáček. A pak klasika, kosáci, oba druhy nejběžnějších modřinek, pěnkavy, pár vrabčáků, červenka, sojka taky dvakrát, strakapoudice bydlí trvale. I ty hrdličky občas zajdou. Jo a Zorro - neboli brhlík.
Klidně. Ono bychom ji možná mohli pak s Megi vložit do toho druhého dílu, jako věnování 😀. Já se přiznám, že jsem se u toho fakt bavila. Ty fotky mám hodně dlouho furt jsem s tím něco chtěla a nevěděla a pak si to tak hezky posedalo samo na ty svoje správný pozice… a bylo a já se smála nahlas. Schovanej RUmouš a kaňka mě rozštípaly, jak kdybych to nedělala já sama.
Kilian:ZM = zkouška mistrů….jede se normálně ZZO, ZZO1 až 3, a ZM, ZVV1až 3…kdy ZZO a ZM se může vynechat..
Dámy, prosím, prosím promiňte, fakt se moc omlouvám, ale já prostě musím, musím. napíšu to tady a zase jdu:
ZM = zkouška mistrů….jede se normálně ZZO, ZZO1 až 3, a ZM, ZVV1až 3…kdy ZZO a ZM se může vynechat..
Já bych chtěla hrozně moc podotknout, že jste vynechaly tu zkoušku nejvyšší a tou je Zet eNko.
Neboli…….zkouška nervůch! Páč každá zkouška bývá zpravidla jeden velký nerf, než to naučím, než se s tím předvedu, takže já si myslim, že by i samotní psovodáři měli mít svou pracovní knížku a když obdrží ZeteNko- stanou se z nich automaticky kynológický mágové 😀 a jdu.
Zkuste vysvětlit Taliprdovi, že bufetěním, krádežema a požíráním humusů si rozhází poměr živin. 😀 By za svou kariéru už musela mít já nevím co.
A jak žili pejsci kdysi na dvorku? Nikdo jim nic neměřil.
Jasně, vy hrajete jinou ligu, protože Kelišek je pápěří, takže tomu rozumím, ale fakt si myslím, že těma pidimidi granulkama, který by navíc byly smíchaný s lecčíms dalším, protože předpokládám, že používáte směsku taky, že by se nic moc nestalo. Von ten intronét je leckdy spíš k úhoně. ale to je můj názor. Já sama za sebe bych spíš řešila, ešivá odměnama nevytvořím obezitu - což je můj problém se třema psama, kdy furt přichází někdo novej a něco ho učím a tím pádem, protože sem spravedlivá, dostávají odměnu i ti, co by ji už nepotřebovali, že jo Rumoušku, a tak máme doma Sádelníka 😀 (ne úplně, ale … jako tím, že on byl od štěnítka podsaditý špalíček, tak se to musí korigovat)
Ne, je určitě dobré přemýšlet, o tom žádná, to zase jo.
U pece? :o 😀 a aby nestrádali, hodila jsem fčéra do mixéra zbytek pečených ocásků rozmydlila to, smíchala se špaldovkou, prdla jedno vejce, vyválela, rozkrájela na plechu a můžem dneska do teréna cvičit. Fčéra byla flekatá za vnímavou, tak to musíme podpořit.
No ale zpátky k těm granclím - když by to byly fakt ty pidimidi a člověk neodměňoval každý uprdnutí - prdon -tak fakt jako myslíte, že je to k řešení?
číst umí. Neumí psát, píše jako prase, fšade kaňky 😀
Tzn. kdyby byli ohařové zvyklí žrát furt, tak neztloustnou.
no já mám právě pocit, že furt něco žerou. A Rumouš!!!! Letos vodkoukal dámskou hystérii před žrádlem a rozšířil hýkající gang!
Když chci, aby pes zhubnul, nedávám
druhou večeři. Jak prosté milý Watsone.
Diskutující prominou, já musela, Megi ví aneb, když se dva neumí domluvit čokle na tom profitujou 😀
edit - nemám takhle malinkatýho psejka, kde se musí asi hodně přemýšlet, ale vzhledem k tomu, že čokle šécky mám vždy masový, tak granule mi jako pamlsek fungovaly a fungují, používám občas běžně, když se mi nechce péct a přiznám se, že jsem nad tím úplně nikdy nepřemýšlela. Myslíte, že kdyby se použily ty malilinkatý pro ty malilinkatý pejsky, že by to Kelišovi uškodilo? Nemyslím furt, ale prostě na střídačku?
