efe:Varaxi…. tvl jako 🤣🤣🤣 že Vy se tím živíte?!?
Geniální co?
efe:Varaxi…. tvl jako 🤣🤣🤣 že Vy se tím živíte?!?
Geniální co?
VARAXI - VY JSTE DOKONALÁ. To je boží, fakt.
Já asi i chápu, že krom té nadsázky je v tom určitý sdělení-třeba pro mě, protože takhle se na to jako na umění koukat dá. _Ale pro mě to prostě je šméčko, pro mě to není umění, na to nic nemusím umět, jen ovládat myš a to klidně i ústy. pro mě je víc umění člověka, který nemá ruce a namaluje obraz štětcem, než tohle, co jsem vycukla já během fteřiny a ten emerickej pán jakbysmet a namastil si na tom kapsu. Já mu ty peníze nezávidím, ale není to poctivá práce. Kdežto ti, kteří skutečně stojí před plátnem a malují, to poctivá práce je. I když se mi to nemusí líbit třebas.
Dík moc, já to ani nestačila zmínit jako edit v příspěvku a koukám - sem se zláznila a blbě před tím koukala? 😀
Nemám problém, ale upsala jsem se v názvu tématu a místo Tibetská houba tam mám Tibertská - jak to možu opravit? Dík.
Edit - mám chybu v názvu vím, poprosila jsem o opravu. Ahá? Už to opravili, páni administrátoři. DĚKUJU.
Dobrého dne vinšuju a zas přicházím s trošku nestandardním dotazem.
Svých slípek nemaje - snažím se u těch sousedních - koupila jsem maso, grancle, přispívám se svými zbytky z kůchně. Po podání masa pro psy se slépky zaradovaly a polepšily se ve snůšce, jak se dalo očekávat. No ale!
Sem momentálně v majetku výše uvedené houby vyrábějící něco jako kefír. Že produkt samotné houby dát slepicím možu, to už vim. Ale co nevím je to - až se mi houba namnoží tak, že mě bude vytlačovat z kůchně - možu já přímo tu houbu nabídnout slípkám?? Já si myslím, že možu, ale já nejsem směroplatná a nerada bych jim nějak ublížila.
Dával jste někdo tuhle houbu přímo samotnou slepičkám?
Jano - Vy jste tam doma nově, že jo? kdyby se Vám veterina nezdála - což možná, podle toho i oprávněně?? nemáte to případně až tak daleko k vetovi v mým bývalým bydlišti. My tam taky dojíždíme. A jak koukám, má službu dnes sice jen do čtyřech, ale zítra do osmi a má službu i o víkendu v so-dopo,v ne-odpo.
vycpanýho doma nemám vůbec nic
já jo! vlastní pupek!
No já třeba nic z toho, co jste jmenovala nepáchám, takže si ten povzdech v pohodě myslím můžu dovolit.
edit- trofeje z Domečku, který jsme koupili jsem poskytla dále, na zdi je nemám.
a ano impresionismus- jako každé nové umění byl zpočátku kritizován, i jsem to psala, nicméně i zde platí to, že je do toho nějaký vklad a myslím, že to je něco jiného, než jsem právě vytvořila já a ten pán, co kreslil ten kalendář, kde to vypadalo naprosto totožně. Tohle a mrtvá kočka není umění. To je výměch těm, kteří za to vyhodí peníze a áchají, jak je to geniální 😀
Já Kocourka mám a právě proto se ke čtení nedostanu 😀 chodí, smeták jeden, domů v době, kdy chci jít spát a já ho musim vyvolávat jak duchy.
Okácko, budem zase Jézišek.
Tak má Megi asi pravdu? Tak že bychom ten další díl udělali štíhlejší? Půlku?
|Ten první byl klustý proto, že Megi opravdu netušila, do čeho se pouští a pak to přibývalo a přibývalo jak v tom Hrnku vař. Zas je to takové ucelené, to období. A taky jsou tam ty hovory a koutek… to je stránek! 😀 Původně to vlastně asi měl být jen ten koutek a pak…….. se písmenka zbláznila a Megi z toho taky.
megi-the-pes:Já nemůžu pracovat, mám nové slépky, jsem velkofarmář!
Ná pipipiii
Takto?
Efe, já se těšim, já se těšim, jáááá se těěěěšim!
, ve hře jsou tři varianty.
KERÝÝÝ, KERÝÝÝ, NEUSNU!! A DRŽIM PALCE, PĚSTI, NOS, UŠI, a pusu taky, ale nutně to potřebuju vědět, abych se mohla těšit.
Do háje! A to jsem slušná teda. Já neporadím s obranou, myslím, že jak píše Doron, přítel to pojal nejlíp, jak šlo. Aale přidávám se k tomu šupajdit na veterinu hned. Může se třeba udělat kapsa-nevím, jak je kousnutý a nechci strašit, ta pravděpodobnost je velká a čím dřív se to začne vyplachovat, tím lépe. Je mi líto vás páníčků a hlavně pesana. Tohle je prostě vždy stokrát horší, než s jiným plemenem, protože ten zákus je prostě jiný.
Já jako nevím, jak šit v nemocniční dietě souvisí s tím, co by dala svému bratru pro jeho nemocného psa jeho sestra, ale budiž.
Každopádně - to jsem ani nezmiňovala, protože jsem se nechtěla dohadovat - i kdyby to byl tento druh králíka, je to pořád lepší, než granulovaná vet. dieta, kde by k tomuto šitovému masu přidali dalších dvěstěpadesát jiných šitů. každopádně - jak byl pravděpodobnější - jeho sestra dá bratru pro jeho nemocného psa zdravého králíka. ane jak jste psala:
no, většinou už ani ti králíci nejsou krmeni normálně ale granulema. o trávě seně se jim může zdát(kdo má velkochov na kšeft)
Mám. proto si dovedu představit, že mu sestra pro jeho psa nedá šit, když ten pes má zdravotní problém.
už ani ti králíci nejsou krmeni normálně ale granulema. o trávě seně se jim může zdát(kdo má velkochov na kšeft)
já předpokládám, že doma chovaný králík bude o něčem jiném. Kde jste přišla k tomu, že má jeho sestra velkochov na kšeft?
edit - vidíte buldog vám to vysvětlil, vy si občas berete věci někde jinde.
Možná zkusím od ségry vzít pár králíků a krmit něco času jednodruhově a uvidím.
pokud máte tuhle možnost, tak já osobně bych rozhodně neváhala a šla do toho spíš než do vetdiety. tady víte a vidíte co tomu psu dáváte, víte, že ten králík byl krmen normálně a máte dle mne nejlepší možnost zjistit, jestli to tak je a zda to funguje.