Já jen…………. že………když ta autogramiáda byla v domácím prostředí, tak aspoň teda reportáž:
A třeba zajíc a veverka je úplně něco jiného než srnec. Říkal pes. To mě naštval.
zbytečně. protože:
veverka a zajíc jsou MALÁ kořist. A tam příroda dokáže psu nahrát na hadrdisk jednoduchý chování - vidíš pohyb- makej, chyť, zabij, sežer.
srna je VELKÁ kořist. A k jejímu ulovení je zapotřebí taktiky a loveckých dovedností různého typu. A to už na ten hadrdisk přiroda nenahraje, zabralo by to tam moc místa. Proto to rodiče svoje potomky musí naučit. A proto je pro člověka jednodušší svého psa naučit, jak ten lov-nelov má probíhat.
edit - ještě - ta pí´štalka v loveckém módu, to je podle mne myšleno tak, že ten pes na honu funguje jinak než v realitě, je to podle mě ještě jiný, než pes, co nechodí na hony.
Já teda nevím. Když vezmu Ešátora a Rumíčka, tak mi jako ňoumové rozhodně nepřijdou. Naopak - lépe se soustředí, víc přemýšlí, nejsou zpovykaní, uvažují. Nevím, nikdy jsemv nich právě ňoumovitost neviděla.Murphy byl osobnost sám o sobě 😀
ona poví - v úterý?
a ještě pro jistotu nespecifikuje který 😀 😀
Opravdu blbší.
Tak já to Rumouškovi vyřídim teda. Myslim, že nebude rád a napíše Ti dopis.
Jééé, ten Megynek je krásná! Celá Megy!
😀
Šla jsem si pro toho psa po centimetrech, aby ji nenapadlo se pohnout, utéct, hrábnout nohou.
No ano, to člověk neví, kolik má času, jak moc se může hejbat a jestli ho dřív nevezme žinfárkt!
ale nejen ostatní psi. Ona sama miluje pískací hračky. pak to podle mě lákadlo je. Ona očekává hračku - tu nemám a očekává i hru, tu jí dát nemůžu, protože hračku nemám.
Mohla bych to použít pouze v případě, že by ten zvuk neměla s hračkou spojený, ale to má. Chrastítko, jo, ale je to naprd, je to tichý, píšťalku používám už roky u všech psů.
Ono to není s ní pořád těžké. Má i dobrý období a to pak já furt slavim a jsem v lihu 😀 . ona by navíc potřebovala být jeden pes jednoho majitele. Je to s ní výrazně jiný, než u ostatních, když ji člověk vezme ven samotnou. A na druhou stranu ona ty psy potřebuje, bez nich by to nebylo ono. Ona je pes protikladů - potřebuje pracovat, ale ………nemá na to-buňky ano, ale nemá na to něco vevnitř. A leckdy na to nemá ani chuť. Vychovaná je tak, že když s ní člověk půjde a nebude po ní nic chtít, bude se ho držet, bude počítat myši a vrátí se s ním domů. Ale nepotřebuje člověka, nemá uvnitř sebe zájem o jakoukoliv interakci, co z ní pravděpodobně vytloukli a já u ní nenašla cestu, jak ji nadchnout - skutečně a trvale nadchnout pro společnou činnost, práci i zábavu. Někdy se mi to podaří nahodit a pak je to skvělý.
No a když má dobrý období- tak je to skvělej pes.
povel nema lakat
no a proto mi nejde pochopit to pískátko z hračky. Většina našich psů zbožňuje pískavý hračky a jestliže bych k přivolání použila tenhle zvuk, tak mi to přijde právě jako lákání. a navíc pak tu hračku nepoužije. Ten zvuk z pískátka bych mohla používat jen, kdyby nedostávali pískací hračky. Zatímco píšťalka, kterou používám to je věc čistě spojená s povelem. Případně je to signál k hře na bab-odlišitelný od ostatních druhů písknutí. A pak na tu hru taky ale skutečně dojde.
Jo, dobře to holky uďály 😀